0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρη καλησπέραΠροχωράς με στόχο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μου αρέσουν τα φινιρίσματα σου. Το παρκέ του καταστρώματος σε ανοιχτό χρώμα είναι καλύτερο από το δικό μου που είναι σκούρα καρυδιά. Στο Le Soleil Royal παρ' όλο που η Mantua δίνει σκούρα καρυδιά το αντικατέστησα με ανοιχτόχρωμο ξύλο και είναι σαφώς καλύτερο.Καλό βράδυ Chemist (Γιώργος)
Καλημέρα, εάν θέλετε να κάνετε πιο ανοιχτόχρωμα τα ξύλα σας , μπορείτε να τα περνάτε με ένα υγρό που ονομάζεται peridrol . Το χρησιμοποιούν οι επιπλοποιοί για τον ίδιο λόγο. Το βρίσκετε σε χρωματοπωλεία και το περνάτε με ένα πανάκι ή σφουγγαράκι , φορώντας γάντια. Έτσι αποφεύγετε την αντικατάσταση εάν δεν έχετε ξυλεία πιο ανοιχτόχρωμη.
Την καλημέρα μου σ όλους .Δημήτρη , πολύ ωραία δουλειά , και προσεγμένη , σ ένα πανέμορφο πλοίο .Αναμένω την ολοκλήρωση να το θαυμάσω συνολικά .......Βαγγέλης
Δημήτρη καλησπέρα.Πολύ ωραίο γίνεται. Σημειώνω επίσης αμόκ παραγωγικότητας. Μπράβο. Εγώ έχω μείνει λίγο πίσω με το Le Soleil Royal. Να φαντασθείς κοντεύω ένα χρόνο και ακόμη δεν έχω τελειώσει το κυρίως σκάφος.Θα στείλω κάποιες εικόνες εντός των ημερώνΧρόνια πολλά και για τη γιορτή σουΓιώργος
Πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά! Χρόνια πολλά για χθες και καλή συνέχεια.
Απλά μαγεία! Οσο για το βάψιμο σε 152, δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι... και μετά μας ενοχλεί που μασκάρουμε καμμια καλύπτρα...