Η όλη κατασκευή είναι πάρα πολύ καλή το δε βάψιμο το λάτρεψα, οι διακριτικές φθορές, το προσεγμένο και μετρημένο chipping στα σωστά σημεία συνθέτουν ένα φοβερό στο μάτι σύνολο, μπράβο!
Πρέπει όμως να κάνω και κάποιες παρατηρήσεις τις οποίες πιστεύω πως πρέπει να κάνω μιας και η κατασκευή σου κινείται σε υψηλότατο επίπεδο:
- Οι φωλεές του συστήματος προσγείωσης δείχνουν πολύ καθαρές ενώ συνήθως είναι ένα σημείο που συσσωρεύει βρώμα, τρεξίματα από υδραυλικά και λάδια και γενικά μπίχλα. Μάλιστα ή εξαιρετικά φθαρμένη παραλλαγή δείχνει ένα αεροσκάφος που έχει υποστεί χρήση, κάτι που προδιαθέτει για πιο βρώμικες φωλεές.
- Οι καπνιές από τις εξαγωγές του κινητήρα, ενώ πολύ σωστά έχουν απεικονιστεί στα καπάκια του συστήμτος προσγείωσης, δείχνουν να σταματάνε απότομα στα όρια της φωλεάς του ΣΠ ενώ πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχίζουν και πέρα από αυτό πάνω στην κάτω επιφάνεια της πτέρυγας.
- Το κυριότερο όλων, έχεις βάλει και τα δύο ailerons στην κάτω θέση (και μάλιστα πιστεύω πως είναι ΠΟΛΥ πιο κάτω από το φυσιολογικό). Αυτό όμως, λόγω του οτι το Zero είχε συρματόσκοινα για τον έλεγχο των αεροδυναμικών επιφανειών, δε μπορεί να συμβαίνει γιατί τα ailerons κινούνται πάντα αντίθετα, τουλάχιστον στις συμβατικές σχεδιάσεις. Αν μπορείς διόρθωσέ το και επίσης ανάλογα με τη θέση των aielrons που θα καταλήξεις, δώσε και την ανάλογη κλίση στο joystick στο cockpit, σα γενικός κανόνας είναι πως πρέπει να έχει κλίση προς την πτέρυγα της οποίας το aileron είναι προς τα πάνω.
Καλό Πάσχα!