Αποστολέας Θέμα: U.S. Naval Aviation Project  (Αναγνώστηκε 151140 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
Απ: U.S. Naval Aviation Project
« Απάντηση #625 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 12:39:24 μμ »

Και μετά κοροϊδεύετε εμάς που τα κολλάμε όλα γερά και δεν φειδόμαστε την κόλλα.  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αλέξανδρε απίθανο θα γίνει!!!  Και τα πολλά stencil μπορεί να είναι μπελάς αλλά «δείχνουν» πάνω στο μοντέλο.  :wink: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::
::arrowred:: Νίκο ειλικρινά μόλις είδα τους ηχοσημαντήρες να πηγαίνουν πέρα δώθε...εσένα σκέφτηκα που μου έλεγες να βάζω μπόλικο ''περίσσευμα'' :mrgreen:
Δημήτρη το κοκπιτ φαίνεται μια χαρά...στα σλατς εχει δουλίτσα, εκεί θέλει αρκετή προσοχή αλλά με τα πριονάκια δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
όσο για τα χείλη εκφυγής αν κατάλαβα καλά έχεις κλείσει...οπότε δύσκολα θα το ξεπεράσεις...φάε όσο μπορείς! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #626 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 03:09:03 μμ »
 ::arrowred:: Αλέξανδρε τέλειωσέ το το τιμημένο, δεν μπορώ να περιμένω! :mrgreen: Πολύ πολύ όμορφο! :wink:

::arrowred:: Δημήτρη τελείωνε και συ μιας και δεν μπορω να βλέπω την ασχήμια του. ::glossa:: Έχεις ρίξει πολύ δουλειά μέχρι τώρα και βλέπω πως συνεχίζεις. Ωραίος! :wink:

::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #627 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 07:44:54 μμ »
Δημήτρη πολύ όμορφο ποστάρισμα!! Αναλυτική παρουσίαση και προσεγμένη δουλειά!! Καλή συνέχεια εύχομαι!! ::salut::

Spoiler (hover to show)
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #628 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 08:35:57 μμ »
Με αυτά που κάνει ο Δημήτρης λέω να συνεχίσω να καθυστερώ την κατασκευή του δικού μου -3Ρ  :mrgreen: Όχι τίποτα άλλο, αλλά να έχετε ξεχάσει αυτά που έχει κάνει όταν θα βλέπετε τα δικά μου!!!!  :oops:

Φανταστική δουλειά Δημήτρη!

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #629 στις: Φεβρουαρίου 25, 2016, 10:58:51 μμ »
FOD Covers έτοιμα, κατασκευή απο το μηδέν με χρήση milliput,βάψιμο με κόκκινο ΑΚΑΝ και μία πρόβα generale (με οπλισμό-stabilator προσωρινά τοποθετημένα) πριν τα λάδια για να σιγουρευτώ ότι όλα κάθονται σωστά και δεν θα συναντήσω άλλο πρόβλημα:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ευχαριστώ για τα σχόλια σας παίδες! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #630 στις: Φεβρουαρίου 25, 2016, 11:14:45 μμ »
Απλά μαμάει  :lol: :lol: :lol: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #631 στις: Φεβρουαρίου 25, 2016, 11:24:50 μμ »
Πρόσεξε με τα λάδια ʼλεξ, μην αρχίσεις τα πλατσουρίσματα.  :wink:

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #632 στις: Φεβρουαρίου 25, 2016, 11:29:18 μμ »
Είμαστε SIG US Naval Aviation και από references δεν πάμε καθόλου καλά. Ντροπή μας!  ::sleepy2::

Πάρτε μερικά links:

US Navy CAG: http://masm.fr/Navycag/acceuil.htm

F/A-18E/F: http://masm.fr/galleryusanavyFA18EF.htm

F/A-18: http://masm.fr/galleryusanavyFA18.htm

Διάφορα: http://masm.fr/galleryusanavy.htm

Bicentennial: http://masm.fr/galleryusanavybicent.htm

USN Centennial: http://masm.fr/galleryusanavycentennial.htm

Marines: http://masm.fr/galleryusausmc.htm

US Coast Guard: http://masm.fr/galleryusauscg.htm

Και μία φωτό ειδικά για τον Alex83:

Click to see the original size.

