0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εντυπωσιακό κομμάτι και ωραίο-βάψιμο απόδοση, μπράβο [/quoteΠαράθεση από: Salonikios στις Μαΐου 11, 2014, 06:43:33 μμεντυπωσιακό κομμάτι και ωραίο-βάψιμο απόδοση, μπράβο Θεοφιλε εχει ωραια κινηση αυτο μου αρεσε στη φιγουρα αυτη Παράθεση από: Giorgos G στις Μαΐου 11, 2014, 10:27:24 μμΓιάννη πολύ καλη δουλεια σε μια φιγούρα με πολύ κινηση!Αν εβαζες και τα σήματα στα πλαϊνά του κράνους θα της έδινε ακόμη περισσότερο! Γιωργο θα τα βαλω φιλε για παρτη σου Παράθεση από: paliosdimitris στις Μαΐου 12, 2014, 07:51:24 πμΠολύ καλή απόδοση στο σύνολο της σε μια κλίμακα πολύ απαιτητική. Δημητρη απολαυστικη φιγουρα με πολυ καλο σκαλισμα
εντυπωσιακό κομμάτι και ωραίο-βάψιμο απόδοση, μπράβο
Γιάννη πολύ καλη δουλεια σε μια φιγούρα με πολύ κινηση!Αν εβαζες και τα σήματα στα πλαϊνά του κράνους θα της έδινε ακόμη περισσότερο!
Πολύ καλή απόδοση στο σύνολο της σε μια κλίμακα πολύ απαιτητική.
Πολύ ωραίο Γιάννη! Η χειροβομβίδα στην μπότα θα φορεθεί φέτος!
ʼλλαξες στρατόπεδο ή μου φαίνεται ; Πολύ ωραία δουλειά Γιάννη.
Εξαιρετικη δουλεια. Μου άρεσε πολύ η φατσα του .. έχει πολύ γέλιο. Απο βάψιμο τωρα εχει κάνει πολυ όμορφη δουλειά με τις σκιάσεις και με το δέρμα. Ευγε ευγε ευγε
Πολύ ωραία δουλειά.. Μπράβο σου!Μπορείς να μας πείς την "συνταγή" για το field grey της στολής? Τι μίξεις έκανες με τα λάδια?
Καλησπέρα πολύ όμορφη δουλειά (αν και ασχημόφατσα ) Θα μου άρεσε όμως περισσότερο αν κρατούσε το όπλο και όχι να το έχει στην πλάτη ( νομίζω θα ήταν πιο ρεαλιστικό ) . Καλή συνέχεια στα υπόλοιπα Αντώνης .
Μια χαρά βαμμένος, Γιάννη, ο ασχημούρης γρεναδιέρος..! Η πρόταση του φίλου repetan για το κράτημα του όπλου, μου αρέσει και πιστεύω πως αν δεν τίθεται ζήτημα ισορροπίας του κομματιού, θα αξιζε να το δοκιμάσεις.