Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους λόγο ημέρας!
Λόγο περιορισμού στον χώρο και στον χρόνο, η εργασίες προχωράνε αργά αλλά σταθερά!
Μπορώ να πω πως αν και μικρό στο μέγεθος του για μοντέλο, (1/72),... είναι απ τις φορές που το ευχαριστιέμαι και αισθάνομαι πως θα βγει κάτι πολύ όμορφο με βάση τις μοντελιστικές μου δυνατότητες και γνώσεις!
Διαφορές πολλές μεταξύ 215 και 415. Και αυτό το λεω γιατί τα βελτιωτικά κανονικά προορίζονται για το 415. Έτσι πολλά μέρη εσωτερικά έγιναν με δική μου εργασία απο φωτογραφικό υλικό που έχω.
Δυστυχώς το 100% δεν μπορώ να το φτάσω στην λεπτομέρεια, αλλά προσπάθησα να το προσεγγίσω στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Τέλος πριν προχωρήσω σε φωτογραφίες, η αριστερή πλευρά της καμπίνας, δεν έχει λεπτομέρεια, μιας και δεν θα υπάρχει κάποια ορατότητα.
Ώρα για φωτογραφίες!!!

Ο πάγκος εργασίας μου:

.
Σε φάση που έχουν τοποθετηθεί τα βελτιωτικά:

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η κατασκευή (πρόχειρη μιας και δεν θα φαίνεται τοσο καλά) της οροφής!

και συνεχίζουμε...

Τέλος σήμερα έπεσε και το πρώτο χρώμα:

.
Όλη αυτή η εργασία είναι μέχρι χθες! Σήμερα προχώρησα στα βαψίματα, αλλά φωτογραφικό υλικό είναι ακόμα στην μηχανή... (Αύριο φωτογραφίες και επιπλέον πρόοδος της δουλειάς).
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!