Και μετά απο καιρό .. ..
Επιστροφή με ένα Jet. . . ..
Μετα απο μια έτσι συζήτηση με τον Μιχάλη (aka Μιχάριερ) ή απλά Σορώτο...

μου λέει δεν ειναι καιρός να φτιάξεις κάτι Ρώσσικο. . (οπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση!!!!! )
Αλλα για να του ικανοποιήσω την επιθυμία. . . Αστέρι και χρώματα..
Θα τα έχει. . αλλά ρώσσικο... Δεν θα είναι . ..

Καταρχήν να πούμε ότι τα συγκεκριμένα Α/Φ είχαν 3 modex τα 00 03 07
Απο αυτά δεν έχω επιλέξει ακόμα πιο θα κάνω γιατί και τα 3 μεταξύ τους είχαν διαφορές που θα πρέπει να βρεθούν ακριβώς.
Αρχικά η πρώτη και κυριότερη διαφορά ειναι οτι εγώ έχω στην κατοχή μου ένα F-18A+ και όχι C που ειναι το παραπάνω
1)Διαφορά στο κάθετο σταθερό η οποία ειναι ένα ΕCM , στο κάθε ένα σταθερό.

Επιστράτευση evergreen και ξεκίνημα.

Πρώτα φτιάχτηκε βάση όπου πατάει το ECM απο λεπτό φύλλο το οποίο έτριψα κιόλας για να λεπτύνει και αλλο.
Για να μπορέσω να πετύχω τν καμπύλη στο τέλος προσάρμοσα το φ/π στην λαβίδα και το έτριψα για να πάρει την καμπύλη.

Μετά με half rod σε κάθε πλευρα και αφού τρίφτηκε και εκεί που καταλήγει για να πάρει την καμπύλη που κάνει κολλήθηκε στο κάθετο και το αποτέλεσμα παρακάτω.

Στο επόμενο βήμα τώρα αυτό που με ταλαπώρησε και ιδιαίτερα,
Οταν ειχα προμηθεύτεί το κίτ είχα και ένα πιλοτήριο AIRES λεπτομέρια κλασσικά τρομερή. . . . αλλά. . κλασσικά και η εφαρμογή απο άλλη Ηπειρο.
Σφαγή κόψιμο τρίψιμο απο το κίτ έως το πιλοτήριο και μάλιστα σε 2 σημεία έσπασα τα πλαινά (τα οποία η AIRES εδω τα δίνει πάνω στην μπανιέρα ΉΔΗ!!!) και τοποθέτηση που μηχανισμού της καλύπτρας.

Αυτή τη στιγμή έχει ήδη στοκαριστεί όλο και έχει τριφτεί και πέρασα και ένα αστάρι δείχνοντας μόνο σε 2 σημεία οτι θέλει ξανά λίγο τρίψιμο ..
οχι και άσχημα .
3)Η ατρακτός με λίγα dry fit δείχνει πολύ καλή εφαρμογή
Για να σιγουρέψω όμως όσο το δυνατό λιγότερο στοκάρισμα και τρίψιμο πάμε στην μέθοδο F-14 Hase.
Βάζουμε σε μερικά σημεία πλαστικό και ενισχύουμε τα πλαινα με αποτέλεσμα το πίσω κομμάτι να εφαρμόζει αρκετά καλα..

Δεν έχει κολληθεί ακόμα. .
Επισης κολλήθηκαν τα 2 μισά της μούρης στο κάτω κομμάτι της ατράκτου για να εφαρμόσουν καλύτερα (το πάνω ειναι πιο εύκολο με το πιλοτήριο να δουλευτεί) Αλλά δεν κολλήθηκε τελείως για να έχουμε περιθώρια για την εφαρμογή οπως θα δουμε παρακάτω

Αυτά προς το παρών . .
Εν αναμονή της συνέχειας,
Ευχαριστώ!!!