@Hraklis
O γερμανός που είναι σταυροπόδι, ακουμπάει στον πύργο για αυτό και έχει αυτή την πόζα. Όπως και να έχει, το είπα από μόνος μου, δεν μου αρέσουν οι φιγούρες όπως τους έχω τοποθετήσει. Και φυσικά, έχουν πολύ δουλειά ακόμα, όπως πχ να κλείσουν τα κενά στα χέρια και τα λοιπά κομμάτια που απαρτίζουν τις φιγούρες. Η κάνη του πυροβόλου δεν είναι κλειστή, απλά η λήψη της φωτογραφίας δεν δείχνει σωστά το βάθος της (δεν είναι όμως διαμπερής).
Δεν έχω τρέξει κανένα θέμα ταυτόχρονα, εκτός από το Μ3 με τον Τίγρη, τα οποία ήταν απλά βάψιμο και όχι κατασκεύες. Εκτός από τα Pz IV, δεν έχω τρέξει καμμιά κατασκευή παράλληλα. Το είπα και πιο πάνω, δεν βιάζομαι, δουλεύω κάθε μέρα από 4 ώρες τουλάχιστον και είναι ένα κιτ με λίγα σχετικά κομμάτια, με εξαιρετική εφαρμογή και ξεκάθαρες οδηγίες, δεν ξέρω πόσο καιρό θα έπρεπε να μου πάρει για να το τελειώσω. Παρόλα ταύτα, σε κάθε βήμα ζητάω τη γνώμη όλων και είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις και προχωράω σε αλλαγές και επεμβάσεις, όπου μπορώ τελός πάντων.
Τώρα, σχετικά με τις επιμέρους κατασκευές και τις παρεμβάσεις/επεμβάσεις σε ένα κιτ. Είμαι άνθρωπος που θέλω να ευχαριστιέμαι το χόμπι και όχι να αφιερώνω ώρες ατελειώτες για να κάνω πράγματα, τα οποία θα ξέρω μόνο εγώ ότι είναι εκεί. Ναι, θέλω να είμαι ιστορικά ακριβής, θέλω οι κατασκευές μου να είναι καθαρές και το βάψιμο ρεαλιστικό, αλλά έχω πάντα στο μυαλό μου ότι είναι ένα χόμπι και ο υπέρτατος σκοπός είναι η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση από όλα τα στάδια της κατασκευής ενός κιτ. Σέβομαι αυτούς που αγαπούν το superdetailing και θαυμάζω την υπομονή και την ικανότητα τους να το βγάλουν εις πέρας. Εγώ ακόμα δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη, αφού ακόμα μαθαίνω τα βασικά και φυσικά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Δεν έχω κάτι άλλο να πώ, πίστευα ότι μετά από τόσες κατασκευές δεν θα χρειαζόταν να εξηγώ τα αυτονόητα και τον τρόπο που δουλεύω.
@gtdeath
Μου διέφυγε τελείως αυτό που έγραψες, αλλά φαίνεται να ισχύει στα ρωσικά KV-2 (είδα τις οδηγίες του 00312) και χρησιμοποιεί και τους εντατήρες και περνάει τους κρίκους μέσα από τα στηρίγματα των φτερών. Στις οδηγίες του δικού μου όμως, δεν τους χρησιμοποιεί καθόλου και δείχνει τα συρματόσχοινα απλά να τοποθετηθούν πάνω στα φτερά και πριν τα στηρίγματα

Επίσης, στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν φαίνεται να υπάρχει εντατήρας ή καν χώρος για εντατήρα (λόγω του 3ου κουτιού)

Μπορώ να βάλω τον εντατήρα στη δεξιά πλευρά, στην αριστερή όμως που είναι οι εφεδρικές ερπύστριες, το πολύ-πολύ να περάσω τον κρίκο μέσα από κανά δόντι.
Αυτά προς το παρόν.
υ.γ. Αλίμονο αν αρχίσουμε να βάζουμε φρένο στην όρεξη και τον ενθουσιασμό μας στις αγαπημένες ασχολίες μας.