Αγνοω την απαντηση του Αρκαδιου (αν και μαλλον εχει δικιο) και ευχαριστω τον Νασο!
Στο θεμα μας τωρα. Καταρχην, προς υπερασπιση μου, να πω οτι ακομα δεν εχω εξοπλιστει πληρως και επειδη δεν εχω μοντελομαγαζο κοντα, προασπαθω να βρω οτι χρειαζομαι απο το ιντερνετ και ψαχνω λιγο στα τυφλα. Ετσι προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω με οτι υλικα διαθετω.
Μετα τις δικαιολογιες λοιπον, βαφτηκαν τα καθισματα και προσπαθησα να κανω και wash με ακρυλικα χωρις να ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το αποτελεσμα. Ετσι καταφερα να φτιαξω κατι που θυμιζει λιγο πιλοτηριο.

Κατοπιν κολληθηκαν τα καθισματα, οι πινακες και τα χειρστηρια στο πατωμα/μπανιερα

Στη συνεχεια εκλεισα τα δυο μισα της ατρακτου.Παρολο που ειχα διαβασει καλες κριτικες για την εφαρμογη, δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Τωρα ή εχω γινει πολυ κουλομαρια ή δεν κουμπωνει πολυ καλα. Οπως και να χει το ΣΚ αναμενεται αρκετο στοκοτριψιμο. Φωτο απ το παρον σταδιο δεν εχω.
Αν νομιζετε οτι κατι θελει διορθωση πειτε μου. Αν και εχει κλεισει η ατρακτος, εχει λιγο χωρο.
Ευχαριστω