Μαθιέ, το κάθισμα αυτό, μου φαίνεται ότι απλά το βάλανε στο έκθεμα του μουσείου.
Δεν το έχω δει σε καμία από τις φωτογραφίες που, τουλάχιστον, έχω ψαρέψει. (μπορεί και να μου διαφεύγει)
Όσο για τον χρώμα, σε βιβλιογραφία αναφέρεται, αλλά και διάφορες φωτογραφίες και πάλι, οτι το κόκπιτ είναι
μαύρο στο σύνολο, με
Interior Green το κάθισμα και την κολόνα του μοχλού.
Στην παρακάτω φωτογραφία, θα παρατηρήσεις επίσης, το
κόκκινο (αστάρι??) στο πάτωμα των πηδαλίων, ενώ δεξιά του μοχλού φαίνεται και πάλι το
Interior Green ώς βάση!
Επίσης παρατήρησε το Interior Green πώς φαίνεται στο κάθισμα στις υπόλοιπες.

Στο κατασκευαστικό τώρα.
Το κόκπιτ, αποτελείται απο 6 βασικά κομμάτια, με πολύ καλή και σωστή λεπτομέρεια στα όργανα και τους διακόπτες.
Όμως μοχλός και κάθισμα μας τα χαλάει, όπου και τα 2 καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Έτσι αναγκάζομαι να σκρατσάρω (ελλείψει aftermarket ρητίνης) ένα τρομερά πολύπλοκο κάθισμα, και με έλλειψη και στις πηγές.
Ο μοχλός κόπηκε, και επανατοποθετήθηκε σε μήκος και φύλλο πλαστικού. Εύκολη και γρήγορη δουλειά.
Το κάθισμα όμως, είναι μανίκι: το έκοψα καθέτως στην μέση για να μειώσω το πλάτος, και με μήκη πλαστικού ξεκίνησα την βάση-κλωβό όπου κάθεται.
Επίσης, έκοψα το 1/3 από το προσκέφαλο, και ξεκίνησα και το μηχανισμό στήριξής του.
Όμως, σε δοκιμές, πριν προχωρήσω παρακάτω, είδα οτι δεν μου κάθεται καλά το κάθισμα.
Έτσι, από αύριο/μεθαύριο, θα προσεγγίσω διαφορετικά το θέμα, χτίζοντας την λεπτομέρεια γύρω απο το κάθισμα και όχι ξεχωριστά.
Καλό βράδυ