Αποστολέας Θέμα: 1/72 Italeri F-16C (Block 52+) ΤΕΛΟΣ!  (Αναγνώστηκε 8794 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
Απ: 1/72 Italeri F-16C (Block 52+)
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 08:47:18 πμ »
Ωραίο φαίνεται Παναγιώτη!

Καλά τελειώματα!

::salut::

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 06:43:07 μμ »
Φίλε Παναγιώτη πολύ καλή δουλειά, μου αρέσει ο τρόπος που μετέτρεψες σε σε ελληνικό αυτό το μέτριο κιτ.
μοναδική μου ένσταση οι κάποιες γραμμές που υπάρχουν στον κώνο ραντάρ και οι αντένες στη ρίζα του κώνου
και πλάγια, δες εδώ φώτο.

Αν τα προσθέσεις σίγουρα θα το απογειώσεις.
Τώρα όσο για το βάψιμο το 64 που είπες μαλών έχεις δίκιο, γενικά όμως (δεν ξέρω μήπως φταίει ο φωτισμός)
τα χρώματα δείχνουν πιο σκούρα. Καλή συνεχεία. ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 01:37:39 πμ »
Αν τελικά το πας για 52+ και όχι ADV, τότε προτείνω απλά να ξαναπεράσεις το 129 αφού πρώτα του ρίξεις αρκετό μαύρο. Τόσο, που το τελικό χρώμα θα πλησιάζει το σκούρο γκρι, παραμένοντας ταυτόχρονα διακριτό. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι ένα γενικώς μουντό γεράκι, χωρίς όμως να είναι μουτζουρωμένο.
Κάνε πρόβα σε ένα κομμάτι πλαστικό ή ένα παλιό μοντέλο και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα σου αρέσει.

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 05, 2014, 08:42:26 μμ »
Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαθιέ!  ::salut::

Χάρη, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Σωστές οι παρατηρήσεις σου, σε αυτό το στάδιο όμως που βρίσκεται τώρα το μοντέλο δεν επεμβαίνω άλλο. Θέλει βέβαια κι άλλα, τα περισσότερα τα έχω παραλείψει εν γνώση μου λόγω χρόνου και κλίμακας.
Στα περισσότερα 52+ το γκρι φαίνεται πολύ σκούρο και γενικά όλα τα χρώματα. Τη σύγκριση την έκανα για τα adv που είναι πιο καθαρά και διακρίνονται οι αποχρώσεις, εκεί και το μπλε-γκρι είναι πιο ανοιχτό.
Και ναι, οι φωτογραφίες είναι λίγο..  :oops:  ::salut::

Jet72, ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!
Για 52+ το πάω. Έχω ήδη περάσει 3 χέρια κάθε χρώμα και για 4ο δεν το τολμώ, ελπίζω με το μαύρο φίλτρο αργότερα να το φέρω σε ένα πιο ταλαιπωρημένο σύνολο.  ::salut:: 
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 05, 2014, 10:05:21 μμ »
Σε καταλαβαίνω απολυτά Παναγιώτη ήδη έχεις κάνει πολλά και όπως απ την αρχή έχεις τονίσει ότι πρόκειται
για μια πιο πειραματική κατασκευή,ένα μοντελιστικό χαλάρωμα. Βλέπεις όλοι εμείς εδώ ήμαστε αχόρταγοι,
(βάλε και αυτό βάλε και τούτο.... βάλε, βάλε, βάλε, ::evil4::)και έτσι χάνουμε το μέτρο.
Και όσο για το βάψιμο μην μασάς, εεχω δει πολλές όμορφες δουλειές για ghost. Καμιά όμως δεν με έχει πείσει ότι
είναι η απόλυτη προσέγγιση,είναι πάντα υποκειμενικό.

