0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νικο, το Fordάτο Willy's μια χαρα ειναι! Ευχαριστω για την διευκρινιση! Το διοραμα θα εξελισσεται στη Ν.Γουινεα μετα το '43 οποτε να μην κανω καμια κοτσανα..Της Ταμίγια φανταζομαι θαναι ΟΚ. Μου φτανουν τα μπλεξιματα με το χρεπι της ΑΖ models..
έχει την πρώιμη "καγγελωτή" γρίλλια/μάσκα που αντικαταστάθηκε απο τον Απρίλιο του '42 με τη πασίγνωστη "πρεσσαριστή" της Ford.
ασχετα απο οτιδηποτε υπηρχαν και τζιπακια χωρις καγκελωτη γριλια.. Η φωτο απο την Σαιπαν τον Ιουνιο του 1944..
Παιδια,that's the guy..
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι μια εξαιρετικη κατασκευη. Θα ηταν πολυ καλυτερο εαν δεν εξαφανιζονται οι φωτογραφιες στις πρωτες σελιδες.Μπορεις να το κοιταξεις φιλε Tokkotai
Α! Και δεν θα υπαρχουν φιγουρες στο διοραμα για ευνοητους λογους. Ετσι, για να ξεκουρασω το φιλαρακι μου τον Θοδωρη που ακομα βλεπει Γιαπωνεζακια στον υπνο του!!
Υπέροχη σκρατσιά! Μια βινιέτα από μόνο του! Μπορείς να το κάνεις και στην 1/35?Λες: "αλλά ακίνδυνο πρακτικά". Τόσο μάπα ήταν;
Σου έχω πει ότι σε μισώ;! Ειδικά μετά την 5η φωτογραφία... Ενώ μόλις είδα και τον πίνακα οργάνων άρχισα να αφρίζω... Ε, ναι λοιπόν... σε μισώ... σε μισώ... σε μισώ...! Spoiler (hover to show)Ελπίζω να έχεις χούμορ...
Spoiler (hover to show)Στήν 6η φωτογραφία φανερώθηκε το μυστικό σου. Φοράς γυαλιά. Για αυτό βλέπεις και κάνεις όλα αυτά τα ψιλολόγια. Θα βάλω και εγώ γιατί αναγκάζομαι να τα κρατάω στο μισό μέτρο μακριά και πάλι τις λεπτομέρειες τις κάνω στο περίπου
Δεν μου αρεσει καθολου...........με κουρασες.
Απλό... Μη δείξεις καμία ζημιά και γράψε "0.1msec πριν το μπαμ...!"
Παναγιώτη έχω την εντύπωση πως αυτές οι βόμβες έσκαγαν μερικά μέτρα πάνω από το έδαφος και όχι με την επαφή τους...