Αποστολέας Θέμα: Εκθεση-Διαγωνισμος Μοντελισμου Πηγασος Θεσσαλονικη 3, 4 & 5 Νοεμβριου 2006  (Αναγνώστηκε 7590 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παιδια εαν θελετε κατι συγκεκριμενο (κατηγορια-μοντελο ) ζητηστετο. :wink:  :wink:  :wink:

Μπράβο DIMI καλά έκανες και έβαλες φωτογραφίες από την έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΣ. Τα μοντέλα φωτογραφίκαν και ξεχοριστά ένα - ένα σε ειδικό χώρο. Στην επόμενη συνάντηση που θα έχουμε τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΣ θα ζητήσω να μου δόσουν τις φωτογραφίες να τις βάλω και αν είναι δυνατόν και με τα ονόματα του κάθε μοντελιστή.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
Παιδια εαν θελετε κατι συγκεκριμενο (κατηγορια-μοντελο ) ζητηστετο. :wink:  :wink:  :wink:

Μπράβο DIMI καλά έκανες και έβαλες φωτογραφίες από την έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΣ. Τα μοντέλα φωτογραφίκαν και ξεχοριστά ένα - ένα σε ειδικό χώρο. Στην επόμενη συνάντηση που θα έχουμε τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΣ θα ζητήσω να μου δόσουν τις φωτογραφίες να τις βάλω και αν είναι δυνατόν και με τα ονόματα του κάθε μοντελιστή.

Ενταξη φιλε LIVERPOOL αυτο θα ειναι και το καλητερο εγω εβαλα μερικες περισοτερο για να μαθουν τα παιδια εδω στο Forum για την δραστηριοτητα του Συλογου Πηγασος και φυσικα για να παρουσιασω καποιες δουλιες που δυστοιχως οι φυλοι που ειναι εκτος Θεσσαλονικης δεν ειχαν την ευκερεια να δουν απο κοντα. Βεβαια αν κρινω απο την ανταποκρηση και την υποδοχη που ειχαν εδω απο τον κοσμο πιστευω οτι αξιζε τον κοπο και ελπιζω του χρονου να εχουμε την τυχη να τους δουμε ολους αυτους τους φιλους (μαζι με τις δουλιες τους) στην επομενη εκθεση και απο κοντα. :wink:  :wink:  :wink:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η έκθεση που κάνει ο ΠΗΓΑΣΟΣ είναι ανοιχτή για όλους τους Μοντελιστές από όλη την Ελλάδα. Του χρόνου μας υποσχέσθηκαν ότι θα έρθουν και από το εξωτερικό! Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο  :!:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Aπο Καρέα μεχρι Αγγλία.
  • Come And Get IT.
Ας ξαναχωθω κ εγω, dimi ζιπακι ποσα ειναι? Μαζικο μαιλ παιζει? Να μην κουραζεσε κιολας :mrgreen:

Οντως απιστευτες δουλειες. Επισης πολυ δερμα στις φιγουρες, φαινετε η προτιμηση των Ελληνων στα θεματα με ενδιαφερον  :twisted:

Μπραβο στα παιδια.

Μονο πανω απο το πτωμα μου θα παρεις αυτο το κιτ.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Πάρα πολύ ωραίες κατασκευές και χορταστικές φωτογραφίες. Ευχαριστούμε. Τις χαζεύω κάθε φορά που μπαίνω για λίγο, μέχρι που τελικά έγραψα και το Post  :)

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
Συγχαρητήρια στου διαγωνιζόμενους και τους διοργανωτές για το πολύ καλό επίπεδο της  έκθεσης  :wink:. Μου αρέσει πως και στην έκθεση του Πήγασου,  τα Αφοι της ΠΑ  :shock: είχαν την τιμητική τους με εξαιρετική ποιότητα. 8)

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια, χαιρωμαι ιδιετερα που σας αρεσαν και τα μοντελα αλλα και οι φωτογραφιες.
Οσο για το ζιπακι που ειπε ο φιλος ο Vagos ευχαριστως αρκει να με καθοδηγησει καποιος γιατι ειμαι λιγο ασχετος και δεν το κατεχω και τοσο καλα το αθλημα. :oops:  :oops:

Tags: