0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λευτέρη η δουλειά σου υπέροχη με μεράκι όπως πάντα...μόνο αν γινεται τράβα και 2-3 πανοραμικες να το απολαύσουμε ολόκληρο...!!
Απλα απιστευτο.... τετοια λεπτομερεια κ αποδοση σε κατασκευη κ βαψιμο σπανια βρισκεις.!!!!! Οπου κ να το πιασεις το θεμα σου ειμαι αψογο... θα χαρω να το απολαυσω απο κοντα κ να το απολαυσω με τα δικα μου ματια.... Πανεμορφο
Τρελλοεπτανήσιε, το έκανες πάλι το θαύμα σου
Όντως είναι φοβερή κατασκευή από όπου και να τη δεις. Από τα πράγματα που μου αρέσουν ιδιαίτερα είναι ότι στη γενική όψη το μοντέλο είναι (ας πούμε) "καθαρό", εντούτοις στα close-up φαίνεται "χάλια". Νομίζω ότι αυτό του δίνει έναν πραγματικό ρεαλισμό, είναι αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη κλίμακα (με σωστούς χειρισμούς που τους εφαρμόζεις αριστοτεχνικά και... καλλιτεχνικά) να είναι αξεπέραστη.Spoiler (hover to show)Θα σου έκανα τη σχετική πλάκα περί 1/72 για όταν εξελιχθείς μοντελιστικά κλπ κλπ αλλά με αυτά που είδα (και) αυτή τη φορά στην 32άρα σου... δεν με παίρνει.Spoiler (hover to show)Κλαψ!
Αψογο βάψιμο,weathering,που αναδεικνύει δίχως να υπερκαλύπτει την εξαιρετική δουλειά σου.Γειά στα χέρια σου!1
Πατρίδα τι να πω που δεν το έχουν πει ήδη οι υπόλοιποι Δουλειά για σεμινάριο. Θα ήθελα πολύ να το έβλεπα από κοντά