Ωραία όλα αυτά Βασίλη, και μακάρι να γίνονταν και εδώ. Αλλά δεν νομίζω ότι η παραλαβή ενός νέου τύπου αεροσκάφους χρήζει και τόσης διαφήμισης.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω ως προς τον ντορο που πρεπει να γινεται σ'αυτες τις περιπτωσεις!
Η παραλλαβη ενος οπλικου συστηματος που(σχεδον για ολες τις χωρες

)σημαινει μια επιπλεον αμυντικη ασπιδα και προαγει το αισθημα ασφαλειας και εθνικης υπερηφανιας πρεπει να τονιζεται ιδιαιτερως!!!
Αμφιβαλλω αν εστω το 5% του πληθους που παρακολουθησε την υποδοχη γνωριζε τι πραγματικα εστι ενα τετοιο αεροπλανο.
Δεν ηταν αυτο ομως που τους ενδιεφερε!Ο λογος που πηγαν να τα δουνε ηταν για να καμαρωσουν τα εθνικα τους συμβολα πανω σ'ενα οπλο που τους διασφαλιζει τα συμφεροντα τους!
Κατα την γνωμη μου-οπως ακριβως μια εθνικη εορτη,η μια γιορτη οπως αυτη της ΠΑ που εχουμε τωρα,-ετσι και η παραλλαβη ενος συγχρονου οπλικου συστηματος ΠΡΕΠΕΙ να λαμβανει μεγαλες διαστασεις!!!
Συμβαλλει στο εθνικο αισθημα υπερηφανιας και πατριωτισμου κατα τον μεγιστο βαθμο!
Ταπεινη μου γνωμη παντα,ετσι?!
Πέρα όμως από το συγκεκριμένο γεγονός, είναι πράγματι λυπηρό η Πολωνία να έχει δύο σμήνη ακροβατικών και εμείς μόνο ένα solo display με Τ-6.
Οσο για τις δυνατοτητες των πιλοτων μας για την δημιουργια ενος τετοιου σχηματισμου δεν νομιζω οτι χωραει αμφιβολια!
Οποτε ,φανταζομαι,ειναι καθαρα θεμα οικονομικο η θεμα αναγκαιοτητας σε σχεση με τις τρεχουσες υποχρεωσεις της ΠΑ.
Ειναι ισως κατι που το ΓΕΑ θα βρισκει αστειο την στιγμη που οι πιλοτοι μας καθημερινα ειναι σε ετοιμοτητα για πολυ πιο σοβαρα ζητηματα!
Δεν αντιλεγω,θα ηταν χαρμα οφθαλμων να βλεπουμε επιτελους κι εμεις τις ικανοτητες των πιλοτων μας (κι οχι μονο οι γειτονες!!!

)