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 07, 2014, 12:32:28 μμ »
Σε καταλαβαίνω απολυτά Παναγιώτη ήδη έχεις κάνει πολλά και όπως απ την αρχή έχεις τονίσει ότι πρόκειται
για μια πιο πειραματική κατασκευή,ένα μοντελιστικό χαλάρωμα. Βλέπεις όλοι εμείς εδώ ήμαστε αχόρταγοι,
(βάλε και αυτό βάλε και τούτο.... βάλε, βάλε, βάλε, ::evil4::)και έτσι χάνουμε το μέτρο.
Και όσο για το βάψιμο μην μασάς, εεχω δει πολλές όμορφες δουλειές για ghost. Καμιά όμως δεν με έχει πείσει ότι
είναι η απόλυτη προσέγγιση,είναι πάντα υποκειμενικό.

Αχόρταγοι δεν θα το λεγα φίλε Χάρη. Αν και καταλαβαίνω το τρόπο με τον οποίο το λες, όταν πρόκειται για Ελληνικό θέμα ενθουσιαζόμαστε και περιμένουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με ένα άλλο ξένο, γι' αυτό και γινόμαστε υπερβολικοί -με την έννοια να βοηθήσουμε και ανάλογα τις ελλείψεις κάθε κιτ- με πλήθος πληροφοριών.
Όλες αυτές οι γνώμες και γνώσεις πάντως είναι καλό να κατατίθονται, μπορεί να μην με απασχολούν στο συγκεκριμένο που το πάω χωρίς πολλές μετατροπές, με ενδιαφέρουν όμως για το επόμενο ή να ενδιαφέρει κάποιον άλλον, που σχεδιάζει να ξεκινήσει παρόμοιο project και περιμένει να διαβάσει καμία χρήσιμη πληροφορία.

Μοντελισμό κάνουμε για να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, είναι στη διάθεση του καθενός πόσο χρόνο και χρήμα θα ξοδέψει, να λείπει το άγχος τέτοιες εποχές!
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 23, 2014, 06:35:43 μμ »
Καλησπέρα!

Συνέχεια με το κιτάκι.
Εφ' όσον τελείωσα με τα χρώματα της παραλλαγής, πέρασα ένα χέρι παρκετίνη και έβαψα τις επι μέρους λεπτομέρειες, Ηu127 για τους πυλώνες, το πανελάκι πίσω από τον κώνο και τμήμα της κεραίας ASPIS στην προέκταση, Hu128 για τον κώνο και τις κεραίες IFF (το ίδιο χρώμα και το χείλος της εισαγωγής). 
Ξανά παρκετίνη τοπικά και 4-5 χέρια φίλτρο με μαύρο λάδι, αρκετά αραιωμένο για να μπορώ να το ελέγχω.

Θα ακολουθήσει ξανά παρκετίνη για τα σήματα και τα λοιπά λάδια.
Καλές γιορτές σε όλους!   ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 24, 2014, 08:54:02 πμ »
Μπράβο Παναγιώτη πολύ κάλο βάψιμο το χρώμα έχει στρώσει ομοιόμορφα είσαι κάλος στο πινέλο, είναι αρκετά
ελαφρύ σαν να το πέρασες με αερογράφο. ::thumbleft::
Τι βάση θα του βάλεις, έχει το κιτ η θα κάνεις ιδιοκατασκευή?
Καλά τελειώματα και καλά Χριστούγεννα φίλε. ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος checkyour6

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • YOU 'RE GOING NOWHERE JERRY....
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 28, 2014, 03:13:22 μμ »
Italeri F-16. Δυσκολο θεμα για καλους λυτες θα ελεγα  :wink:
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΤ Α/ΦΩΝ. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4/2/15 ->
http://www.modelclub.gr/market/index.php?page=user&action=pub_profile&id=167

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 12:30:34 μμ »
Καλημέρα!Καλή Χρονιά!

::arrowred:: Σ'ευχαριστώ πολύ Χάρη!
Το βάψιμο φυσικά δεν είναι ανάλογο με ένα αερογραφάτο, προσπαθώ να μην υπερβάλω με την ποσότητα του χρώματος και τις κινήσεις του πινέλου.
Βάση δεν έχει το κιτ, του φτιάχνω μια πρόχειρη και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση όταν ολοκληρωθεί το μοντέλο.  ::salut::

::arrowred:: Ευχαριστώ ʼκη!  ::salut::

Έχω βάλει τις περισσότερες χαλκομανίες, μόνο οι γραμμές walkaway μου έχουν μείνει ώστε να προχωρήσω στα επόμενα βήματα.
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 18, 2015, 12:25:01 πμ »
Καλησπέρα σε όλους!

Έβαλα τις χαλκομανίες του κιτ και μάλιστα τα περισσότερα προειδοποιητικά έχουν λάθος χρώμα, οπότε ελλείψει άλλων σωστών, συμβιβάστικα με αυτά που είχα. Τα s/n προέρχονται από μια παλιά καρτέλλα του Plastimodelismo με σήματα για διάφορα Ελληνικά 48άρια (από Α-7 πρέπει να ναι αν δεν κάνω λάθος), ενώ τα μπλε εθνόσημα με την συνδρομή του φίλου Κατάσκοπου ::salut:: από ένα 72άρι δίλιτρο. Ο εσωτερικός μπλε κύκλος βέβαια ξεχωρίζει αλλά η προσπάθεια για χειρουργική με τα αντίστοιχα σήματα γαλλικού mirage απέτυχε.
Στη συνέχεια σφράγισα ξανά με παρκετίνη και έκανα wash και λίγα ακόμη πραγματάκια με λάδι ζωγραφικής.

Παράλληλα, κοντεύω να τελειώσω και τις δεξαμενές, Hu127 για το βάψιμο και επίσης μερικές επεμβάσεις με λάδια.

Αυτά για τώρα. Απομένει λίγη δουλίτσα στο ακροφύσιο όταν ξεμασκάρω και το τελικό βερνίκι, όπου στο ένα χέρι θα προσθέσω λίγο μεταλλικό χρώμα.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!  ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 18, 2015, 01:45:04 πμ »
Ωραία πάει Πάνο! Στα προειδοποιητικά έπειδή είναι κόκκινα σε δική μου κατασκευή τα είχα ξεθωριάσει με λάδι ζωγραφικής. Είχα φτιάξει μια απόχρωση πορτοκαλί χρώματος και έκανα πολύ απαλό στεγνό πινέλο, δοκίμασέ το.  :wink:

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 18, 2015, 02:26:02 μμ »
Κρίμα Παναγιώτη, που το χειρουργείο με τα σήματα δεν δούλεψε...

Πάντως βγαίνει μια χαρά το χρεπάκι της Ιταλέβρι.

Γερά για το τέλος!

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 18, 2015, 02:47:33 μμ »
Απλά ενημερωτικά τα walkways στα ελληνικά F-16 είναι σκούρο γκρι. Αυτά που έβαλες είναι για τα αμερικάνικα. Απλά το λέω για επόμενη κατασκευή! Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 12:42:02 μμ »
Ωραία πάει Πάνο! Στα προειδοποιητικά έπειδή είναι κόκκινα σε δική μου κατασκευή τα είχα ξεθωριάσει με λάδι ζωγραφικής. Είχα φτιάξει μια απόχρωση πορτοκαλί χρώματος και έκανα πολύ απαλό στεγνό πινέλο, δοκίμασέ το.  :wink:

Σ' ευχαριστώ Λάμπρο για το tip!
Δεν θα το παιδέψω άλλο, μπαίνει στην τελική ευθεία και ξεκινάει ο σχεδιασμός για το επόμενο F-16 που θα είναι 48άρι, επίσης 52+. Σε αυτό θα αντιγράψω την τεχνική που έβαψες το δικό σου, μεταλλικό χρώμα στα βασικά!  ::salut::

Κρίμα Παναγιώτη, που το χειρουργείο με τα σήματα δεν δούλεψε...

Πάντως βγαίνει μια χαρά το χρεπάκι της Ιταλέβρι.

Γερά για το τέλος!