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #633 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 09:08:50 πμ »
Καλά τελειώματα.
Μου αρέσει πάρα πολύ το ελικόπτερο.

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #634 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 06:43:35 μμ »
[..]Δημήτρη το κοκπιτ φαίνεται μια χαρά...στα σλατς εχει δουλίτσα, εκεί θέλει αρκετή προσοχή αλλά με τα πριονάκια δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
όσο για τα χείλη εκφυγής αν κατάλαβα καλά έχεις κλείσει...οπότε δύσκολα θα το ξεπεράσεις...φάε όσο μπορείς! ::salut::

ʼλεξ, σ'ευχαριστώ. Και το δικό σου δείχνει πανέμορφο, ειδικά με το κόκκινο να σπάει την γκρί μουνταμάρα των σύγχρονων α/φών με τα lowviz. Καλό τελείωμα!
Το θέμα στα χείλη δεν με βλέπω να το ξεπερνάω. Θα μείνουν ώς έχουν γιατί αν δοκιμάσω να τα 'φάω' θα αλλάξει κατα πολύ η γωνία, όχι τόσο στα αερόφρενα, όσο στις δίπλα επιφάνειες. Το ίδιο πιστεύω να ισχύει και στην περίπτωση που γινόταν η διόρθωση απο την αρχή. (Τουλάχιστον δεν είναι στις δυνατότητές μου  :oops:)

Λαμπρούκο...  θα το καθυστερήσω όσο μπορώ μονό και μόνο για πάρτη σου!!! :twisted:

Νώντα ευχαριστώ πολύ. Ξέχασα να αναφέρω οτι και κάποια F7U είχαν και διαφορετικές εισαγωγές!

Μαθιέ, μήπως να το ξεκινούσες να καλύψεις τις πατάτες -που σίγουρα- θα κάνω?  :mrgreen:

Ας συνεχίσω με μία ακόμα παράβλεψη, όχι όμως τόσο σοβαρή.
Πριν κλείσει η άτρακτος, θα έπρεπε να είχα ανοίξει τις 4 εισαγωγές (2 πάνω/ 2κάτω) ψύξης του ακροφυσίου.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Η δουλειά έγινε χρησιμοποιώντας οδοντιατρικά διαμαντάκια στο dremel, με προσοχή. Αν το είχα κάνει νωρίτερα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, θα ήταν και πιο εύκολο και λιγότερο επικίνδυνο για όποιο τραυματισμό στην υπόλοιπη άτρακτο, ειδικά αφού αποφάσισα να το κάνω NMF

Θεματάκι έχει και το ακροφύσιο, όπως φαίνεται θα με ταλαιπωρήσει, αλλά νομίζω πως θα το παλέψω με millput και όχι με στόκο

Στο 85% και το κόκπιτ, με το μηχανισμό της καλύπτρας έτοιμο.

Έτσι μου μένει το σκοπευτικό και κάποια έξτρα όργανα, βάψιμο και στήσιμο στην καλύπτρα και το αλεξήνεμο, τα οποία έκαναν μπάνιο σε Alclad Aqua Gloss και στεγνώνουν για 2 μέρες. (Ειδικά η καλύπτρα είχε μια αρκετά άσχημη γρατζουνιά και πέρασε από τις κηραλοιφές της Tamiya και άλλα λαδόξιδα)

Τέλος, ξεκίνησα δουλειά στις φωλεά του Σ/Π του ρύγχους με 1ο στάδιο συμπληρώματα με Παντοτινό Πράσινο. (αν κάποιος δεν θέλει τόσο πολύ λεπτομέρεια, μπορεί να το χρησιμοποιήσει ώς έχει, μιας και για την εποχή του ήταν μια χαρά)

Στο 2ο στάδιο θα συμπληρώσω με καλωδιώσεις με χαλκόσυρμα κτλ.

:arrow:ΣΣ. Στις οδηγίες λέει να κολλήσεις την φωλεά στο ένα μισό του προσθίου τμήματος πριν το κλείσεις. Όμως είναι αρκετά -κατ' εμέ- πιο εύκολο αυτό να γίνει αργότερα, μιας και μπορείς να κάνεις και διορθώσεις στην τοποθέτησή της.

