Πολυ μου αρεσει που ενω υπαρχει ενοχληση οταν βγαινει ενα χιλιοσυζητημενο θεμα οπως το Future, Klear οταν ρωταει καποιος κανεις δεν ξερετι τιποτα.
Ουτε και εγω εχω καταλαβει τελικα τι ισχυει, αλλα δεν ρωταω.
Υπαρχει καποιος να αναφερει με σιγουρια τι ισχυει σημερα; (μας νοιαζει μονο για ιστορικους λογους τι γινοταν παλιοτερα, οι συνθεση ισως να εχει αλλαξει).
Δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάτε μερικοί...
Οι ερωτήσεις
θα υπάρχουν πάντα. Τα πόστ παραμένουν
ανοικτά για να εμπλουτίζεται η γνώση επί των θεμάτων.
Έχει κανείς απορία; την ποστάρει
(αφού πρώτα έχει ψάξει ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ το forum, μηπως έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή του) και όποιος γνωρίζει κάτι το καταθέτει. Η «ενόχληση» υφίσταται όταν η αναζήτηση δεν έχει προηγηθεί του ποσταρίσματος μιας ερώτησης που ήδη έχει απαντηθεί...
Στο θέμα μας: Είναι πολύ δύσκολο να μην έχει καταλάβει κάποιος, ότι η παρκετίνη (ναι και η future/klear με την νέα της σύνθεση), είναι ένα φτηνό υποκατάστατο των gloss βερνικιών. Είναι πολύ δύσκολο επίσης να μην έχει καταλάβει κάποιος, ότι ακριβώς επειδή η παρκετίνη
δεν είναι φτιαγμένη για αυτή την δουλειά, μπορεί να έχει πολλές αστοχίες.
Δύο δρόμοι ανοίγονται λοιπόν (για όσους τελικά δεν το έχουν καταλάβει): ή χρησιμοποιείς την παρκετίνη έχοντας επίγνωση ότι μπορεί να κάτσει στραβή,
ή χρησιμοποιείς ένα gloss βερνίκι που έχει φτιαχτεί για μοντελιστική χρήση (ή ακόμη και για ζωγραφική) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.