Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
Επειδή είναι το πρώτο μου μοντέλο και, κυρίως, λόγω περιορισμένου budget αποφάσισα να μην χρησιμοποιησω αστάρι αυτή τη φορά. Εξάλλου τα χρώματα εκτός του κόκκινου είναι υπέρ αρκετά οπότε περνάω και δεύτερο χέρι αν χρειαστεί. Το κόκκινο σπρέι όμως από το πλαίσιο μάλλον θα το τιμήσω. Δυστυχώς δεν γίνεται να πάρω από την Αθήνα σπρέι αφού τα μεταφορικά στοιχίζουν περισσότερο από το προϊόν :p Την επόμενη φορά όμως θα τα παραγγείλω όλα μαζί. Πινέλο πιο πλατύ πήρα ήδη σήμερα το πρωί για τις μεγάλες επιφάνειες. Είναι επίπεδο και νούμερο 21 αν θυμάμαι καλά. Ντουκοχαρτα δεν έχω θέμα να πάρω αφού είναι φθηνά αλλά δε με βολεύουν ρε παιδιά ενώ με το νιστερι και την διαμαβτολιμα κάνω καλή δουλειά.
Με ένα μπουκάλι αστάρι πόσα μοντέλα βγάζετε?
Μια επιφάνεια κοπής πάντως χρειάζεται αφού αναγκαστικα να μετακομίσω στο τραπέζι της βεράντας μαζί με εφημερίδα :p
Οι εργασίες έχουν αρχίσει ήδη. Έκανα όμως ένα λάθος, αφού παρά τις συμβουλές σας δοκίμασα να βάψω πρώτα τα κομμάτια με αποτέλεσμα με τα πολλά πιασίματα στην συνέχεια να ταλαιπωρειται το χρώμα ενώ και οι τρύπες των ενώσεων είχαν καλυφθεί. Κατά τα άλλα είδα τεράστια διαφορά με το αραίωμα. Τώρα κατάλαβα ότι το προηγούμενο μοντέλο δεν κατάφερα να το βάψω γιατί δεν είχα αραιωσει το χρώμα :p Ίσως όμως πρέπει να αλλάξω διαλυτη αφού το οινόπνευμα δεν αντιδρούσε κατευθείαν με το χρώμα και μετά από λίγο διαχωριζονταν. Ακόμα κι έτσι όμως έγινε σαφώς καλύτερη δουλειά και κατάφερα πιστεύω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για πρώτη φορά. Αύριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Υπήρξε βέβαια και ένα ατυχηματακι. Η κόλα της συσκευασιας ρίχνει την κόλα με το κιλό. Έτσι και πολύ κόλα έπεφτε και γυαλιζουν οι ενώσεις, και μου έσταξε στην εφημερίδα με αποτέλεσμα να λερωθει το κάτω μέρος από το αμαξάκι

Στην προσπάθεια μου να την βγάλω ξεβαψε λίγο αλλά αυτό πιστεύω διορθώνεται