Καλησπέρα, έχω αγοράσει απο δύο μαγαζιά της Ιπποκράτους όλα τα χρώματα της συγκεκριμένης σειράς. Για όσα μπουκάλια ήταν σε καλή κατάσταση, το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Στα περισσότερα όμως μπουκάλια το pigment είναι σε κατάσταση τσίχλας. Έχω φάει ώρες να τα φέρω σε κατάσταση που να δουλεύονται αλλά πάντα το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό σε σύγκριση με το πως είναι όταν το χρώμα είναι σε καλή κατάσταση.
Και στα δύο μαγαζιά η απάντηση ήταν πάνω κάτω πως αυτό είναι η φυσιολογική κατάσταση του χρώματος, το οποίο φυσικά δεν στέκει μιας και, πχ, το Old Gold του ενός ήταν τσίχλα και του άλλου ήταν μια χαρά, και τούμπαλιν για κάποιο άλλο χρώμα, το Red Gold πχ. Δεν παρεξηγώ τους καταστηματάρχες γι'αυτή την απάντηση μιας και απ'ότι φάινεται είναι γενικευμένο πρόβλημα του προϊόντος, απλά όντως δεν έχω όρεξη να πληρώσω ένα προϊόν που εκ των προτέρων θα γνωρίζω οτι απο την πρώτη μέρα κιόλας δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα απαιτεί απο μένα να χτυπιέμαι με τις ώρες για ένα μετριότατο αποτέλεσμα. Επειδή τα συγκεκριμένα χρώματα είναι κάπως τσουχτερά σε τιμή, υπάρχει κανείς που να τα χρησιμοποιεί και να έχει βρει μια σίγουρη πηγή να τα προμηθευόμαστε;