Αποστολέας Θέμα: F-16C BLΟCK 30 (ITALERI 840) 1/48 για Ελληνικο?  (Αναγνώστηκε 4380 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Απ: F-16C BLKC30 ITALERI 840 1/48
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 24, 2014, 01:46:48 μμ »
Εφόσον πας για 30αρι σκέψου κι αυτο =>

Aν και δεν πεταξε με τ'αυτοκόλλητα ειναι τουμπανιασμένο Α/Α,όπως του πρέπει!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 24, 2014, 06:57:05 μμ »
Καλησπέρα και καλή αρχή στις παρακάτω φώτο θα δεις την προέκταση για το αλεξίπτωτο από το ίδιο κιτ που είχα φτιάξει πριν πολλάααα χρόνια και βάλε ΒΑΡΟΣ μπροστά αρκετό !

Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος GEO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 25, 2014, 11:31:03 πμ »
Φίλε komhs όντως η προέκταση τελικά δεν είναι σωστή. Είναι μάλλον μακρόστενη, ίσως εκτός κλίμακας (μικρή σε μέγεθος).
Έχει προστεθεί βάρος, μπροστα, ωστόσο είχαμε ατύχημα εχθες οπότε το άφος θα φτιαχτεί με ανεβασμένο σύστημα, κλειστό, και εν πτήσει.
ευτυχώς υπάρχει το hasegawa D blck 52 + adv στο κουτί του και προσμένει να φτιαχτεί... γιατί το ιταλερι τελικά αν και έχει συμπαθητική γράμμωση και αρκετά καλή λεπτομέρεια στα σκέλη, τελικά με ξενέρωσε στα εξής σημεία.

ο αεραγωγός εσωτερικά καταλήγει στο πουθενά.... δεν έχει κάτι να δεις στο βάθος και η συναρμολόγηση αφήνει μεγάλα κενά.
η φωλιά του κυρίου συστήματος  δεν έχει καλή εφαρμογή.
η προέκταση υπάρχει αλλά δεν έχει σχέση με την πραγματική....

Η κατασκευή συνεχίζεται όμως διότι πρέπει να μπούνε τα σήματα του επετειακού ... τι τα αγόρασα άλωστε...
δεν έχω άλλη κατασκευή εν πτήσει, ( εκτός από ένα Σι130 1/48 στο πατρικό μου που έχω χρόνια να το δω) .. ψάχνουμε και για βάση τώρα....

πάντως οι italeri μάλλον κάτι γνώριζαν για την εφαρμογή του κυρίου συστήματος προσγείωσης γιατί δίνουν οπή στην κοιλιά για τοποθέτηση βάσης ώστε να φτιαχτεί εν πτήσει...

southern by the grace of God

Tags: