Καλή χρονιά σε όλους!
Αυτές τις μέρες κατάφερα να προχωρήσω λίγο και εγώ-αν και ομολογώ οτι με έχει κουράσει λίγο και προχωράει αργά αλλά προχωράει..
Ετσι λοιπόν έβαψα το ουραίο τμήμα με το Η3 της gunze (μαζί και το stabilator, το οποίο βάφτηκε ξεχωριστά και θα μπει στο τέλος) αφού πρώτα πέρασα ένα χέρι λευκό υπόστρωμα...πρώτη φορά χρησιμοποίησα αυτό το κόκκινο-συνήθως χρησιμοποιώ της ΑΚΑΝ το οποίο έχει καλή καλυπτικότητα με το πρώτο χέρι και είναι αρκετά κόκκινο ενώ το gunze τωρα που το δοκίμασα νομίζω οτι είναι λίγο πιο σκούρο.Εσείς θα το δείτε και θα μου πείτε....

Στη συνέχεια πέρασα το υπόλοιπο ελικόπτερο ένα πρώτο χέρι με το Η308 (FS 36375) και το άφησα τώρα να στεγνώσει και αύριο πάλι για να μπορώ να βάλω χέρι..

Οι ουραίοι τροχοί που δίνει το κιτ τους θεωρώ αρκετά μεγάλους για την κλίμακα (σε σύγκριση κιόλας με τους κύριους τροχούς είναι αρκετά μεγάλοι) και σκέφτηκα να τους αντικαταστήσω με άλλους πιο μικρούς..εδώ θέλω ειλικρινά να μου πείτε πως σας φαίνονται:
Ουραίοι τροχοί του κιτ (στο κέντρο-οι εξωτερικοί είναι οι κύριοι τροχοί)
Νέοι τροχοί απο spare box σε σύγκριση με τους τροχούς του κιτ
Φορεμένοι κιόλας για να συγκρίνετε καλύτερα:

Τέλος εκεί που έψαχνα για να βρώ τους τροχούς βρήκα και τορπίλες απο ένα Seaking οι οποίοι έχουν καλύτερη λεπτομέρεια και σκέφτομαι να αντικαταστήσω και αυτές: (στην φωτό η κάτω τορπίλλη είναι αυτή που δίνει το κιτ)

Αυτά για σήμερα, αναμένω τα σχόλια σας....