Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, να' στε καλά.

Εχουν πέσει και χαλκομανιές και βερνίκι, ελπίζω σήμερα να κάνω wash και να προχωρήσει λιγο ακόμα.
Δεν έχεις δει γεφύρια της ʼρτας μου φαίνεται!!!
20 χρόνια υπό κατασκευή πως ακούγεται;
Τώρα για το FOD τι να σου πω, κρίμα τη δουλειά που έκανες για να φτιάξεις τους αεραγωγούς...
Μαθιέ 2 φορές έκανα preshade, 2 φορές έβαψα το αεροπλάνο και 2 το φορές το ξέβαψα!! Την τρίτη φορά ξεκίνησα χωρίς preshade και απλά αποδέχτηκα το αποτέλεσμα και ξεκίνησα φθορές. Σκοπός ήταν τα 3 χρώματα της παραλλαγής να φαίνονται λίγο πολύ σαν ένα, όπως και στο λινκ παραπάνω με την φωτογραφία του πραγματικού. Με έχει κουράσει ήδη πάντως...αρχίζω και βλέπω Phαντάσματα...

Νώντα πολύ ωραία η δουλειά σου, έχω χαζέψει με τις μικροπροσθήκες, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διάφορα.

Δηλαδή εγώ τι να πω για το mirage που φτιάχνεις που είναι υπερπαραγωγή???
Όρεξη να υπάρχει και φύλλο πλαστικού και κάτι γίνεται. Τουλάχιστον κάτι να ξεγελάει το μάτι, αυτή είναι η αρχή μου...εξάλλου 72άρια φτιάχνουμε.

Δεν θα πω πολλά απλά
RESPECT

Να'σαι καλα Νίκο, σε ευχαριστώ

Φέλιξ οργιαζεις με τα evergreen και οι αερογραφιες σου φοβερές. Πολύ ωραια παρουσιαση επίσης. 
Ε όχι και οργιάζω βρε ʼρη!! Απλά ξεγελάω

Η πραγματικότητα απέχει αρκετά από τις κατασκευές μου.

Συγχαρητήρια Νώντα καιγια την παρουσίαση και για την εκτέλεση!
Να'σαι καλά Σάκη, σε ευχαριστώ πολύ!! Έπαιρνα και ιδέες για βάψιμο και φθορές και από το δικό σου Hornet από το El dorado