Αποστολέας Θέμα: Μεταλλικα χρωματα.  (Αναγνώστηκε 1358 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αλεξης.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηπειρος
  • modelclub.gr
Μεταλλικα χρωματα.
« στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 10:15:10 πμ »
Καλημερα.
Εχω διαβασει οτι αρκετοι ελληνες και ξενοι φιγουραδες χρησιμοποιουνε για τα μεταλλικα χρωματα τυπογραφικα μελανια. Απο που τα αγοραζουμε αυτα; Θα μας δωσουνε οντως το κατι παραπανω απο τα κλασικα μας χρωματα;
Ειναι αυτα εδω; http://www.helidonis.gr/main/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CE%B6%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1

Αποσυνδεδεμένος tristan

• Scale 1/144
  • *
Απ: Μεταλλικα χρωματα.
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 02:50:45 μμ »
Φιλέ Αλέξη τα μελάνια που ανάφερε σε  είναι πάστα μελανιού τυπογραφίας  αναμιγνύονται με λάδια και wait spirit. Για να μπορείς να βάφεις
Για το που μπορείς να τα βρεις δυστυχώς  δεν ξερω  αν κάποιος φίλος ξέρει καλό είναι να μας φωτίσει και εμας

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 04:50:30 μμ »
δεν ξέρω άν αυτά που έβαλες είναι μελάνια τυπογραφίας ή κάτι άλλο πάντως άν είναι είναι σε πολύ καλή τιμή (είναι και Σαλόνικα) εγώ πάντως πήγα σε τυπογραφείο και ζήτησα (πήρα χρυσό) δεν νομίζω να σου πεί όχι, ενώ ασημένιο απο έναν καλό φίλο, ξέρω ότι έχει και το σάιτ elgreco πάντως άν είναι τα ίδια (πολύ πηχτά) πάρε απο Χελιδόνη.
Αυτά είναι ιδανικά για απόδοση μετάλλου , πάρε οπωσδήποτε....καλή συνέχεια  ::salut::
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 06:50:28 μμ »
Τα πραγματικά τυπογραφικά μελάνια (που χρησιμοποιούνται στις εκτυπώσεις εφημερίδων και βιβλίων), δεν πωλούνται στη λιανική, ούτε σε μικρές συσκευασίες...

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 07:23:02 μμ »
Αλεξη αυτα δεν ειναι μελανια τυπογραφιας αλλα σινικη μελανη και δεν ειναι αυτα που ψαχνεις.Τα μελανια τυπογραφιας,δεν ξερω κατα ποσο ειναι οντως μελανια(η αν απλα εμεινε η συνηθεια να λεγονται ετσι) ειναι ακριβως αυτα που λενε ο Ορεστης και ο Θεοφιλος.Σε μικρη ποσοτητα ειχε κυκλοφορησει καποια στιγμη το Legacy miniatures,αλλα ο κανονας ειναι οτι κυκλοφορουν σε ποσοτητες κιλου και πανω και πραγματι ειναι απιστευτα για την αποδοση μεταλλου

Αποσυνδεδεμένος fliper

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Νικος
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 08:43:53 μμ »
Παιδια καλησπερα.Σαν εκτυπωτης 31 χρονια σας λεω πως ειναι μελανια εκτυπωσης .Πωλουνται σε συσκευασιες του κιλου, η οποια ειναι πολυ μεγαλη ομως για την ποσοτητα που εμεις χρειαζομαστε.Διαλυονται με white spirit και με ζιπελαιο.Ο Ζαχος,στο μαγαζι που ανοιξε στον Κορυδαλλο μαζι με τον Γιαννη Σαγιαδινο το Σαββατο που μας περασε εβαζε σε βαζακια χρυσο και ασημι.Οτι αλλο θελετε να μαθετε για τα μελανια ρωτηστε.

Tags: