0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω βάψει εγώ με το συγκεκριμένο χρώμα αλλά δεν είχα πρόβλημα πολλή καλή απόχρωση.Τα χρώματα humbrol όμως έχουν θέματα με τις παρτίδες που δίνουν φασόν στην Κίνα.
Η απόχρωση ήταν καλή, αλλά περισσότερο για silver και όχι για το σκούρο gunmetal που ξέρουμε.
Μην ξεβάψεις. Πέρνα με ένα απλό μαύρο τα όπλα, πρόσεξε μην σου «μπουκώσουν» οι λεπτομέρειες, και μετά πάρε ένα απλό μολύβι και πέρνα τα σημεία που θες να γυαλίζουν (ακμές, βίδες, μέρη που τρίβονται κλπ).
Αφου υπαρχει το ECO remover γιατι να μπλεξει κανεις με χλωρινες, καθαριστικα φουρνου που ειναι οτι χειροτερο για επαφη με το δερμα και εισπνοη. Βαζεις το remover και σε λιγοτερο απο 30 λεπτα οποιοδηποτε χρωμα φευγει για πλακα, αοσμο, οικολογικο και με αμεσα αποτελεσματα.
θα κάνω μια προσπάθεια με white spirit και βλέπω.
Για δοκίμασε να βάψεις με το 27004 gun metal metalcote της humbrol πάλι και να το τρίψεις ελαφρά με πανάκι να πάρει μια γυαλάδα,είναι πιο καλύτερο από το απλό 53 gun metal που έβαψες.