Αποστολέας Θέμα: F4U Corsair Tamiya 1/32  (Αναγνώστηκε 3376 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
Απ: F4U Corsair Tamiya 1/32
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 11:33:42 μμ »
Αυτά  είναι, καλή συνέχεια.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Προπελαρίων

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: F4U Corsair Tamiya 1/32
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 13, 2015, 11:11:10 μμ »
Δυστυχώς ή έλειψη χρόνου αλλα και προβλήματα με την ψηφιακή μου μηχανή με ανάγκασαν  να μετατρέψω το κατασκευαστικό αυτό νήμα σε "φιάσκο".

Βέβαια έχοντας πέσει με τα μούτρα στην δουλειά το προηγούμενο διάστημα λόγω αδείας η πρόοδος στο μοντέλο είναι θεαματική. Απλά δεν έχω φωτό απο τα ενδιαμεσα στάδια μέχρι αυτές του σχεδόν τελειωμένου πλέον Corsair που θα δείτε.

Το μοντέλο ήταν σχετικά δύσκολο και έχει κάποια θέματα στην εφαρμογή της ατρακτου και των φτρερών επάνω σε αυτήν ενώ δεν συγχωρεί την παραμικρή προχειρότητα στην συναρμολόγηση και ομολογώ οτι αν και ξεκίνησε πολύ ευχάριστα δοκίμασε την υπομονή και τις αντοχές μου ενώ κάποιες ατέλειες ήταν αναπόφευκτες εάν ήταν να ολοκληρωθεί..

Τέλος πάντων σας ανεβάζω φωτό απο το κινητό του σχεδόν τελειωμένου corsair μου το οποίο όπως και να έχει βγήκε πολύ αληθοφανές και σε συνδυασμό με την πολουσιότατη λεπτομέρεια, ακρίβεια και τις πολύ χορταστικές διαστάσεις πραγματικά βγήκε πολύ ρεαλιστικό, όμορφο και ψαρρωτικό και παρόλες τις ατέλειες του πραγματικά πιστεύω οτι άξιζε την ταλαιπωρία μιας και εκτός απο το καλύτερο κίτ για corsair που είναι η δαιδικασία δημιουργίας του πραγματικά με έφερε σε μεγάλη "επαφή με το πραγματικό" αεροπλάνο που είναι απο τις παιδικές μου "αγάπες"..

Θα ακολουθήσουν σύντομα και καλύτερες φωτό απο το ολοκληρωμένο μοντέλο.

Tags: