Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΥΡΟ 1940  (Αναγνώστηκε 3267 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος govorof

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Nίκαια
  • modelclub.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΥΡΟ 1940
« στις: Ιουνίου 22, 2014, 02:07:19 μμ »

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Aγαπητοι μου φιλοι σας παρουσιαζω το δευτερο μου διοραμα με ελληνικο θεμα την  28η οκτωβριου το κιτ ειναι ιδιοκατασκευη του Κωστα Καρουση  η συναρμολογηση και το βαψιμο απο εμενα το κομματι αυτο δεν κυκλοφορει στο εμποριο στις διαθεση σας για καθε κριτικη

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΥΡΟ 1940
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 22, 2014, 08:48:10 μμ »
Bαγγελη ωραιο θεμα το οχυρο σου, πετυχημενο ,οι φιγουρες πιστευω οτι θα σε πεδεψαν στο βαψιμο αλλα τις καταφερες
καλη συνεχεια φιλε  στο επομενο σου θεμα
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 22, 2014, 10:39:15 μμ »
Είμαι τελείως άσχετος με τις φιγούρες και τα διοράματα, αλλά δε μπορώ να μην παρατηρήσω το ορθογραφικό λάθος στην ταμπέλα. Ο Οκτώβριος δεν έχει "μ". Είναι κρίμα να πέφτει εκεί το μάτι και όχι στην κατασκευή...

Αποσυνδεδεμένος govorof

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 22, 2014, 10:48:53 μμ »
ναι δυστυχως υπαρχει αυτο το ορθογραφικο λαθος το οποιο δυσκολα διορθωνεται οσο για τις φιγουρες παρα πολυ δυσκολες φιλε γιαννη ακομα και  στην εφαρμογη τωρα δεν θα κατσω στο λαθος αυτο να δωσω την προσοχη μου οσο στην υπολοιπη δουλεια που εχει γινει ειτε καλη ειτε κακη
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 23, 2014, 09:45:45 πμ »
Πολύ ενδιαφέρον σκηνοθετικά.
Το χιόνι μ΄ αρέσει πολύ και γενικά το σύνολο.
Το μόνο που έχω να πω, είναι να έκανες λίγο tone-down τα φυσίγγια, νομίζω ότι γυαλίζουν πολύ.

Όσο για την ταμπέλα, πρέπει να την αλλάξεις με άλλη, σωστή ορθογραφικά, γιατί όντως βγάζει μάτι!

Αποσυνδεδεμένος govorof

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 23, 2014, 11:51:03 πμ »
σε ευχαριστω πολυ κατι θα κανω με το ταμπελακι τωρα ισως απο το φλας  φαινεται να γυαλιζουν οι σφαιρες αλλα θα το κοιταξω

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 23, 2014, 04:00:43 μμ »
Πες μας λιγο κλιμακα, αν ειναι ολο ιδιοκατασκευη ή εχει καποιες μετατροπες κτλ. Σαν συνολο μου αρεσει. Συμφωνω στο να πεσουν λιγο οι τονοι στις δεσμιδες, αν και πρεπει να εχουμε στο μυαλο οτι υποτιθεται οτι ειναι βρεγμενες. Κατι που δεν μου καθεται εμενα, αν και μπορει να οφειλεται στην φωτογραφιση, ειναι το οτι γυαλιζουν πολυ οι στολες τους. Ακομα και βρεγμενο το υφασμα ειναι απορροφητικο, δεν αντανακλα το φως οπως δερματινα, μεταλλικα, πλαστικα μερη. Ισως να ηταν σωστοτερο να αναπαρασταθουν τα βρεγμενα παντελονια με σκουροτερους τονους και το βερνικι να περιοριστει στα αρβυλα.

Αποσυνδεδεμένος govorof

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 23, 2014, 04:37:08 μμ »
καλησπερα το διοραμα ειναι ιδιοκατασκευη, σκηνικο φιγουρες και η κλιμακα ειναι 54mm το εχει κατασκευει ο Κωστας Καρουσης και η συναρμολογηση βαψιμο ειναι απο εμενα.Τα ρουχα και η ιδεα ειναι να ειναι βρεγμενα και ταλαιπωρημενα με το χιονι να αρχισει να λιωνει .
Οι σφαιρες ειναι σωστα βαμενες απλα προφανως απο το φλας

Αποσυνδεδεμένος ΓΩΓΟΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 01:02:09 μμ »
Πολύ ωραίο το θέμα σου.Κρίμα που δεν κυκλοφορεί πλέον.Είχα κι εγώ κατά νου να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά θα πρέπει να βρω μάλλον κατι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος ΓΩΓΟΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 01:04:41 μμ »
Συγγνώμη και πάλι .Αυτό με τα λασπόνερα και το χιόνι πως το κάνεις;

Αποσυνδεδεμένος govorof

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 28, 2015, 06:25:31 μμ »
καλησπερα και σε ευχαριστω πολυ ειναι της game το sepia wash και dark brown της andrea

Tags: