Felix, δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, τουλάχιστον από εμένα (δεν είμαι moderator). ʼλλωστε όσο off-topic είσαι εσύ που ρώτησες, άλλο τόσο είμαι και εγώ που απάντησα. Απλά θεωρώ ότι ο Στέλιος περιμένει να δει κριτικές για το μοντέλο του και επειδή ακριβώς θεωρώ το θέμα ενδιαφέρον, πιθανότατα θα παρασυρθούμε και θα ξεφύγουμε από το θέμα, ενώ και άλλοι που ίσως τους ενδιαφέρει δύσκολα θα το βρουν σε αυτό το topic.
Πάντως το Phantom με το ατρακτίδιο που λες πιθανότατα ήταν από Ανδραβίδα μεριά. Το πρόβλημα είναι ότι πέρα από τη μοναδική φωτό που εγώ έχω δει ελληνικό Phantom με Νατοϊκά ατρακτίδια, δύσκολα θα βρεθεί άλλο υλικό, ενώ και αν κάποιοι έχουν πληροφορίες είναι δύσκολο να τις διαρεύσουν, διότι όπως καταλαβαίνεις, τα περισσότερα απ' όσα γίνονται στην Ανδραβίδα είναι απόρρητα.
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω που βασίστηκε ο Τομ και έφτιαξε το προφίλ που θα δεις σε αυτή τη σελίδα, αλλά τουλάχιστον δείχνει πως δεν είσαι ο μόνος που έχει ακούσει για ALQ-119 σε ελληνικά Phantom (δεν υιοθετώ την άποψη, απλά την παρουσιάζω):
http://www.acig.org/artman/publish/article_365.shtmlΩραίο φαίνεται, απλά δεν ξέρω αν είναι και κοντά στην πραγματικότητα. Ο Deathdealer κάτι παραπάνω θα ξέρει, τουλάχιστον για την 337.

(άσχετο: ρε Σταμάτη που χάθηκες? στείλε κανένα pm)