Πολύ ωραίο Δ-orc....
Να δούμε και τις διορθώσεις, όταν έρθει η ώρα, πως θα τα καταφέρεις μπροστά.....
Πάντως πολιτικό χωρίς 1-2 ντουζίνες χαρτοταινίες δεν γίνεται..... 
Orc... Μου αρέσει! Νομίζω με εκφράζει τέλεια...

Λάμπρο, Φίλιππα, Θανάση, Αλέξη, σας ευχαριστώ πολύ...
Υπομονή και όλα θα διορθωθούν με καλή θέληση και όρεξη.
Δοκίμασα αρκετά νέα πράγματα στο βάψιμο αυτό. Καταρχάς ακολούθησα την τεχνική του gkontog και χρησιμοποίησα ταινία δίπλα σε ταινία για να κρατήσω την απόσταση και να βγουν όσο γίνεται πιο ίσιες οι γραμμές. Αυτό δούλεψε πολύ καλά και φαίνεται από το αποτέλεσμα.
Μετά, με το που έβγαλα τις ταινίες από τα σημεία που θα βάφονταν, πέρασα όλα τα σημεία που θα βαφόταν μπλε με παρκετίνη για να μην σηκωθεί η πολύ λεπτή ταινία και πάει χρώμα από κάτω. Στα μοναδικά σημεία που πέρασε χρώμα από κάτω ήταν στην ένωση της ουράς όπου η ταινία ήταν αρκετά τεντωμένη και είχε σηκωθεί από πριν και δεν φαινόταν.
Στην μύτη το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι κατέληξε τελικά. Δυστυχώς στην προσπάθεια μου να βγάλω τις ταινίες έξυσα το χρώμα αρκετά. Θα μου πείτε γιατί δεν την έβγαζα από πίσω; Αυτό έκανα, έλα όμως που κόπηκε στη μέση (είπαμε, 0.75mm ήταν) Έτσι αντί να γδάρω κατά μήκος της καμπίνας προτίμησα να δοκιμάσω από μπροστά που έτσι κι' αλλιώς θα ήθελε κι' άλλη δουλειά.
Αυτή η τεχνική αφήνει μια ελαφριά ανάγλυφη γραμμή στις ακμές των γραμμών. Αυτή θα εξαφανιστεί εύκολα με ένα ελαφρύ πέρασμα με Flory Polishing stick.
Τα χείλη προσβολής τα έχω δει από την στιγμή που έριξα το γκρι. Δεν φαίνονται πολύ με γυμνό μάτι (άτιμα megapixel) αλλά θα διορθωθούν πάραυτα. ʼλλωστε στο τέλος θα βαφτούν με αλουμίνιο.
Το πρόβλημα μου τώρα είναι να καταφέρω το ίδιο ακριβώς μπλε χρώμα στο λογότυπο της ατράκτου (παρεμπιπτόντως Gunze Η15 Bright Blue) και πως δ... θα τυπώσω το άσπρο λογότυπο
Boeing B737-800 σε λευκό για την ουρά...

Ιδανικά θα έπρεπε να βάλω τους κύκλους και στα Winglet αλλά... Δεν το βλέπω...