:arrow:ΣΣ.2. Από τα walkaround που κυκλοφορούν, θα πρέπει να 'παντρέψετε' αυτά που βλέπετε. Στην μία περίπτωση, το υπό αναπαλαίωση α/φος, έχει ανοιχτά -και λείπουν- όλα τα πανελς. Στο μουσειακό, Τα πάνελ είναι στη θέση τους και κλειστά, αλλά λείπουν σωληνώσεις, καλωδιώσεις και πολλά άλλα τα οποία πήγαν πιθανώς στη ανακύκλωση.

Αυτά για την ώρα.
Καλό ΠΣΚ σε όλους  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • The other Caveman
« Απάντηση #635 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 11:05:39 μμ »
Μαθιέ, μήπως να το ξεκινούσες να καλύψεις τις πατάτες -που σίγουρα- θα κάνω?  :mrgreen:

Χε, επειδή εγώ θέλω να το φτιάξω όσο το δυνατόν ΟΟΒ (λέμε τώρα) και επειδή θέλω να τελειώσω 2 τουλάχιστον πριν ξεκινήσω ένα καινούριο, θα συνεχίσω να μελετώ τη δουλειά που κάνεις (που δεν είναι με την καμία πατάτες - μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνω εγώ πατάτα παρά εσύ)

:arrow:ΣΣ. Στις οδηγίες λέει να κολλήσεις την φωλεά στο ένα μισό του προσθίου τμήματος πριν το κλείσεις. Όμως είναι αρκετά -κατ' εμέ- πιο εύκολο αυτό να γίνει αργότερα, μιας και μπορείς να κάνεις και διορθώσεις στην τοποθέτησή της.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Μάλιστα σε dry fits που είχα κάνει έλεγα πως στο καλό θα μπει η μπροστά φωλεά. Λες δηλαδή ότι θα κολλήσεις το κόκπιτ, θα ενώσεις τα δύο μισά και μετά θα σπρώξεις μέσα τη φωλεά χρησιμοποιώντας ως στήριγμα τον πάτο του κόκπιτ; Πολύ καλή ιδέα.  ::thumbleft::

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #636 στις: Φεβρουαρίου 29, 2016, 08:59:33 πμ »
Αυτή θα είναι η δική μου συμμετοχή. Το παρέλαβα σήμερα το πρωί και δεν έχω αποφασίσει ακόμη με ποια παραλλαγή θα γίνει, και οι 3 επιλογές είναι πολύ δελεαστκές έτσι κι αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #637 στις: Μαρτίου 01, 2016, 08:59:53 μμ »
Αλέξανδρε απλα...... ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!

Δημήτρη είναι ωραίο τελικά το Cutclass!!! Ρε συ αυτό ειναι πολύ όμορφο!!!! :wink: :wink:

Και επίσης το F-21 πολύ ωραίο θέμα !! Και σπάνιο!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος them

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • -
« Απάντηση #638 στις: Μαρτίου 01, 2016, 09:21:59 μμ »
Αλεξανδρε πολυ ωραίο το ελικόπτερο,να μου φτιάξεις και εμένα ενα 350αρι για τα καραβάκια μου!:mrgreen: :mrgreen:,
και οι τορπίλες τα σπάνε λέμε,πολυ ρεαλιστικές  !!!

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #639 στις: Μαρτίου 03, 2016, 12:10:19 πμ »
 :arrow:Γιώργο σ'ευχαριστώ!

:arrow: Δημήτρη, ανυπομονώ. Το Kfir είναι αγαπημένο αεροσκάφος!!!

