Εγώ θα έλεγα σύντομα. Μην αφήνεις πολύ καιρό τις μάσκες μην γίνει κανα ατύχημα. Δεν έβαλες ΄φωτο απο αυτο που πας να κάνεις. Μονο στο scalemates βλέπω έχεις. Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα.
Το ασπρο πάντως σου κάτσει πολύ καλά. Η δουλεια σου με τις μασκες δείχνει οτι πιάνουν τα χέρια σου. Το νουμερο 2 το έκανες 7 για να βγει με τις μασκες; Εξυπνο!
Έχεις δίκιο ʼρη, δεν έβγαλα φωτό της έμπνευσης. Να μια-δυο:

Η πρώτη χρησιμοποιήθηκε για τις πλάγιες μάσκες.
Το 7 έγινε με βάση φωτογραφία του #7 αεροσκάφους του σμήνους που βρήκα μετά από αρκετό ψάξιμο. Αλλά και η δικιά σου ιδέα είναι καλή!
Το μαρκάρισμα είναι φανταστικό πάντως. Το δύσκολο έγινε... Ένα βάψιμο είναι 
Μαθιέ καλά σου λέει ο Σταύρος, τον έφαγες τον γαίδαρο (του μασκαρίσματος). Βάψτο σύντομα, η ουρά έμεινε 
Κούκλα θα γίνει 

ΜΦΧ
Σταύρο και Μάνο, όντως ένα τσιγάρο δρόμος! Σας ευχαριστώ!
Οσκαρ μασκαρισματος. Με πολυ ενδιαφερον αναμενω τα κοκκινα!!
Ευχαριστώ Γιάννη! Εγώ να δεις πως τα αναμένω!
Έκανες όοοολο αυτό το μασκάρισμα και δεν θα βρεις 10 λεπτά να ψεκάσεις το χρώμα;;;
Αργείς!!!

Έλα που δεν βρήκα αυτά τα 10 λεπτά!
Εμβόλιμη παράθεση:
Είναι κρίμα τόσο ωραία θέματα να μην τα προσέχουν οι εταιρίες και να βλέπουμε συνέχεια καινούργια F-14/16/18.Θέλω να το φτιάξω πολύ το συγκεκριμένο αλλά ο λόγος που δεν το έχω πάρει είναι προφανης!Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο,ωραία το πας μέχρι τώρα.

Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία να μην το φτιάξεις:
http://www.armahobby.com/ts-11-iskra-junior-set-1-72.htmlΠεριέχει μία και μοναδική παραλλαγή στα 9EUR. Τώρα αν θες να το φτιάξεις δύο φορές με ρητίνες και φωτοέτσια δίνεις 45EUR και παίρνεις αυτό:
http://www.armahobby.com/ts-11-iskra-zestaw-specjalny.htmlΜαθιέ το μασκάρισμα είναι έργο τέχνης!! Βάψε το γρήγορα να δούμε τα σούπερ αποκαλυπτήρια!!
Πραγματικά τα τρίγωνα βγήκαν άψογα στο μασκάρισμα!! Καλή συνέχεια εύχομαι.

Ευχαριστώ Νώντα! Έκανα και τη διόρθωση που σου έλεγα.
το ξενέρωμα θα είναι ότι μετά από τόσο φοβερή δουλειά στο μασκάρισμα να σου έχει φύγει ένα σημείο που να μην το βλέπει το μάτι και να πρέπει να το βελτιώσεις μετα.... για αυτό χιλιοστό με χιλιοστό ξανατσεκάρισε το προτού το βάψεις.... είναι αμαρτία το Θεό να χάσεις κάτι..... ανυπομονώ να δω την συνέχεια.
Προκόπη, θα το διπλοελέγξω πριν κάνω οτιδήποτε. Ευχαριστώ!
Αυτό είναι μασκάρισμα! Χαρά στο κουράγιο σου!
Καλή συνέχεια.
Ευχαριστώ! Είχα ομολογουμένως αρκετό κουράγιο και υπομονή. Στην πρώτη προσέγγιση του ζητήματος μασκάρισμα είδα ότι το πράγμα δεν πήγαινε καλά γιατί δεν μπορούσα να πετύχω συμμετρικό μασκάρισμα. Οπότε ζήτησα από την Mastercraft να μου στείλουν μια hi-res εικόνα από τις οδηγίες βαψίματος και χρησιμοποίησα αυτές σαν μάσκες. Το αποτέλεσμα είναι θεωρώ ικανοποιητικό.
Ήθελα να βάψω με φως ημέρας γιατί της νύχτας τα καμώματα, ξέρετε. Δεν βρέθηκε ευκαιρία οπότε βλέπω τώρα τι θα κάνω μέσα στην εβδομάδα. Τουλάχιστον η μέρα μεγαλώνει και κάτι μπορεί να γίνει νωρίς το απόγευμα.
Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα μαστίγια

Μαθιός