Στο τεύχος 403 του military illustrated οπου είχε παρουσιαστεί και η κατασκευή που μου άνοιξε και εμένα την όρεξη ο μοντελιστής που έγραφε το άρθρο ανέφερε οτι ξεκίνησε με τον κινητήρα για να ξεμπερδεύει με το πιό δύσκολο κομμάτι της κατασκευής ωστε να έχει πιό πολύ κέφι με την συνέχεια. Εγώ έχω να πώ οτι ευτυχώς που είχα ξεκινήσει by the book αφου η πρότερη ωραία εμπειρία μου με την κατασκευή μου έδωσε θάρρος με την δοκιμασία που με περίμενε.. Μετά απο προετοιμασία κάποιων εβδομάδων αποφάσισα αυτό το τριήμερο να το κάνω το βήμα το οποίο αν και ξεκινησε βελούδινα στην πορεία δοκίμασε την υπομονή του μυαλού και τις αντοχές των ματιών μου βάζοντας με μια δυό φορές στον πειρασμό να το αφήσω στην άκρη.. Τελικά πετά απο μεγάλα διαστήματα ξεκούρασης κατάφερα να φτάσω στο αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτό το οποίο ακόμα θέλει λίγη δουλειά στο φινίρισμα αλλα τουλάχιστον με ικανοποίησε αρκετά ωστε να συνεχίσω αν και βγήκε πιό τασπατσούλικο απο ότι θα ήθελα ιδανικά..

Προσαρμόζοντας το κομμάτι του κινητήρα στην άτρακτο πρόχειρα πραγματικά ένιωσα αγαλίαση και ευχαρίστησα τον εαυτό μου που βρήκε το κουράγιο να συνεχίσει τις δύσκολες ώρες.. το αποτέλεσμα προβλέπεται τουλάχιστον μεγαλειώδες..

τι πιό μεγάλο θέμα ήταν με το οτι ηόλη κατασκευή με όλα αυτά τα σωληνάκια αποδείχτηκε μεγάλη σπαζοκεφαλιά με αποτέλεσμα να ξεκολλήσω νια δυό δφορές κάποια τμήματα και ενώ δέχτηκα με κάποια πίκρα τις φθορές στο ωραίο φινίρισμα λόγω του υπερβολικού πασπατέματος όταν πήγα να δοκιμάσω τα καπάκια του cowling τα οποία είναι αφαιρούμενα και δεν κουμπώναν με τίποτα πήγα να βάλω τα κλάμματα.. τελικά τα παράτησα και σήμερα το πρωί με ψυχραιμία τρόχισα κάποια επίμαχα σημεία για τα οποία επιφυλλάσομαι για φωτο και περιγραφή και με περρίσια ανακούφιση είδα τον ταλαιπωρημένο Pratt & Whitney να παίρνει την μορφή που επιθυμούσα με αποδεκτό τουλάχιστον για εμένα αποτέλεσμα..
Ελπίζω στην ενθάρρυνσή σας για την συνέχεια γιατι παιδιά αν και πεισματάρης τα χρειάστηκα λιγάκι.. Θα ακολουθήσει διάλειμα ολίγων ημερών απο την κατασκευή και μετά πάμε για ολοκλήρωση του κινητήρα (ψιλο φαναρτζοδουλειά και πέντε κομμάρια κόλλημα ) και πάμε για άτρακτο!..