Μαθιός
Δυστυχώς ήταν μικρά και δυσκολεύτηκα να τα κόψω σωστά. Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για τις χαλκομανίες γιατί θα του έβαζα τα πιο μικρά από ότι 48άρι είχα!
Να δούμε το κινετικ πως θα πάει με όλα αυτά που διαβάζω.  ::salut::

Απλά ενημερωτικά τα walkways στα ελληνικά F-16 είναι σκούρο γκρι. Αυτά που έβαλες είναι για τα αμερικάνικα. Απλά το λέω για επόμενη κατασκευή! Καλή συνέχεια!
Ευχαριστώ συνονόματε!
Το γνωρίζω αυτό με το χρώμα, δεν είχα άλλα και έβαλα αυτά.  ::salut::   
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 03:03:42 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 10:38:04 μμ »
Δυστυχώς ήταν μικρά και δυσκολεύτηκα να τα κόψω σωστά. Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για τις χαλκομανίες γιατί θα του έβαζα τα πιο μικρά από ότι 48άρι είχα!
Να δούμε το κινετικ πως θα πάει με όλα αυτά που διαβάζω.  ::salut::

Σήμερα μου ήρθε φλασιά και έκανα ένα μικρό πείραμα: χρησιμοποίησα ένα εργαλείο που ανοίγει τρύπες σε ζώνες (κάποτε είχε την έμπνευση η γυναίκα μου να πάρουμε ένα από το LIDL) πάνω σε μία καρτέλα χαλκομανίας. Έκοψε έναν ωραίο κύκλο! Οπότε θα δοκιμαστεί για δημιουργία μασκών από ταινία μασκαρίσματος.

Όσο για το Κινετικ, ξεκίνα το εσύ, ρίξε το βρίσιμο της αρκούδας και θα ακολουθήσω και εγώ με συμπληρωματικό βρίσιμο.  :evil:

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 06:24:38 μμ »
Spoiler (hover to show)
Σωστά έκανες που το ανέφερες, δεν ήμουν και γω πιο συγκεκριμένος. Αν δεν κάνω λάθος, η απόχρωση είναι κοντά στο FS 36118 ή κάτι αντίστοιχο.
(μιας και το έφερε η κουβέντα, υπάρχει επίσης και μια λεπτή γκρι λωρίδα FS36320 στα πηδάλια ύψους-βάθους και το κάθετο)

...

Όσο για το Κινετικ, ξεκίνα το εσύ, ρίξε το βρίσιμο της αρκούδας και θα ακολουθήσω και εγώ με συμπληρωματικό βρίσιμο.  :evil:

Spoiler (hover to show)
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 03:57:30 μμ »
Καλησπέρα!

Λίιιγο πριν το τέλος, το μοντέλο έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και απομένει η βάση για να τελειώσει και επίσημα.
Πέρασα ένα σατιν βερνίκι Humbrol με λίγο gun metal μέσα για να του δώσω μια μεταλλική υφή.

Στη συνέχεια, έκανα μερικά στεγνά πινέλα στην εξαγωγή και πέρασα ένα χέρι ακρυλικό ματ Vallejo, ξεμάσκαρα την καλύπτρα και κόλλησα τα φορτία. Μέχρι να τελειώσει η βάση, έχει τοποθετηθεί πρόχειρα σε ένα στήριγμα έτσι ώστε να μην κάθεται στην κοιλιακή δεξαμενή.

Μέσα στη βδομάδα και το τελευταίο update!
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!  ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 10:54:52 μμ »
Ωραίο, πολύ ωραίο, πάρα πολύ ωραίο.

Spoiler (hover to show)
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 04:09:33 μμ »
Ωραίο, πολύ ωραίο, πάρα πολύ ωραίο.

Spoiler (hover to show)

Σ'ευχαριστώ πολύ Ηλία!
Το κιτ δίνει και 4 βόμβες CBU σε δύο TER, αλλά προτίμησα να μην τις βάλω, όπως επίσης και δύο lantirn τα οποία ξεφεύγουν λιγάκι της πραγματικότητας. Οπότε μόνο οι δύο πύραυλοι και οι δεξαμενές που ήθελα να πειραματιστώ με τις φθορές.
Στα 48άρια πάντως προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι όλους τους πυλώνες!
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
Απ: 1/72 Italeri F-16C (Block 52+) ΤΕΛΟΣ!
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 05:00:16 μμ »
Το πρώτο μοντέλο του 2015 τελείωσε, στη σκια του χθεσινού τραγικού συμβάντος.

