Αποστολέας Θέμα: A-7 Επετειακο της 340 (Φωτογραφιες)  (Αναγνώστηκε 14773 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μιχάλης Παπαδάκης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • IPMS 784
Απ: A-7 Επετειακο της 340 (Φωτογραφιες)
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 17, 2008, 08:47:30 μμ »
Γειά σου Κώστα!!! Πιστεύω να με θυμάσαι από την Αγγλία.. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...

Απλά ήθελα να προσθέσω κάτι για το μπλέ...Δεν ήταν πρόχειρα περασμένο, υπήρξε μία ιδέα να φανέι σαν σβήσιμο το οποίο μάλλον δεν βγήκε όπως το φανταζόμασταν....

Με δεδομένη την έλλειψη χρόνου η ποιότητα της δουλειάς που έγινε από πλευράς των βαφέων ήταν άκρως επαγγελματική. Μια λεπτομέρεια την οποία παρέλλειψα να ναναφέρω είναι οτι όλοι οι εμπλεκόμενοι δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ (εγώ ήμουν μοντελιστής επομένως ήταν σαν όνειρο για μένα και προφανώς ήταν καλύτερο από το να φυλάω σκοπιές) αλλά οι υπόλοιποι το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση και χωρίς να κοιτάξουν ωράριο εργασίας... Μια δεύτερη λεπτομέρεια ήταν και ο ακατάλληλος χώρος, καθώς μετά από μία βροχερή νύχτα αναγκαστήκαμε να σκουπίσουμε το αεροπλάνο με "Τ" προκειμένου να απομακρύνουμε τα νερά και να συνεχίσουμε το βάψιμο. Τρίτον οι βαφείς είχαν φέρει μαζί τους όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και κορυφαίας ποιότητας χρώματα. Το βάψιμο έγινε σαν να επρόκειτω για ενεργό αεροσκάφος ακόμα και αν μας είχαν πεί οτι  ήταν προς απόσυρση.

Για μία απόφαση της "τελευταίας στιγμής" πιστεύω οτι η δουλειά ήταν πάρα πολύ καλή και άξιζε ίσως λίγο καλύτερη τύχη...

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω οτι δέν νοιώθω κάποια πικρία ή προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποια κατάσταση. Χαίρομαι αφάνταστα που ήμουν τόσο τυχερός ώστε να συμμετέχω σε αυτό το εγχείρημα και δεν θα με ένοιαζε να το ξανακάνω. Επίσης για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα οτι αυτό το αεροσκάφος θα μείνει πάντα έτσι επομένως το οτι ξεβάφτηκε δεν με ξαφνιασε και τόσο... Όσο για την αλεπουδίτσα, η οποία βάφτηκε με λαδομπογιά, δεν είχα την ψευδαίσθηση οτι θα κρατήσει για χρόνια, ούτε και οτι κάποιος συντηρητής έργων τέχνης θα την φρεσκάριζε στο μέλλον από τυχόν φθορές. Ηταν μία απίστευτη για μένα εμπειρία και λέω να την κρατήσω στο μυαλό μου ακριβώς έτσι...

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 12:19:07 μμ »
μάγκες ξετρύπωσα το παραπάνω ποστ για να μην ανοίγω άλλο. Έχει κανείς φωτογραφίες από την κοιλιά του α/φους. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Επίσης ξέρει κανείς αν έχει βγάλει κανείς decals?
ευχαριστώ
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 12:59:32 μμ »
Decals δεν έχει βγάλει κανείς! :( Φωτογραφία από το κάτω μέρος του πραγματικού αεροσκάφους:
Γενικά από κάτω είναι το μισό λευκό,κάτω από εκεί που είναι η σημαία (από το ρύγχος μέχρι το μισό περίπου του αεροσκάφους) και το υπόλοιπο είναι το σκάκι μαύρο-κίτρινο. Κάτω από τα φτερά είναι όπως και στο επάνω μέρος (σκάκι μαύρο-κίτρινο και λωρίδες άσπρες-μπλέ)! ::salut::

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 01:10:37 μμ »
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν κ απο κάτω απο τα φτερα δεν βοηθάει η φωτογραφία πολύ παρόλα αυτα έχω τωρα καλύτερη εικόνα.
Να σαι καλά

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 01:16:27 μμ »
Το ξέρω ότι η φωτογραφία δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά δυστυχώς είναι η μοναδική που κυκλοφορεί! :( Όσον αφορά τα φτερά το layout έχει ως εξής: οι λωρίδες της σημαίας συνεχίζουν από κάτω ενώ το σκάκι από κάτω έχει αντίστροφο χρωματισμό!Δηλαδή όπου στο πάνω μέρος των φτερών είναι κίτρινο στο κάτω είναι μαύρο και το αντίστροφο!Ελπίζω να βοηθάει! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 03:43:45 μμ »
Παααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Αν δε βιαζεσαι πολυ δως μου λιγο χρονο μες στη βδομαδα να βγαλω πιο πολλες της κοιλιας (δεν ξερω γιατ εβγαλα μονο μια) και να στις στειλω.
Επισης σε καποιο τευχος της IPMS ειχε αφιερωμα και απο εκει ειχα δει αυτα που λεει ο Αριαν.
ΝΑ σημειωσω οτι η σκακιερα στην ουρα,απο κατω ειναι παραλληλογραμα λογω σχηματος της ουρας.(εκει να δεις πονοκεφαλος μεχρι να το δω και να καταλαβω τι γινοταν.)

Προς το παρον πιο πολλες απο πανω!
 :wink: ::salut::

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 03:52:14 μμ »
Arian Σε ευχαριστώ.

Μιχάλη που είσαι ρε φίλε? χάθηκες....?
Θυμόμουν την δουλειά σου αλλά δεν μπορούσα να την βρώ πουθενά... Εισαι κατατοπιστικότατος.
Ευχαριστώ...
Έχει πολύ μασκάρισμα η δουλειά πάντως. την φιγούρα στο καθετο την εχεις ζωγραφίσει?