Χε, επειδή εγώ θέλω να το φτιάξω όσο το δυνατόν ΟΟΒ (λέμε τώρα) και επειδή θέλω να τελειώσω 2 τουλάχιστον πριν ξεκινήσω ένα καινούριο, θα συνεχίσω να μελετώ τη δουλειά που κάνεις (που δεν είναι με την καμία πατάτες - μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνω εγώ πατάτα παρά εσύ)

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Μάλιστα σε dry fits που είχα κάνει έλεγα πως στο καλό θα μπει η μπροστά φωλεά. Λες δηλαδή ότι θα κολλήσεις το κόκπιτ, θα ενώσεις τα δύο μισά και μετά θα σπρώξεις μέσα τη φωλεά χρησιμοποιώντας ως στήριγμα τον πάτο του κόκπιτ; Πολύ καλή ιδέα.  ::thumbleft::
Μαθιέ... μη λές μεγάλα λόγια!!! χεχε  :mrgreen:

Αφού τελείωσα την δουλειά εκεί, την έβαλα με αυτόν τον τρόπο στην θέση της, αλλά δεν βρίσκει με την μπανιέρα. Αντιθέτως, έχει κάποια απόσταση απο αυτή. Όμως υπάρχει ένας οδηγός/στοπ στο εμπρός μέρος.
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.
Στο πρώτο κολάζ, βλέπεις με πορτοκαλί που τελειώνει η μπανιέρα, ενώ με κόκκινο που είναι το στοπ. Στο 2ο η φωλεά ολοκληρωμένη και στο 3ο πως φαίνεται στην θέση της. Τα ελάχιστα κενά που δημιουργούνται στα πλαϊνά, δεν θα τα πειράξω, μιας και πιστεύω με το μαύρο που θα πέσει δεν θα φαίνονται άσχημα, και θα δώσουν και λίγο βάθος. (συμπλήρωσα και 4γρ βάρος φτάνοντας τα 12γρ για να είμαι σίγουρος, μιας και με το τρόπο που κάθεται το αεροσκάφος μάλλον για σούζα το βλέπω)

Τελείωσα επίσης και με το κόκπιτ (πλην του βαψίματος)
Click to see the original size.Click to see the original size.
Σκράτσαρα τα οργανάκια και το Mk.II reflector gunsight, απο 2-3 φωτογραφίες μόνο που υπάρχουν. Ένα ακόμα οργανάκι θα μπει αργότερα και στο αλεξήνεμο.

Δεν έκανα και πολλά τις τελευταίες μέρες, αφού ξόδεψα τον χρόνο μου στην μελέτη για τις φωλέες του κεντρικού Σ/Π, όπου ανακάλυψα ότι .... θα κλάψουνε μανούλες.   ::cry2::

Τα λέμε στο επόμενο επεισόδιο!
Καλό βράδυ σε όλους και καλή Τσικνοπέμπτη  ::danseuse::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #640 στις: Μαρτίου 03, 2016, 12:51:29 πμ »
dkakos εσύ το πας σε super detailing.. πωρώθηκες για τα καλά με το project!

dimitrisap καλή αρχή, πολύ ωραίο θέμα διάλεξες και με δυνατό κιτ.  Αν και σε κάποια έκδοση (Colombian εκσυγχρονισμένο) ειχε πολύ ακριβή τιμή χωρίς να έχει και την κατάλληλη καλύπτρα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #641 στις: Μαρτίου 12, 2016, 05:33:39 μμ »
Μετά από πολύ καιρό παρουσιάζω την πρόοδο στην σφίγκα μου. Βάψιμο με λάκερ ΑΚΑΝ και decals από fightertown. Επίσης και μια μικρή πρόοδος με κάποια από τα όπλα που λέω να το φορτώσω.

Συνέχεια έχουν τα decals...

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #642 στις: Μαρτίου 12, 2016, 06:04:14 μμ »
Μετά από πολύ καιρό παρουσιάζω την πρόοδο στην σφίγκα μου. Βάψιμο με λάκερ ΑΚΑΝ και decals από fightertown. Επίσης και μια μικρή πρόοδος με κάποια από τα όπλα που λέω να το φορτώσω.

