Αποστολέας Θέμα: 1/72 Italeri F-16C (Block 52+) ΤΕΛΟΣ!  (Αναγνώστηκε 8805 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
Απ: 1/72 Italeri F-16C (Block 52+) ΤΕΛΟΣ!
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 05:46:03 μμ »
Ουσιαστικά πρόκειται για ενα block 25/32, αντε βαρια 42, οποτε θέλει πολλή δουλεια. Για εξάσκηση προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Τα ρεβελακια και για όσους έχουν πιο καλό πορτοφόλι το Ταμίγια με τον οπλισμό.

::salut::

Μαθιος

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 07:48:36 μμ »
Μπράβο Πάνο ωραίο φινάλε, πολύ ενδιαφέρουσα είναι η βασούλα και την κρατώ οδηγό για δικές μου κατασκευές.
Καλή επιτυχία και με το Kinetic αναμένουμε. ::salut::
Spoiler (hover to show)

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 05:21:56 μμ »
Ευχαριστώ Μαθιέ για τη διευκρίνηση, διαβασμένος στα F-16!
Σε περίπτωση βανδαλισμού, το κόστος θα ήταν μικρό σε σχέση με ένα 48άρι, όποτε πιστεύω ήταν ευκαιρία να κάνω αυτή τη μικρή αρχή. 
Spoiler (hover to show)

Ευχαριστώ πολύ Χάρη για τα σχόλια και τις ευχές!
Τα Mirage πιστεύω σιγά-σιγά θα βγούν από τον πάγο, πρέπει να βρω το κουράγιο και να πάρω την απόφαση να διορθώσω κάποια πράγματα στο κατασκευαστικό (και τα δύο Kinetic είναι). ::salut::

"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 06:29:08 μμ »
To διθέσιο που πόσταρες αμέσως πριν είναι στα όρια του HAF-if.
ΟΜΩΣ:
Τα βαψίματα είναι τεχνικά αποδεκτά. Τα decals φαίνονται σωστά τοποθετημένα. Η καλύπτρα δένει στο υπόλοιπο μοντέλο ως βάψιμο. Τα όπλα είναι καθαρά βαμμένα.
Τι εννοώ: ένα καλό κιτ και σωστά χρώματα συν υλικό αναφοράς (φωτό κλπ) θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις επίπεδο πολύ γρήγορα.

Καλή συνέχεια!!

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 10:16:10 μμ »
Το διθέσιο είναι φτιαγμένο πάνω από 10 χρόνια, χωρίς καθόλου πηγές, λίγα υλικά και πολύ βασικές γνώσεις, γι' αυτό και τα τόσα τραγικά λάθη.
Από υλικό, να ναι καλά το ιντερνετ και το φορουμ, επιλογές κιτ υπάρχουν και τα χρώματα σύγκριση και δοκιμές.

Σ' ευχαριστώ πολύ!!  ::salut::
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 13, 2015, 08:17:08 μμ »
Αυτά είναι, μου αρέσει το αποτέλεσμα,οι φθορές και  η βάση.
Επειδή έχω κονομήσει από το ιντερνετ σύμμορφες δεξαμενές, να σε ρωτήσω:

απο ποιο κιτ βρήκες τις 4 κεραιούλες (αυτές πίσω από τον κώνο του ραντάρ); δεν νομίζω να το χε το κιτ τις ιταλρι που κατάλαβα οτι πήρες. Επίσης του λείπει νομίζω η κεραία του -C, αυτή στη μύτη του κάθετου σταθερού.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να φτιάξω ένα μονοθέσιο 52αρι, έχω τις χαλκομανίες, τις cft, ακόμα και τους irisT... το που θα βρω το κιτ μου μένει.

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 09:50:34 μμ »
Αυτά είναι, μου αρέσει το αποτέλεσμα,οι φθορές και  η βάση.
Επειδή έχω κονομήσει από το ιντερνετ σύμμορφες δεξαμενές, να σε ρωτήσω:

απο ποιο κιτ βρήκες τις 4 κεραιούλες (αυτές πίσω από τον κώνο του ραντάρ); δεν νομίζω να το χε το κιτ τις ιταλρι που κατάλαβα οτι πήρες. Επίσης του λείπει νομίζω η κεραία του -C, αυτή στη μύτη του κάθετου σταθερού.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να φτιάξω ένα μονοθέσιο 52αρι, έχω τις χαλκομανίες, τις cft, ακόμα και τους irisT... το που θα βρω το κιτ μου μένει.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Οι κεραίες δεν ήταν στο κιτ, τις έφτιαξα από λωρίδες πλαστικού.
Η άλλη κεραία που λες στο κάθετο είχε σπάσει, ήταν τέτοιο το σημείο πάνω στη άκρη της βάσης που δεν κατάφερα να την κολλήσω και στο τέλος την πέταξα!

Αν κατάλαβα καλά, ψάχνεις για κιτ στην 1/72, σε αυτή τη κλίμακα και αυτό το αεροσκάφος δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ, από προηγούμενες απαντήσεις συνάδελφοι πρότειναν αυτό της ρεβελ. Κωδικό αγνοώ αλλά με το παρακάτω  μπορείς να βγάλεις μια άκρη
https://www.scalemates.com/search-solr.php?fkSECTION%5B%5D=Reviews&q=revell+f-16c+1%2F72&qs=Search

Θα χρειαστείς σίγουρα μικρή εισαγωγή αέρα και προέκταση αλεξιπτώτου, μετά διάφορες μικρολεπτομέρειες πχ κεραίες.
Ιωάννης Καποδίστριας

Tags: