Αποστολέας Θέμα: Αναζητηση Air tank για κομπρεσερ  (Αναγνώστηκε 2511 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος axilleas65

• Scale 1/144
  • *
Αναζητηση Air tank για κομπρεσερ
« στις: Μαρτίου 22, 2014, 07:52:41 μμ »
εχω το παρακατω κομπρεσερ και ψαχνω για air tank για να το συνδεσω και να το κανω οπως το πιο κατω.

μπορει καποιος να με βοηθησει?
που θα βρω και πως θα το συνδεσω?

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
Απ: αναζητηση air tank για κομπρεσερ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 22, 2014, 08:10:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 22, 2014, 08:30:08 μμ »
Πάρε τηλ. στο Plastimodelismo
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος fijidreamer

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 07, 2014, 10:52:19 μμ »

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 08, 2014, 10:41:49 πμ »
Κοίτα να δεις,τελικά έψαξες καλύτερα από μένα  :oops:  αυτό μάλιστα,αρκετά ενδιαφέρον δλδ αν κατάλαβα καλά αυτό το δοχείο έρχεται στο σπίτι με περίπου 31ευρόπυλα??? ʼψογα!!!

8)

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 08, 2014, 06:06:45 μμ »
Κοιτα μηπως σε συμφερει να παρεις και τα μπιχλιμπιδια απο κει .. ::salut::
Οσο για το ψαξιμο το χω βρε παιδι μου το χω.. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
Απ: Αναζητηση air tank για κομπρεσερ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 08, 2014, 07:06:48 μμ »
Δεν έρχεται με 31 αλλά με 25+16=41, αν δεις τους όρους αποστολής στην Ελλάδα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 08, 2014, 07:29:37 μμ »
Και πάλι,έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο/φτηνότερο???  ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 08, 2014, 07:57:28 μμ »
Όχι, απλά ενημέρωσα για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Επίσης, αναφέρει ότι είναι για το AS 196. Πρέπει να ελέγξεις αν είναι κατάλληλο για το AS 186, που μοιάζει να έχεις, τουλάχιστον για την περίπτωση που θες να βιδωθεί με το κομπρεσέρ. Οπτικά μοιάζει να είναι το ίδιο αλλά δεν ξέρω...

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 08, 2014, 08:04:21 μμ »
αυτο που ισως σε συμφερει ειναι να αγορασεις και τα υπολοιπα μπιχλιμπιδια απο κει να σου ερθει το κοστος αποστολης φθηνοτερα. (οπως πχ πρεσσοδιακοπτη) αλλα θελει να ψαξεις λιγο και τις τιμες με εδω, πχ ο ρυθμιστης ,με το οργανακι νομιζω εδω θα τον βρεις φθηνοτερα..
Δεξαμενη παντως δεν θα βρεις φθηνοτερα. Ενα αλλο που μπορεις να κανεις αν το κοστος ειναι μεγαλο πχ 50-60 ευρω ειναι:
πουλας το κομπρεσερ σου 50 ευρα (παραδειγμα) και αγοραζεις απο εδω
http://www.amazon.de/dp/B009LGLDWS/ref=pe_386171_37038021_TE_3p_M3T1_dp_1 (συνολο κομπλε τα παντα ολα 114E)
ή αυτο χωρις μπιχλιμπιδια παλι με 114E αλλα με μεγαυτερο πιστονι και διπλο διακοπτη autostart auto stop (3-4 bar) και στη διπλη λειτουργια 6 bar  :mrgreen:
http://www.amazon.de/Airbrush-Kompressor-Modell-Wasserabscheider-Druckminderer/dp/B0036OLZ2O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1396975708&sr=8-1&keywords=as-189
Αν θες να στηριξεις εγχωρια τοτε με 125 παιρνεις το πρωτο (τα στελνει τσαμπα νομιζω) απο Θεσσαλονικη
http://www.hobbygallery.gr/product_info.php?cPath=9_72&products_id=7199&language=gr
Αισθανομαι ασχημα που αγορασα απο εξω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιες διαφορες στις τιμες αφου ολα μα ολα τα κομπρεσερ (τα φθηνα τουλαχιστον) ειναι αυθεντικες και μαιμου Κινεζιες και μπορεις να τα αγορασεις σαν εμπορος απο το alibaba και σαν ιδιωτης απο το aliexpress (μονο εκει βρισκεις ποσοτητα 1) ..αλλα δεν συμφερει για ιδιωτες....
Το δικο μου το πηρα μεσω amazon.de απο την Dell import export (πρωτο λινκ) και ηρθε σε 4 μερες.
Κινεζια αλλα ειχε ταμπελα Dell :mrgreen:
Ειναι μαιμου Fengda (αυτη μαλλον βγαζει τις αυθεντικες Κινεζιες) και αν το ψαξεις θα δεις το ιδιο κομπρεσερ θα το βρεις με διαφορετικες ταμπελες.
Κριμα ξαναλεω για τα Ελληνικα καταστηματα που δεν συννενοουνται να κανουν ομαδικη παραγγελια και να τους βγει πιο φθηνα, να αγοραζουμε και εμεις απο εκει. :roll:
Πχ κοιταχτε εδω http://haoshengnb.en.alibaba.com/product/1555365892-215602596/HSENG_AS196_makeup_airbrush_compressor.html και πειτε μου τωρα....
Σορυ βρε φιλε σου σπαμαρα το ποστ αλλα ηθελα να σε ενημερωσω προκειμενου να παρεις την καλυτερη αποφαση στους καιρους που ζουμε και μου βγηκε το παραπονο... :roll:

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 08, 2014, 08:11:47 μμ »
Οσο για τη δεξαμενη θα κανει απλα θα πρεπει να δεις πρωτα αφου ερθει και μετα να αγορασεις σωληνακια και παπαρακια...οχι ομως και πρεσσοδιακοπτη, ετσι νομιζω τουλαχιστον.
Και να σου πω κατι..αφου χρησιμοποιυν την ιδια δεξαμενη στον AS-189 που σηκωνει 6 bar κοιτα μηπως βρεις κανενα πρεσσοδιακοπτη με τα ηλεκτρικα του κολπα να ανεβαζεις περισσοτερη πιεση :mrgreen: --- μαλλον θα θες και αλλο ρυθμιστη ομως (αυτος που εχει πανω ο δικος μου ο AS-186 παει μεχρι 4 bar και δειχνει. 
Βεβαια αυτο ειναι η μεγιστη πιεσ εξοδου και απλα τυχαινει εκει να σταματαει κιολας. Αν εσυ αγορασεις καλυτερο πρεσσοδιακοπτη θα ελεγα για να μπορεις να ελεγχεις αν σταματαει πχ στα 6 bar να αγορασεις και καλυτερο ρυθμιστη για να μπορεις να το δεις.

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 08, 2014, 08:17:47 μμ »
Παρε και 2 manual για να δεις και μονος σου τα spare parts ::salut:: ::salut:: :mrgreen:
http://www.skleptechniczny.pl/zdj/ns/instrukcje/AS-196.pdf (αυτο εχει 2 μοτερ και διπλη λειτουργεια 3-4 και 6 bar (και περισσοτερους ιππους)
http://www.skleptechniczny.pl/zdj/ns/instrukcje/AS-186.pdf αυτο μονο 3-4 βαρ
http://www.skleptechniczny.pl/zdj/ns/instrukcje/AS-189.pdf και αυτο ενα μοτερ 3-4 bar (και περισσοτερου ιππους)
Eγω παντως το δικο μου στο μελλον θα το μετατρεψω σε 189  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος stamkos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Κωνσταντίνος
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 12, 2014, 08:09:36 πμ »
καλήμερα συναδελφοι έχω & εγώ ένα παρομοιο κομπρεσεράκι  της sparmax & θέλω να το κάνω με δεξαμενή. όποιος συνάδελφος ξέρη να μου πι τη χρειαζετε  για να  για να κάνω την μετατροπή.
τη χρειαζετε απο εξαρτήματα & ανταλλάχτηκα.
& αν ξέρη κανένας απο που μπορώ να τα προμηθευτω απο την θεσσαλονικη.

ευχαριστώ πολύ

Σταματης Κωνσταντίνος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 12, 2014, 08:50:38 πμ »
Καλημέρα!!!
Έχεις διαβάσει τις πιο πάνω δημοσιεύσεις,τις παραπομπές και ακόμα έχεις απορίες? Ποιες ακριβός? Γιατί και σχέδια αναλυτικά υπάρχουν από όπου μπορείς να δεις και ποια εξαρτήματα χρειάζεσαι,και από που θα τα πάρεις...... ::dontknow::     ::read2:: ::book:: ::pc024::

Αποσυνδεδεμένος stamkos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Κωνσταντίνος
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 12, 2014, 09:32:06 μμ »
Βρήκα ένα μαγαζί σήμερα στην θεσσαλονικη με εξαρτήματα & δεξαμενή για το κομπρεσερ  & πήγα & ρώτησα για την μετατροπή του κομπρεσερ .Τελικά μου βγαινει πανάκριβη η μετατροπή κοντά στα 100 με 130 ευρώ.
 Το αφήνω όπως ειναι γιατί  170 ευρώ έκανε το κομπρεσεράκι & 100με 130 ολα τα αλά μου βγαινει κοντά στο 300 ευρώ δεν αξιζη ο κόπος με αυτα τα λεφτα έπαιρνα κατευθειαν ένα κάλο με δεξαμενή ,όποιος τρέχει & δεν ρωτάει πρώτα  την παται αυτο καταλαβα . ::salut:: ::salut:: ::salut::
Σταματης Κωνσταντίνος

Tags: