Αποστολέας Θέμα: U.S. Naval Aviation Project  (Αναγνώστηκε 151008 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: U.S. Naval Aviation Project
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2014, 03:07:36 μμ »
Λάσπες όχι ακριβώς, αλλά ίχνη από βρωμιά και μπόλικη μάλιστα!

Έκανα και μια σμήκρινση στο σήμα του SIG για να μπαίνει σε υπογραφές:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 04:27:04 μμ »
Καλησπέρα σε ολους. Αφου ταχτοποιηθηκα καπως στο σπιτι ξεκινησα μοντελαρισμα. Το μοντελο που θα ξεκινουσα το GB, όπως ειχα πει είναι ένα Α-7Ε Corsair το οποιο το ειχα ξεκινησει καποτε και το εβγαλα από το χρονοντουλαπο με σκοπο να τελειωσει.

(Υπενθυμιζω την δουλεια που εχει ηδη γινει.  ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22405.msg460867.html#msg460867)

Δεν είναι κατι σπουδαιο, ειχα κανει και κατι τσαπατσουλιες τοτε που το ξεκινησα, εχει καποια θεματακια γενικοτερα και σαν κιτ, οποτε θα δωσω βαση στην εξωτερικη εμφανιση. 

Ειχα ανοιξει τις θυριδες πρόσβασης από τοτε που το ειχα ξεκινησει, οποτε τωρα εφτιαξα και την σκαλα. Επλυνα καλα το μοντελο με σαπουνι και ξεκινησα το βαψιμο.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Τα βασικα χρωματα είναι Gunze H308 για τις κατω επιφάνειες και τις πτέρυγες και Η307 για τις πανω και πλαινες

Click to see the original size. Click to see the original size.

Και μετα αρχισε το πολυωρο ''παρτυ'' αυθαιρεσίας και μηδεν σεβασμου στο μοντελο, γιατι ηθελα ένα πολύ ταλαιπωρημενο αεροσκάφος, δηλαδή όπως είθισται να είναι τα αεροπλάνα του USN κατά την διαρκεια της περιοδείας τους σε αεροπλανοφορο.
Εκανα μπαλωματα, αλλου εντελως τυχαια στο μοντελο, αλλου σε συγκεκριμενα σημεια (πχ πριτσινια), χρησιμοποιοντας τα βασικα χρωματα και προσθετοντας τους λευκο και μαυρο. Η διαδικασια επαναληφθηκε αρκετες φορες ετσι ώστε να υπαρχει πολυμορφια αποχρωσεων και να εχει περισσοτερο ενδιαφερον. Το αποτέλεσμα είναι το παρακατω, αλλα δεν είναι το τελικο, καθως μετα τα βερνικια αρκετες τονικότητες θα χαθουν ενώ άλλες για εξομαλυνθουν με το υπολοιπο αεροσκάφος.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Πιστευω και μετα τα βερνικια και τα λαδια θα δειξει καλυτερο και πιο ομοιομορφο. Συνεχιζεται  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 04:32:17 μμ »
Είναι κρίμα να χαθεί τόση δουλειά. Σκέφτηκες μήπως και την τεχνική
του αλατιού για τα βρωμίσματα; Εδώ ένα F-14 ακόμη πιο ασέβαστο  ::arrowred::
http://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/57027-salt-weathering-techniques/

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 04:56:12 μμ »
Κωστα να πω την αληθεια την τεχνικη με το αλατι δεν την εχω δοκιμασει ποτε μου. Ωραιο το λινκ που μου εστειλες, εξηγει την τεχνικη παρα πολύ αναλυτικα και ηδη εχω πειστει για να την εφαρμοσω στο επομενο σταδιο βαφης του μοντελου.
Οσο για τα βερνικια, καλως ή κακως αυτό είναι το αποτέλεσμα μετα την εφαρμοφη τους. Το γνωριζα εξαλλου και γι αυτό σε καποια σημεια ψεκασα αρκετα εντονες και διαφορετικες τονικότητες, ετσι ώστε να φαινεται στο τελος όπως πρεπει.  ::salut::

Spoiler (hover to show)
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 10:10:03 πμ »
Νώντα όμορφος ο κουρσάρος!!!!
(Ειναι και επίκαιρος λόγω της απόσυρσής του!!)

Προσωπικά μου αρέσει το αποτέλεσμα και πιστεύω με τα λάδια θα δείξει πολύ καλύτερο!!

Τώρα για την τεχνική με το αλατι που λέει και ο Κώστας δίνει τρομερό αποτέλεσμα όπως βλέπω αλλά να πώ την αλήθεια εγω που το δοκίμασα μου φάνηκε περίεργη ασε που πήγα να την πάθω στο F-4U. .
αφήνει εντονα σημάδια με το που πέσει το νερό .. .και αν δεν έχει στεγνώσει καλά για να μείνει το αλάτι..
Θέλει προσοχή πιστεύω. . .
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 10:31:21 πμ »
Ωραίος Νώντα....

Όσο για το αλάτι είναι καταπληκτικό, στη μαγειρική.... και πιπεράκι κ.τ.λ.  ::glossa::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 10:44:00 πμ »
Τώρα για την τεχνική με το αλατι που λέει και ο Κώστας δίνει τρομερό αποτέλεσμα όπως βλέπω αλλά να πώ την αλήθεια εγω που το δοκίμασα μου φάνηκε περίεργη ασε που πήγα να την πάθω στο F-4U. .
αφήνει εντονα σημάδια με το που πέσει το νερό .. .και αν δεν έχει στεγνώσει καλά για να μείνει το αλάτι..
Θέλει προσοχή πιστεύω. . .

Κι εγώ βιαζόμουνα την τελευταία φορά και μετά το ψέκασμα του ακρυλικού αντέδρασε το χρώμα
και σχημάτισε ανοιχτόχρωμες περιοχές όπου υπήρχε ακόμη υγρασία. Θέλει να το αφήσεις να
στεγνώσει καλά. Δεν είναι σαν τη λακ.

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 11:02:06 πμ »
Κι εγώ βιαζόμουνα την τελευταία φορά και μετά το ψέκασμα του ακρυλικού αντέδρασε το χρώμα
και σχημάτισε ανοιχτόχρωμες περιοχές όπου υπήρχε ακόμη υγρασία. Θέλει να το αφήσεις να
στεγνώσει καλά. Δεν είναι σαν τη λακ.

Ακριβώς!Κανονική φθορά με αλάτι!!  :mrgreen: :mrgreen:

Αλλα στην 1:1 !!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 11:59:02 πμ »
ΩΩΩχχχχ λετε? Και θα το εφαρμοζα χαλαρα. Θα μελετησω κι άλλο την τεχνικη και βλέπουμε. Κι εγω πιστευω μετα τα λαδια θα είναι πιο ομοιομορφο το αποτέλεσμα, θα δεσει κοινως. Θα δειξει...

Ευχαριστω για τα καλα λογια guys  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 12:48:17 μμ »
Νωντα...παρε τον αερογραφο και ξεκινα :twisted: 8)..το αλατι αν το θες, δοκιμασε το πρωτα σε αλλο μοντελο..εμενα μου αφησε σημαδια ευτυχως πανω στο test...ηθελε τριψημο μετα.

Αποσυνδεδεμένος thunderflash

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 12:54:45 μμ »

Καλημερα σε ολη την παρεα.Ξεκιναω και εγω με το εν λογω κιτ της Italeri στην 1/48.Μοναδικη προσθηκη ενα ριτηνενιο καθισματακι,οποτε ολο θα βγει στην ουσια ΟΟΒ..... :wink:Περισσοτερα δεν.....αφου κοκπιτ δεν νομιζω να πολυφαινεται στο τελος.Χαλκομανιες θα χρησιμοποηθουν αυτες του κιτ(λεω εγω τωρα.... :mrgreen:).Αντε λοιπον καλη μας αρχη...........
Κωστας ::salut::
....Το πουλακι τσιου,το γκολακι πιου,το μοντελακι τι;......

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 02:03:13 μμ »
Κώστα καλή αρχή!

Νώντα πολύ ωραίο το βάψιμο. Θα κάνεις καθόλου μπαλώματα; Πάντως όπως είπαν και τα παιδιά τ οαλάτι είναι παρακινδυνευμένο για 1:72. Θα πρέπει να πετύχεις πολύ ψιλό αλάτι ώστε να μην φαίνεται άσχημα αλλά και όχι τόσο ψιλό ώστε με το νερό να μην λιώσει τελείως.

Είχα κάνει μια δοκιμή παλιότερα οπότε μπορείς να πάρεις μια ιδέα σαν κλίμακα - άτρακτος F-14 στην 1:72

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά πρέπει να είχα περάσει 2-3 χέρια διαφορετικού χρώματος αφαιρώντας παράλληλα το αλάτι σταδιακά για να καλύπτω με τα χρώματα διαφορετικές περιοχές.

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 02:35:27 μμ »
Κώστα καλή αρχή!

Νώντα πολύ ωραίο το βάψιμο. Θα κάνεις καθόλου μπαλώματα; Πάντως όπως είπαν και τα παιδιά τ οαλάτι είναι παρακινδυνευμένο για 1:72. Θα πρέπει να πετύχεις πολύ ψιλό αλάτι ώστε να μην φαίνεται άσχημα αλλά και όχι τόσο ψιλό ώστε με το νερό να μην λιώσει τελείως.

Είχα κάνει μια δοκιμή παλιότερα οπότε μπορείς να πάρεις μια ιδέα σαν κλίμακα - άτρακτος F-14 στην 1:72

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά πρέπει να είχα περάσει 2-3 χέρια διαφορετικού χρώματος αφαιρώντας παράλληλα το αλάτι σταδιακά για να καλύπτω με τα χρώματα διαφορετικές περιοχές.

Δεν ξέρω τι προσπαθούσες να πετύχεις, αλλά μου θυμίζει κάποιο διαστημόπλοιο από την σειρά Babylon 5  ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 02:40:16 μμ »
Κάτι τέτοιο όπως δείχνει ο Αντρέας αλλά λίγο πιο μετριασμένο .
Και με διάοφρα καφέ  γκρί.

Αν θυμάμαι καλά μια πολύ ωραία αντίθεση είχε πετύχει ο Σάκης (Sakis900) σε ένα γατί ψάχνω να το βρώ και το ξέχασα που είναι ρε γαμώτο. .

Κώστα επιτέλους .. .Γιατί θα ξεκινούσα την διπλωματική μέθοδο!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σσε συνέχεια λοιπον με τον ''Χοντρό'' .
Σήμερα ημέρα καλύπτρας.
Κατα  DACO Ευαγγέλιον λοιπόν, Έβαλα μερικά καλώδια στο πιλοτήριο εκεί που είναι οι μηχανισμοί απο τις καλύπτρες και τα ηλεκτρονικά,

Και αφού έπεσε και λίγο χρώμα μαυρουλί ΤΑΜΙΥΑ (την οποία ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: )
Συνέχεια με τις καλύπτρες, Λεπτό evergreen λωρίδα και πιρτσίνωμα ανάποδα για τον σκελετό της καλύπτρας και πέρασμα με ΤΑΜΙΥΑ πάλι μαύρο.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό καθώς αφου βαφτεί όλο το Α/Φ θα περάσω και κάτι καθρεπτάκια που βρήκα στο spare Box γύρευε απο που είναι αυτά .. . .

Το Α/Φ περάστηκε και σε μερικά σημεία μαύρο για ένα preshade και επίσης περάστηκε κώνος και κάθετο σταθερό με το μαύρο. .
Για να δείξει τι θα είναι  . .

Επόμενο βήμα. . Σ/Π ίσως να βάλω καμια καλωδίωση (ασχημη της Hase δεν είναι αλλά θα δούμε)
Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 02:48:06 μμ »
Πως εβαψες απο μεσα στην καλυπτρα ρε ανθρωπε?
Θα βαλεις κανα λαδι να φανουν τα πιρτσινια?
Κανε κανα φροντηστηριο και σε μας.
Μου αρεσει πολυ η βρωμοδουλεια...  :twisted: που εχεις κανει.... με ταξιδευεις αλλου.

::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 03:05:04 μμ »
Αν θυμάμαι καλά μια πολύ ωραία αντίθεση είχε πετύχει ο Σάκης (Sakis900) σε ένα γατί ψάχνω να το βρώ και το ξέχασα που είναι ρε γαμώτο. .

Αυτά λες:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22861.msg502109.html#msg502109
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22861.msg530185.html#msg530185
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22861.msg579415.html#msg579415

Spoiler (hover to show)

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 04:32:56 μμ »
Απ'οτι βλεπω οντως το κολπο με το αλατι χρειαζεται μεγαλυτερη κλιμακα. Και το αλατι που βρηκα στην κουζινα οσο και να το θρυμματισα με μυλο, παλι χοντρο ηταν, τουλάχιστον στα ματια μου. Προς το παρον συνεχιζω με τον αερογραφο και ισως το δοκιμασω προς το τελος, αφου πρωτα γινουν δοκιμες σε άλλο μοντελο. 

Ανδρεα μαλλον θα συνεχισω και άλλο τα μπαλωματα. Ηδη εχει αρκετα σε καποια πανελ και πριτσινια, αλλα οσο το βλεπω στο παγκο νομιζω ότι κατι θελει ακομα. Κοιταζω και διαφορα μοντελα στο ιντερνετ και πραγματικες φωτογραφιες για να δω τι άλλο μπορω να κανω.  ::salut::

Γιωργο προχωρα το Phantomι. Οι καλυπτρες αναβαθμιστηκαν πλήρως με το φυλλο πλαστικου και δεν θα δειχνουν ''γυμνες''. Προτείνω να προσθεσεις και τους μηχανισμούς ασφαλισης. Θα προσθεσουν ακομη περισσοτερη αληθοφανεια.  ::salut::
Νώντας

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2014, 07:24:53 μμ »
Πως εβαψες απο μεσα στην καλυπτρα ρε ανθρωπε?
Θα βαλεις κανα λαδι να φανουν τα πιρτσινια?
Κανε κανα φροντηστηριο και σε μας.
Μου αρεσει πολυ η βρωμοδουλεια...  :twisted: που εχεις κανει.... με ταξιδευεις αλλου.
 ::salut:: Κωστας

Α προσθέτεις Φ/Π και μετά μασκάρισμα εσωτερικά ψέκασμα και είσαι ΟΚ!!!!
Και λαδάκι θα πέσει και λίγο τσιπάρισμα θα πέσει και όπως είπε και ο Νώντας θα προσπαθήσω να βάλω και τους μηχανισμούς ασφάλισης.
Μόλις τελειώσει το εξωτερικό βάψιμο θα πέσει δουλειά πάλι μέσα  :wink: :wink:

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2014, 09:11:47 μμ »
Αντρέα αυτό έλεγα!!!

Συνεχίζουμε έτσι όχι σιγά σιγά!!!

Είναι η πρώτη φορά μετά απο ΤΑΜΙΥΑ Α/Φ που εφαρμόζει με λίγο τρίψιμο για Hase!!!!!
(λές να έχω κάνει κανα λάθος?! :mrgreen: :mrgreen: )

Τεσπά έπεσε συνέχεια με τις εξαγωγές.
AIRES. . .τα λόγια για το επίπεδο λεπτομέρειας απλά είναι περιττά!!. .
Μίξη απο XF-11 με σταγόνες Η85 . Για να πετύχω την πράσινη απόχρωση που έχει ο J79
Κατα στρώματα μετά πέρασα σταδιακά απο την μετάκαυση και μετά το Η313 ξανοιγμένο μέχρι λίγο πρίν τα πέταλα οπου φαίνεται το πράσινο χρώμα.
Βάση βιβλιογραφίας το καφετί είναι λόγω των θερμοκρασιών σε μετάκαυση και όσο πιο έξω πάει τόσο πιο μεγάλες χρήσης γίνονταν απο τους πιλότους!!!

(Τα έσπαγαν μερικοί απ όσο είδα σε φωτογραφίες!!!!!!!)
Και επειδή το συγκεκριμένο ήταν επιχειρησιακό 'Φαντασμα' του έφτασε μέχρι..... τα πέταλλα!!!! Σχεδόν. ...

Συνέχεια με τα εξωτερικά πέταλα των εξαγωγών εκεί όπου με διάφορες μίξεις απο H76 (Burnt Iron) και Η28 metal Black δόθηκε ένας σκούρος τόνος και περάστηκε με αραιωμένο Η38 Steel Red.

Ακολούθησαν διάφορα παστέλ γκρί-μαυρο-μπλέ-καφέ. Για να αλλάξουν οι αποχρώσεις των εξαγωγών

Έγιναν επίσης στεγνά πινέλα με Chainmail και Leadblecher  (Citadel)

Ρίχτε τώρα που έχουμε χρόνο γιατί πάει για ψέκασμα το πάνω μέρος της ατράκτου!!! FS36440 (H315)
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2014, 09:31:35 μμ »
Θα σου έγραφα ότι οι εξαγωγές σου γ@μούνε, αλλά δεν φαίνεται κέρατο! ::glossa::

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2014, 09:42:56 μμ »
Spoiler (hover to show)
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2014, 10:40:25 μμ »
Μ'αρέσει η δουλειά στον χώρο της μετάκαυσης αλλά νομίζω ότι τα μεταλλικά στα πέταλα κόβουν μέρος της δουλειάς που έχεις κάνει και είναι κρίμα. Ξέρω ότι είναι και από τις φωτογραφίες αλλά νομίζω πως θα σε βοηθήσει στι δουλειά που βάζεις το να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάποιο καλό μεταλλικό.

Δεν εννοώ μόνο Alclad. Επένδυσε σε κάποιες αποχρώσεις metalcote της Humbrol ή κάποια Metalizer της MM και θα ανεβάσουν κατακόρυφα την εικόνα σε συνδυασμό με κάποιο κομμάτι Aires. Μπορεί να τα εφαρμόσεις και με στεγνό πινέλο και σίγουρα θα είναι λιγότερο χοντρόκοκα από τα απλά χρώματα της Gunze ενώ θα μπορείς να παίξεις πιο εύκολα με τις αποχρώσεις και το τελικό αποτέλεσμα. Στον J79 θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις απευθείας και matt βερνίκι αλλά και με ένα πέρασμα με κάποιο sealer (MM πχ) θα μπορούσες να τα προστατεύσεις.

Ίσως θα ήταν καλύτερο να έχεις και πιο ανοικτή απόχρωση η οποία θα εμφάνιζε περισσότερο τις σκόνες.  ::salut:: ::salut::

Anytime Baby....!!

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2014, 09:50:23 μμ »
Ξαναέπιασα εξαγωγή. .
Έκανα το εξής.. .
Πήρα 3000 ντουκόχαρτο και έτριψα τα πέταλλα,για να εμφανίσω το μεταλλικό απο κάτω,εμφανίστηκε στις ακμές,
Ξανά πέρασμα με παστέλ σκούρο μπλέ για αρχή και μετά καφέ σκούρο και γκρί.και μετά μαύρο.
Το εσωτερικό το πέρασα με μείγμα καφέ-μπλέ.

Η αλήθεια είναι Αντρέα οτι είναι πολύ πιο μάτ απ ότι στις φωτό και το MACRO επίσης εμφάνισε και ένα αποτύπωμα  :mrgreen:
Τα πέταλλα εσωτερικά έχουν καλύτερη υφή σε σχέση με το εξωτερικό κομμάτι αλλά ειναι μάτ.
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2014, 11:51:11 μμ »
Θα συμφωνίσω με τον Ανδρέα, ενώ οι μετακαυστήρες είναι τέζα, τα πέταλα χάνουν σε σχέση με το υπόλοιπο. Εγώ θα προτιμούσα να έβαφα με Alclad και στη συνέχεια να έκανα φθορές με smoke, sepia, μπλε κτλ

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 01, 2014, 12:56:23 πμ »
Γιωργο να στα φερω να τα δοκιμασεις? ::salut::

Εγω απο βδομαδα θα κανω τα τεστ μου.. :wink: