Γεια σας παιδια μετα απο μια μεγααααλη περιοδο αποχης...
ε, βλεπετε 2 παιδια ηρθαν στο ενδιάμεσο και μεχρι να ξαναβρουμε τους ρυθμούς μας μας πήρε αρκετο διάστημα!!!
ετσι λοιπον ξαναπιασα ενα hurricane που ειχα αρχισει...εχω τελειωσει βαψιμο, εχω απλωσει με πινελο μια στρωση longshine και τωρα παιρνω σηματα. Στην ολη πορεια εχω αποριες ομως οι οποίες είναι:
1) Η longshine τρεχει γενικως πολυ και αν δεν προσεξεις σε μερικα σημεια αφηνει σταγονες...υπαρχει τροπος να μην γινεται αυτο???
2) για πρωτη φορα θα ακολουθήσω την σειρα στα βερνικώματα που έμαθα εδω μεσα δηλαδη βερνικι, σηματα, βερνικι, wash, βερνικι και σφραγισμα. Επειδη λοιπον μεχρι τωρα δεν εχω ξαναψεκασει αλλο βερνίκι εκτός απο longshine (χεχε σιγουρακι και ασφαλης επιλογη) θελω να μαθω αν υπάρχει καποιο μυστικο στην αραιωση του βερνικιου. Πως συμπεριφέρεται?? Οπως τα ψεκαστα χρώματα?
3)Εχω τα εξης βερνίκια: aqueus hobby color flat clear και clear που μαλλον θα χρησιμοποιησω στα τελευταια σταδια. ξερει κανεις ποσο να τα αραιώσω???
4) Επισης παλαιότερα ειχα αγορασει amsterdam matt varnish και galeria matt varnish. Τους διαλυτες τους τους ξερω αλλα κολλαω στην αναλογια. Υπάρχει στανταρ αναλογια και γενικα καποιο μυστικο που πρέπει να προσέξω???
ευχαριστω για την υπομονη σας να απαντησετε τις "αρχαριες" ερωτησεις μου....αλλα ειπαμε νιούφης στα βερνίκια γαρ....!