Συνέχεια έχουν τα decals...
Ωραίο θέμα και πολύ καλό αποτέλεσμα μέχρι τώρα! Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #643 στις: Μαρτίου 12, 2016, 09:45:46 μμ »
Πολύ ωραία προμελετημένη δουλειά! Μου αρεσαν πολύ τα καθετα σταθερα με το ασπρο washaki τους!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #644 στις: Μαρτίου 13, 2016, 12:40:37 μμ »
Νίκο πανέμορφο βάψιμο!! Αναδιπλωμένες πτέρυγες και φουλ οπλισμός!! Με έχεις πορώσει τρελά!! Ανυπομονώ και για το wash να πάρω καμιά ιδέα!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #645 στις: Μαρτίου 14, 2016, 10:59:10 μμ »
 ::arrowred::
Νίκο καλά το πας....αντε να σε δω στα λάδια τωρα! :mrgreen:
99% έτοιμος ο σκορπιός μου!Μένουν μόνο τα RBF και μία σωστή παρουσίαση με καλές φωτό!
Paynes gray λοιπόν σε πρώτη φάση, βερνίκι ξανά και naples yellow αναμειγμένο με raw sienna για αναπαράσταση της λαδίλας αριστερά και δεξιά σε δευτερη φάση..απο εκεί και έπειτα χρησιμοποίησα και λίγο σκόνες στο tail pylon για την μαυρίλα των καυσαερίων. Τελικό βερνίκι χρησιμοποίησα σατινέ της galleria.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ομολογώ πως το κύριο στροφείο με δυσκόλεψε αρκετά προκειμένου να μπει σε fold θέση-βασικά υπάρχει και εδώ θέμα σχεδίασης-γι'αυτό και η μία πτέρυγα μένει τόσο έξω σε σχέση με τις υπόλοιπες. Η αντέννα HF είναι EZline και οι βάσεις της απο φύλλο πλαστικού (μου πάρε καμία ωρα να την τοποθετήσω βέβαια :evil:) ::salut:: ::salut:: ::salut::

Υ.Γ: Συγγνώμη αλλά ξέχασα να βγάλω φωτό απο το κάτω μέρος πριν τοποθετήσω το στροφείο. :!: ::dontknow::
Μερικές ακόμα πριν το fold των πτερύγων:
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #646 στις: Μαρτίου 15, 2016, 03:37:09 μμ »
Νίκο πολύ όμορφο το βάψιμο στη σφήκα!

Αλέξανδρε κατάφερες και έκανες το χρεπάκι που είχες στα χέρια σου τούμπανο! Περιμένω τις καλές φωτό.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #647 στις: Μαρτίου 15, 2016, 04:34:01 μμ »
Ευχαριστω παιδια. Συντομα θα εχει και αλλο update.

Αλεξ το ελικοπτερο το εκανες απιθανο...

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #648 στις: Μαρτίου 15, 2016, 04:54:45 μμ »
Αλέξανδρε κάνε unfold τις πτέρυγες, φτιάξε και μια δέουσα βάση με tarmac και βάλτο πάνω και να αφήσεις τις τσιγκουνιές. Και το αντίστοιχο Plexi για προστασία. Πρόσεξε, δεν είναι συμβουλή, είναι ΔΙΑΤΑΓΗ!!!!  ::glossa:: :mrgreen:

Νίκο εδέησες να φτιάξεις και ένα αεροπλάνο της προκοπής...  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #649 στις: Μαρτίου 15, 2016, 11:00:23 μμ »
Αλέξανδρε κάνε unfold τις πτέρυγες, φτιάξε και μια δέουσα βάση με tarmac και βάλτο πάνω και να αφήσεις τις τσιγκουνιές. Και το αντίστοιχο Plexi για προστασία. Πρόσεξε, δεν είναι συμβουλή, είναι ΔΙΑΤΑΓΗ!!!!  ::glossa:: :mrgreen:

Νίκο είμαι υπό σκέψην και το εχω στο νου μου για βασούλα....έχω μιλήσει και με nickemi και περιμένω κάτι να βγάλει που έβαλα στο μυαλό μου.. :wink:
Τέλος λοιπόν μετά απο περίπου 250 ώρες εργασίας και συνολικά 4 μήνες:

Υ.Γ: Τα RBF είναι (homemade) εκτυπωμένα σε υψηλής ποιότητας χαρτί και οχι pe.
Περισσότερες φωτό θα ακολουθήσουν στις συμμετοχές!
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον-σχόλια και συμβουλές σας! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος