[..]Δημήτρη το κοκπιτ φαίνεται μια χαρά...στα σλατς εχει δουλίτσα, εκεί θέλει αρκετή προσοχή αλλά με τα πριονάκια δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
όσο για τα χείλη εκφυγής αν κατάλαβα καλά έχεις κλείσει...οπότε δύσκολα θα το ξεπεράσεις...φάε όσο μπορείς! 
ʼλεξ, σ'ευχαριστώ. Και το δικό σου δείχνει πανέμορφο, ειδικά με το κόκκινο να σπάει την γκρί μουνταμάρα των σύγχρονων α/φών με τα lowviz. Καλό τελείωμα!
Το θέμα στα χείλη δεν με βλέπω να το ξεπερνάω. Θα μείνουν ώς έχουν γιατί αν δοκιμάσω να τα 'φάω' θα αλλάξει κατα πολύ η γωνία, όχι τόσο στα αερόφρενα, όσο στις δίπλα επιφάνειες. Το ίδιο πιστεύω να ισχύει και στην περίπτωση που γινόταν η διόρθωση απο την αρχή. (Τουλάχιστον δεν είναι στις δυνατότητές μου

)
Λαμπρούκο... θα το καθυστερήσω όσο μπορώ μονό και μόνο για πάρτη σου!!!

Νώντα ευχαριστώ πολύ. Ξέχασα να αναφέρω οτι και κάποια F7U είχαν και διαφορετικές εισαγωγές!
Μαθιέ, μήπως να το ξεκινούσες να καλύψεις τις πατάτες -που σίγουρα- θα κάνω?

Ας συνεχίσω με μία ακόμα παράβλεψη, όχι όμως τόσο σοβαρή.
Πριν κλείσει η άτρακτος, θα έπρεπε να είχα ανοίξει τις 4 εισαγωγές (2 πάνω/ 2κάτω) ψύξης του ακροφυσίου.

Η δουλειά έγινε χρησιμοποιώντας οδοντιατρικά διαμαντάκια στο dremel, με προσοχή. Αν το είχα κάνει νωρίτερα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, θα ήταν και πιο εύκολο και λιγότερο επικίνδυνο για όποιο τραυματισμό στην υπόλοιπη άτρακτο, ειδικά αφού αποφάσισα να το κάνω NMF

Θεματάκι έχει και το ακροφύσιο, όπως φαίνεται θα με ταλαιπωρήσει, αλλά νομίζω πως θα το παλέψω με millput και όχι με στόκο
Στο 85% και το κόκπιτ, με το μηχανισμό της καλύπτρας έτοιμο.

Έτσι μου μένει το σκοπευτικό και κάποια έξτρα όργανα, βάψιμο και στήσιμο στην καλύπτρα και το αλεξήνεμο, τα οποία έκαναν μπάνιο σε Alclad Aqua Gloss και στεγνώνουν για 2 μέρες. (Ειδικά η καλύπτρα είχε μια αρκετά άσχημη γρατζουνιά και πέρασε από τις κηραλοιφές της Tamiya και άλλα λαδόξιδα)
Τέλος, ξεκίνησα δουλειά στις φωλεά του Σ/Π του ρύγχους με 1ο στάδιο συμπληρώματα με Παντοτινό Πράσινο. (αν κάποιος δεν θέλει τόσο πολύ λεπτομέρεια, μπορεί να το χρησιμοποιήσει ώς έχει, μιας και για την εποχή του ήταν μια χαρά)

Στο 2ο στάδιο θα συμπληρώσω με καλωδιώσεις με χαλκόσυρμα κτλ.
:arrow:ΣΣ. Στις οδηγίες λέει να κολλήσεις την φωλεά στο ένα μισό του προσθίου τμήματος πριν το κλείσεις. Όμως είναι αρκετά -κατ' εμέ- πιο εύκολο αυτό να γίνει αργότερα, μιας και μπορείς να κάνεις και διορθώσεις στην τοποθέτησή της. :arrow:ΣΣ.2. Από τα walkaround που κυκλοφορούν, θα πρέπει να 'παντρέψετε' αυτά που βλέπετε. Στην μία περίπτωση, το υπό αναπαλαίωση α/φος, έχει ανοιχτά -και λείπουν- όλα τα πανελς. Στο μουσειακό, Τα πάνελ είναι στη θέση τους και κλειστά, αλλά λείπουν σωληνώσεις, καλωδιώσεις και πολλά άλλα τα οποία πήγαν πιθανώς στη ανακύκλωση.Αυτά για την ώρα.
Καλό ΠΣΚ σε όλους