Γιωργο στα ειπα απο κοντα!!
Νωντα βγηκε πολυ ωραιο, το μονο που θα εκανα εγω..πιο ματ αλλα ειναι προσωπικη προτιμηση!!
Λοιπον μετα το Α-4 και θελωντας καιρο να φτιαξω μια προπελα "ξεκινησα" ενα typhoon..επειδη ομως ειναι χασεγκαφα και θελει δουλεια και ρητινες και σου πα-μου πες..αφεθηκε στην ακρη μεχρι να φτασουν τα υλικα!!
Ετσι πηρα απο το ραφι τη "χαρα του μοντελισμου" να χαλαρωσω και να μοντελαρω..ιδου..

Να ευχαριστησω τον Γιωργο για το καλωδιο και τον Ανδρεα που με προμηθευσε Η58 οταν μου τελειωσε.
Στα του μοντελου τωρα. Οχι δεν εβαλα την κολλα μεσα στο κουτι και βγηκε..και στοκο εβαλα..απλα αν δεν ηταν ταμιγια θα μου ειχε φαει αλλο τοσο χρονο! Εξαιρετικο κιτακι, στο μονο σημειο που δεν ειχε καλη εφαρμογη σε μενα ηταν εκει που ενωνεται η βαση των φτερων με την ατρακτο..εβαλα στοκο και ολα ΟΚ.
Εβαψα και παλαιωσα φωλιες, κοκπιτ και κινητηρα.
Στο κοκπιτ αυτοσχεδιασα με τα χρωματα οπως και στον κινητηρα. Ο κινητηρας νομιζω μου βγηκε ετσι και ετσι αλλα λιγο με νοιαζει...το παιχνιδι θα γινει με τα χρωματα!!!Αυτο "περιμενω".
Το μονο αφτερμαρκετ ειναι οι ζωνες της εντουαρντ για το καθισμα. Ετσι αφου εβαψα και ετοιμασα τα επιμερους ολοκληρωσα το μονταρισμα..ετριψα-στοκαρισα και του εριξα ασταρι για ομογενοποιηση των υλικων και τελικο τσεκ. Θα τριψω καποιες μικρες ατελειες , θα ασταρωσω ξανα και παει για βαψιμο-διασκεδαση.
Τα υλικα ηταν κολλα Mr.Cement S, Tamiya extra thin limonen, Tamiya στοκος κλασσικος με το πορτοκαλι καπακι, tamiya primer αραιωμενο με λακερ thinner, χρωματα tamiya ,gunze και vallejo, λαδια MIG.
Οπου εχει εξτρα wash στο κοκπιτ με το ματι δεν φαινεται κατι ασχημο η περιεργο...ειναι η καμερα.
Θα γινει το αεροσκαφος που εχει στο boxart!
Οι φωτος ακολουθουν.
Ευχαριστω!