Γενικά μια ευχάριστη κατασκευή. Σε κάποια σημεία βέβαια ήθελε κάποια έξτρα δουλειά αλλά η κλίμακα και τα λίγα κομμάτια βοήθησαν στο να τελειώσει σχετικά γρήγορα και ήταν μια ευκαιρία για χαλάρωση και πειραματισμούς.

Λίγα λόγια για τη βάση, έγινε με πηλό DAS ο οποίος τοποθετήθηκε στο εσωτερικό από πλαστικό ποτήρι, λειτουργώντας έτσι σαν καλούπι και δίνοντας τη μορφή αυτή. Αφού στέγνωσε, τρίφτηκε και καθαρίστηκε, το πέρασα γκρι αστάρι σε σπρέι και έβαψα το λευκό Hu130, στη συνέχεια έβαλα κομμάτια ταινίας μασκαρίσματος στη μεγαλύτερη επιφάνεια της βάσης και με ένα διαβήτη στην άκρη του οποίου προσάρμοσα μια καινούρια λεπίδα, έκοψα περιμετρικά την ταινία για να βάψω και το μπλε, Hu25 με αρκετό λευκό.
Η απόχρωση ίσως φαίνεται κάπως, όμως βιάστηκα να βγάλω τις ταινίες καθώς η αγωνία μου ήταν μεγαλύτερη για το αποτέλεσμα του μασκαρίσματος, ο μικρός κύκλος έχει μερικές ατέλειες εξαιτίας της μικρής ακτίνας και η όποια προσπάθεια για διόρθωση με ελεύθερο χέρι πιστεύω θα το έκανε χειρότερα.

Και οι φωτογραφίες του ολοκληρωμένου μοντέλου

Ελπίζω να σας αρέσει!
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και την παρέα σας κατά τη διάρκεια της κατασκευής  ::salut::

Ουφ, επιστρέφω τώρα στην 1/48 και τα Kinetic  ::violent1::

::salut:: ::salut::
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 09:21:53 μμ »
Πολύ δύστροπο κιτ και το έφερες μια χαρά! Ωραίο το τελικό αποτέλεσμα και πολύ ωραία και η βάση!  :wink: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 10:46:58 μμ »
Παναγιώτη, μια χαρά βγήκε το 16άρι. Μπορεί να σε παίδεψε λιγάκι, ειδικά στη συναρμολόγηση αλλά νομίζω το αποτέλεσμα δικαιώνει.

Ωραία και η βασούλα.

ʼντε τώρα να φτιάξεις μπράτσα με τα pinmarks του Kinetic.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 04:14:09 μμ »
Λάμπρο και Μαθιέ, σας ευχαριστώ!  ::thanks_smilie::
Κάποια θεματάκια τα έχει το κιτ και ήθελε λίγο παραπάνω δουλειά, αλλά λύνονται. Τα βασικότερα από αυτά πιστεύω είναι το κενό πισω από το κάθισμα και ανάλογα την επιλογή της έκδοσης, η προσαρμογή της σωστής προέκτασης στο κάθετο.

Όπως προανέφερα, το πήρα από τοπικό κατάστημα με σκοπό να εξασκηθώ προτού πιάσω το ίδιο αεροσκάφος στη μεγαλύτερη κλίμακα, δεν θα το συνιστούσα πάντως για κάποιον που ασχολείται αποκλειστικά με 1/72 και ψάχνει για ένα πιο ολοκληρωμένο και σωστό κιτ για Ελληνικό F-16.
Σε αυτή την περίπτωση, παραθέτω την απάντηση του spook.
Αποψή μου είναι να μη μπεις σε διαδικασία μεγάλων αλλαγών σε αυτό το κιτ αφού μπορείς να βρεις το Revell που είναι κλάσεις ανώτερο και δίνει και τα κομμάτια που χρειάζεσαι για τα δικά μας F-16
Ιωάννης Καποδίστριας

Tags: