Αποστολέας Θέμα: Sci - Fi [01/04/2014 - 31/05/2014]  (Αναγνώστηκε 26433 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Απ: Sci - Fi [01/04/2014 - 31/05/2014]
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 26, 2014, 05:10:13 μμ »
Λόγω υποχρεώσεων σήμερα πήρα μια μέρα άδεια. κ αφου τελείωσα τις υποχρε΄ωσεις συνέχισα κ λίγο στις κατασκευες...

Βαφτικαν οι πιλότοι

έκλεισα τις ατρακτους κ στα δύο κ έπεσαν τα ασταρώματα

Αφου στέγνωσε το ασταρι μετα απο κανα δυο ώρες άρχησα τα βαψίματα. Τελικα΄αποφάσησα να παίξω με δύο αποχρώσεις.

Για το Tie fighter ψέκασα με το Η338 όπως έλεγαν κ οι οδηγίες κ για το Tie Interc. ψεκασα με με το Η307 ψανοιγμένο με λίγες σταγώνες λευκού. Στις Οδηγίες του δεύτερου δεν έλεγε τιποτα συγκεκρημένο κ αποφάσησα να πειραματιστώ έχοντας σαν οδηγό το internet k το μάτι μου.

Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κ στα δύο είναι ικανοποιητηκό κ θα το αφησω ώς έχει

γνωμες παρακαλώ...

Αλλα κ μία παρατήρηση σε όλους τους φίλους....Ρε παιδιά φαγωθήκαμε για ένα GB Si-Fi κ προς λύπη μου δεν βλέπω συμμετοχή κ οι ημέρες τελειώνουν.... για πάμε γερά λίγο να φτιαχτούν μερικά.... Είναι ένα σπάνιο GB κ θα ήταν ευκαιρία να δούμε κάτι διαφορετικό απο άρματα κ αεροπλάνα....

Ξέρω κ εγω δεν είμαι πάντα τυπικός στα τελείωματα αλλά οι εκλογές κ το champion league τελείωσαν....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ....
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 26, 2014, 05:57:42 μμ »
Προκόπη, καλά τα λες αλλά... (αυτό το ρημάδι το αλλά)...
Τα κιτ Sci-Fi είναι και δυσεύρετα και ακριβά.  Για να ασχοληθεί κάποιος με κάτι τέτοιο θέλει να είναι σίγουρος ότι θα το κάνει καλό.
Κι' εγώ είχα σκοπό να συμμετέχω αλλά μια η ατυχία με το Viper, από την άλλη ο χρόνος/σφηνάκι του GB με απέτρεψαν γιατί θα κατέληγα με ακόμα ένα ημιτελές κιτ.
Ναι, φαγωθήκαμε για Sci-Fi GB, αλλά με εύλογη διάρκεια και όχι έτσι απλά για να πούμε ότι το κάναμε.
Μπορεί να ακούγομαι κακός, αλλά αυτή είναι η άποψη μου.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 26, 2014, 06:26:37 μμ »
Προκόπη, καλά τα λες αλλά... (αυτό το ρημάδι το αλλά)...
Τα κιτ Sci-Fi είναι και δυσεύρετα και ακριβά.  Για να ασχοληθεί κάποιος με κάτι τέτοιο θέλει να είναι σίγουρος ότι θα το κάνει καλό.
Κι' εγώ είχα σκοπό να συμμετέχω αλλά μια η ατυχία με το Viper, από την άλλη ο χρόνος/σφηνάκι του GB με απέτρεψαν γιατί θα κατέληγα με ακόμα ένα ημιτελές κιτ.
Ναι, φαγωθήκαμε για Sci-Fi GB, αλλά με εύλογη διάρκεια και όχι έτσι απλά για να πούμε ότι το κάναμε.
Μπορεί να ακούγομαι κακός, αλλά αυτή είναι η άποψη μου.
Χ1 και σε οποιον αρεσει.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 26, 2014, 07:34:53 μμ »
Πόσες ημέρες πιστεύετε ότι χρειάζεστε? Για να το κανονίσω λέω...

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #129 στις: Μαΐου 26, 2014, 07:36:53 μμ »
Χ1 και σε οποιον αρεσει.

Δημήτρη μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά θες να μου δείξεις πότε τελείωσες τελευταία φορά μοντέλο?

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #130 στις: Μαΐου 26, 2014, 07:48:16 μμ »
  Κώστα καλησπέρα κι εγώ πάντως με τη σειρά μου πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί μία παράταση στο συγκεκριμένο GB δεδομένου ότι ο μήνας τελειώνει σε λίγο και έως τώρα έχουμε δει μόνο ένα τελειωμένο μοντέλο,αυτό του Πάνου.

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #131 στις: Μαΐου 26, 2014, 08:16:26 μμ »
Παιδιά η πρόθεση μου είναι να σας ενθαρυνω κ όχι να δημιούργίσω θέμα αντιπαράθεσης...
Φυσικά αν η διαχείριση δωσει παραταση θα είναι καλό για πολλά παιδιά που θέλουν να τελειώσουν κάτι.

Δεν μου είπατε ρε μάγκες όμως κανένα σχόλιο για την μεχρι τώρα προσπάθεια μου.....  :mrgreen:
άντε μην αρχίσω έγώ τώρα να λεώ.... ::pop:: ::pop:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::arrowred::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #132 στις: Μαΐου 26, 2014, 08:38:19 μμ »
Πόσες ημέρες πιστεύετε ότι χρειάζεστε? Για να το κανονίσω λέω...
Μέρες;; ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Βάλε μήνες καλύτερα... :mrgreen:
Με τους ρυθμούς που έχουν πέσει τελευταία και την όρεξη απούσα... αν πάει μέχρι την έκθεση ίσως κάτι να γίνει.

Προκόπη, καλά κάνεις και προσπαθείς να ενθαρρύνεις.  Και δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης.  Ότι θέλω θα τα σούρω...εεε.. συζητήσω κατ' ιδίαν με τα κατάλληλα άτομα όταν βρεθούμε σε κοινό χώρο.  :mrgreen:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #133 στις: Μαΐου 26, 2014, 08:42:25 μμ »
Προτείνω να το κάνουμε SIG (special interest group) σαν το Tank Destroyers και το Night Fighters. Χρόνος μέχρι την έκθεση IPMS 4/10/14... Μπας και δούμε και δεύτερο μοντέλο τελειωμένο.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #134 στις: Μαΐου 26, 2014, 08:47:27 μμ »
Προτείνω να το κάνουμε SIG (special interest group) σαν το Tank Destroyers και το Night Fighters. Χρόνος μέχρι την έκθεση IPMS 4/10/14... Μπας και δούμε και δεύτερο μοντέλο τελειωμένο.
Συμφωνώ με τον Νίκο. Έτσι κι' αλλιώς, special interest είναι...

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #135 στις: Μαΐου 26, 2014, 09:28:14 μμ »

έ όχι κ δεν θα δεις δευτερο τελειωμένο!!!!! 2 μόνο τελειώνω εγώ....  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #136 στις: Μαΐου 26, 2014, 09:35:18 μμ »
έ όχι κ δεν θα δεις δευτερο τελειωμένο!!!!! 2 μόνο τελειώνω εγώ....  ::glossa::
Μεγάλη μπουκιά φάε...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: 

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #137 στις: Μαΐου 27, 2014, 01:49:03 πμ »
Δημήτρη μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά θες να μου δείξεις πότε τελείωσες τελευταία φορά μοντέλο?
Κώστα και εγω ειλικρινα το ιδιο ως ανθρωπο και το ξερεις...............αλλα ως απαντηση στο ερωτημα σου εδω ,απλα θα σου πω δυσκολα θα δει το MC απο εμενα μοντελο οπως πρεπει....υπαρχουν πολλοοι πιο αξιολογοι μοντελιστες που τυγχαινουν να χαιρονται εκτιμησης περισσοτερο απο εμενα............αρα δεν θα εξηγησω το γιατι και το πως.
Οπως καθε σχεση στην ζωη μας μπορει να αρχισει η να τελειωσει....... η σχεση μου με το MC πια ειναι σε εντελως τυπικο και χωρις ουσια επιπεδο.....και δεν νομιζω να χρειαζεται περαιτερω αναλυση....... σε ευχαριστω

Spoiler (hover to show)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος manos68

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #138 στις: Μαΐου 27, 2014, 01:44:08 μμ »
Βλέποντας την πολύ καλή δουλειά του Προκόπη και του Γιώργου με τα αντίστοιχα ΤΙΕ ζήλεψα και είπα να ξεκινήσω και το δικό μου
Σε περίληψη έχουμε και λέμε την Παρασκευή τελείωσα το εσωτερικό

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Το Σάββατο έκλεισε η άτρακτος και ασταρώθηκε με Surfacer 1200

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Την Κυριακή βάφτηκε υπόστρωμα με μαύρο XF1, τελευταία φωτογραφία με το "πρότυπο" σε κλίμακα 1/32 από ρητίνη πού έφτιαξα πριν δύο χρόνια 

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Δευτέρα βάψιμο με XF 18 Medium Blue με προσθήκη XF 2 λευκό, η αναλογία της πρόσμιξης έγινε με το μάτι με βάση το "πρότυπο" στην συνέχεια τα διάφορα πάνελ στη επιφάνεια του σκάφους φωτίστηκαν με ένα τόνο πιο ανοικτή απόχρωση από την αρχική για πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Η απόχρωση δεν έχει καμιά σχέση με αυτήν που δίνουν οι οδηγίες αλλά κατά την γνώμη μου αυτή είναι η σωστή από την πρώτη ταινία το ΄77 ΑΝΗ (Α New Hope) Τα ηλιακά πάνελ θα παραμείνουν άβαφα γιατί απλά είναι τέλεια! η αποτύπωση της λεπτομέρειας αλλά και η "υφή" του πλαστικού δεν παίζονται, δεν ρισκάρω να ψεκάσω τίποτε επάνω και να "χτίσω" αυτό το απίστευτο ανάγλυφο που έχουν. Η αντίθεση ανάμεσα στο ματ μπλε με το σατινέ πλαστικό της FM μαζί με το παιχνίδι που κάνει το φως νομίζω δίνουν ένα αληθοφανές αποτέλεσμα (με επιπλέον συν το χρόνο που κερδίζω για την ολοκλήρωση της κατασκευής!!)   

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ακολουθεί βάψιμο μικρών λεπτομερειών, future, wash, ματ βερνίκι και τέλος !! αν πάνε όλα καλά.

Υ.Γ.1 Όσο και αν φαίνεται εύκολο το παραπάνω η όλη κατασκευή απαίτησε αυτές τις τέσσερις μέρες πολλές ώρες συνεχόμενης δουλειάς με αρκετή πίεση τόσο χρόνου όσο και μουρμούρας από τους δικούς μου ανθρώπους για το χρόνο που ξοδεύω για το χόμπι μου (έδωσα υπόσχεση ότι δεν κάνω άλλο μοντέλο το καλοκαίρι, μετά την ολοκλήρωση και των δύο X Wing που φτιάχνω παράλληλα)  Νομίζω ότι ο κάθε από εμάς αναλόγως και των υποχρεώσεων που έχει είναι απολύτως δικαιολογημένος για τις όποιες αργοπορίες ή αναβολές , ότι κάνουμε εδώ είναι για την ευχαρίστησή μας και μόνο.

Υ.Γ.2 Δημήτρη σε γνώρισα στην έκθεση και από τη μικρή μας γνωριμία είδα έναν νέο ευχάριστο, θετικό και χαρούμενο άνθρωπο που έχει πολλά ακόμη να προσφέρει και να εισπράξει με την συμμετοχή του στο χόμπυ, μην απογοητεύεσαι με οτιδήποτε μπορεί να ακούς προχώρα με αυτό που πιστεύεις εσύ ότι είναι σωστό και μην απομακρύνεσαι από το φόρουμ. ::keep_mod::

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 27, 2014, 03:00:15 μμ »
Μάνο φοβερή δουλειά έχεις κάνει. Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου. H FM έχει κάνει απίστευτη δουλειά στην λεπτομέρεια και το 48άρι Tie fighter η λεπτομέρεια προβάλετε ακόμα καλύτερη σε σχέση με το 72άρι.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 27, 2014, 10:55:31 μμ »
Spoiler (hover to show)
Μάνο προχώρα ακάθεκτος. Και σιγά μη σταματήσεις
το καλοκαίρι.  :mrgreen:
To Koolshade στο Studio Model ήταν άβαφο και σατινέ, καλά κάνεις
και δεν το βάφεις. Το 32άρι πρώτο, φέρτο στην Έκθεση....

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 27, 2014, 11:06:34 μμ »
WoW πολύ καλό το μεγάλο tie!

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 28, 2014, 12:58:50 μμ »
Πρώτο πόστ για την Βαλκυρία και απο εμένα. Το μοντέλο της Hasegawa στην 1/72

Click to see the original size.

έχει πολύ καλή εφαρμογή και λεπτομέρεια, εκτός απο το κοκπιτ που δίνει μόνο πίνακα οργάνων και κάθισμα. Η τεράστια καρτέλα χαλκομανιών

Click to see the original size. Click to see the original size.

δίνει χαλκομανίες για όλες τις επιφάνειες δλδ, εκτός απο το λευκό, θεωρητικά, δεν χρειάζεται να βάψεις κανένα άλλο χρώμα. Εδώ λέω να δοκιμάσω την τύχη μου και με ριζόχαρτο και καρμπόν να προσπαθήσω να μεταφέρω το σχήμα των χαλκομανιών σε χαρτοταινία, ώστε να κόψω μάσκες και να βαφτούν κανονικά. Βοήθειά μου ::pop::
Ένα ακόμα αρνητικό ήταν τα pin marks όπου είχε πολύ στοκοτρίψιμο, ακόμα και στους τροχούς, αλλά και σε σημεία δύσκολα όπως οι φωλεές του ΣΠ, όπου εκεί δυστυχώς θα μείνουν ώς έχουν, αλλά και η αντιπαθητική γραμμή στην καλύπτρα, όπου την σουλούπωσα ακολουθώντας την διαδικασία της φωτογραφίας

και τώρα είναι μασκαρισμένη και περιμένει το βάψιμο.

Στο κόκπιτ προστέθηκαν ζώνες, χειρηστήριο, μανέτες, λαβή εκτίναξης, φώς που υπήρχε πάνω απο το προσκέφαλο απο κεφάλι καρφίτσας, πλαϊνές κοσνόλες οργάνων απο χαλκομανία του spare box, βάφτηκε με H317, wash  και στεγνά πινέλα. Σαν οδηγό είχα το παρακάτω βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=CaJLfhdEzWA και το αεροσκάφος που θα αναπαραστήσω δεν θα είναι του πρωταγωνιστή VF-1J, αλλά του Roy Fokker VF-1S

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.+

Εδώ είναι μία οικογειακή με όλα τα "βασικά" κομμάτια

και εχθές ψέκασα το κίτρινο, ώστε να τραβήξει καλά και να μπορέσω να μασκάρω για να ψεκάσω το μαύρο

Click to see the original size..

Σκέφτομαι το μαύρο να το ψεκάσω σε ολόκληρω το αεροσκάφος και μετά αφού μασκάρω τις επιφάνειες που θέλω να παραμείνουν μαύρες και μετά με λευκό να κάνω σκιές και φωτίσματα για το τελικό φιρίρισμα...πολύ πειραματισμός,, να δούμε τι θα βγει. 
Μέχρι την Κυριακή εννοείτε πως δεν προλαβαίνω, αλλά ίσως προλάβω την διορία ανεβάσματος στο showroom η οποία μήπως ξέρουμε ποια θα είναι????? ::salut::
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 28, 2014, 07:40:49 μμ »
Η εργασία στο Viper συνεχίζονταν αμείωτη ο χρόνος για ανέβασμα φωτο λίγος. Ετσι παρακάτω παρουσιάζεται εν τάχει μία πρόοδος εργασιών.

Αστάρωμα με γκρι ΜΟΤΙΠ και στη  συνέχεια βάψιμο με μαύρο (Gunze) των εισαγωγών του κινητηρα και των πυροβόλων ενώ έγινε και ένα pre shade. Βάψιμο με Burnt Iron (Gunze) των τουρμπινών.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Στην συνέχεια μασκάρισμα όλων των βαμένων επιφανειών και πέρασμα με λεύκο ( white ensing) προσέχοντας να αφήσω «ιχνος» από το preshade.

Ένα βήμα πριν το τέλος. Ξάνα μασκάρισμα για να βαφθούν οι κόκκινες λωρίδες αναγνώρισης (Gunze) αν και βγηκαν λίγο πιο στενές από το  κανονικό... Οι Χαλκομανίες της Moebius ήταν αρκετά χονδρές και υπήρχε ο κίνδυνος να αφήσουν flash όσο και πιο κοντά στο περίγραμμα και να κόβονταν. Για να μειωθεί ο κινδυνος αυτός έκανα το εξής. Μετά το πέρασμα με παρκετίνη όλων των επιφανειών, εκεί που θα τοποθετούνταν χαλκομανία πέρασα λίγο future και στην συνέχεια πάλι future πάνω από την χαλκομανία. Σε κάποιες περιπτώσεις επιστρατεύθηκαν και τα decal setters και softer της  Gunze.  Φθορές και γενικό weathering έγιναν ψεκαστά(!) με smoke ( Gunze) και μαύρο ( Gunze). Με την ελπίδα να έχω προλάβει ως την 31 Μαϊου...

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 28, 2014, 10:40:45 μμ »
Τι έγινε παιδιά; Πλάκωσε κίνηση 3 μερες πριν τι λήξη; ή δόθηκε τελικά παράταση;

Guderian πολύ ωραίο το εργαλείο!!

Kido καλή επιλογή και το cockpit σου πολύ ομορφο, ελπίζω να προλάβεις!

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 28, 2014, 11:10:41 μμ »
Το να αγχώνεσαι να προλάβεις στερεί την ικανοποίηση
και επιφέρει ατέλειες . Φέτααααα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 30, 2014, 11:07:19 πμ »
Back In Black  8)!!!! Όλη η οικογένεια  ντύθηκε στα μαύρα Click to see the original size.
Click to see the original size.και το απόγευμα θα προχωρήσω με τα μασκαρίσματα τα οποία έγιναν ακολουθώντας την εξής διαδικασία.

1. Στην επιφάνεια κοπής στερέωσα την καρτέλα των χαλκομανιών και τοποθέτησα ριζόχαρτο.
2. Με μαρκαδοράκι έγινε η περίμετρος στις χαλκομανίες
3. Ξεκολλήθηκε το ριζόχαρτο, μπήκε απο κάτω ένα καρμπόν και βγήκε η καρτέλα. Επίσης κάτω απο το καρμπόν κολλήθηκε ταινία μασκαρίσματος.
4. Πατήθηκε για άλλη μια φορά το περίγραμμα με μολύβι, ώστε να αποτυπωθεί το καρμπόν επάνω στην χαρτοταινία.
5. Με ψαλιδάκι κόπηκε η χαρτοταινία και θα τοποθετηθεί επάνω στο μοντέλο.
Click to see the original size.Click to see the original size.

Πρώτα ο Θεός αύριο θα πέσει το λευκό.....λογικά τα 24ωρα δεν με φτάνουν επομένως ευγενικά ζητάω παράταση έστω και μερικών ημερών, για λόγους ψυχικής υγείας και οικογενειακής ηρεμίας  :mrgreen:

The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 30, 2014, 11:10:52 πμ »
Καλά κρασιά.... :mrgreen:
Αφού θα γίνει SIG είπαμε..... :mrgreen:

Ωραία η υπογραφή σου.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 30, 2014, 11:54:53 πμ »
Καλά κρασιά.... :mrgreen:
Αφού θα γίνει SIG είπαμε..... :mrgreen:

Ωραία η υπογραφή σου.... ::salut::
ΑΑ οκ, νόμιζα οτι απλά υπήρχε η σκέψη για SIG, όχι οτι αποφασίστηκε κιόλας....ουφ ωραία να κοιμηθώ επιτέλους και μια λογική ώρα  :mrgreen:....όσο για την υπογραφή....είναι για εμένα απο τα ωραιότερα κομμάτια - δισκους των Black Sabbath με τον Dio ::moshi44x42::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 30, 2014, 12:03:07 μμ »
Πλάκα κάνω έτσι, μην το δέσεις κιόλας.
Εγώ θα τα κάνω σαν SIG ( sic )  :mrgreen:

Tags: