Αποστολέας Θέμα: Kαλησπερα στους καλλιτεχνες!!!  (Αναγνώστηκε 840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arcanoid0

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αργυρούπολη
  • Τα χομπυ κρατανε το μυαλο μας ζωντανο!
Kαλησπερα στους καλλιτεχνες!!!
« στις: Μαρτίου 24, 2014, 05:04:38 μμ »
Καλησπερα σας!

Κατ αρχας να πω οτι σας θαυμαζω γιατι κανετε κατι εξαιρετικα δυσκολο και δε ξερω αλλα νομιζω οτι πρεπει να εχεις και λιγο ταλεντο.Ξεκινησα πριν απο ενα χρονο σαν ενα απλο χομπι γιατι μου αρεσε πολυ σαν ιδεα,οταν ξεκινησα στην αρχη νομιζα οτι θελω μονο κολλα και και κοπιδι,που να ηξερα οτι θελει χρωματα εργαλεια τεχνικες και παρα πολλα αλλα που γνωριζετε καλυτερα απο εμενα.ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ!!!
Το πρωτο μου μοντελακι ηταν ενα F15 LOCKHEED της TAMYIA 1/48 κλιμακα.Δε γνωριζω αν επρεπε να παω και κατι πολυ μικροτερο για αρχη.Με παιδεψε πολυ κανα μηνα να το φτιαξω και εν τελει οκ δεν ηταν και τελειο αλλα για πρωτο ηταν σουπερ και αρεσε σε οσους το ειδαν.Βλεπω ομως τι κανετε και ξενερωνω  :lol: και δε ξερω αν θα τα κατεφερω ποτε να σας φτασω εστω λιγο.Παντως θα ηθελα να μου πειτε κατα τη γνωμη σας αν πρεπει να συνεχισω σε μεγαλες κλιμακες η να κατεβω σε πολυ μικροτερα.Τωρα φτιαχνω ενα F15 EAGLE AGGRESSOR της ΗASEGAWA και εχει παραλλαγη χρωμα και ειναι μπελαλιδικο αλλα το τελειωνω και αυτο.Καποια συμβουλη οποια και αν ηταν αυτη θα την εκτιμουσα.

Καλως σας βρηκα και καλες κατασκευες σε ολους!!!

Αποσυνδεδεμένος manoskarapidakis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη
  • «Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα»
Απ: Kαλησπερα στους καλλιτεχνες!!!
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 24, 2014, 05:28:11 μμ »
 ::welcome_model::

Το θέμα είναι νομίζω τι αρέσει σε σένα......
συμβουλές δεν έχω να σου δώσω , δεν είναι πολύς καιρός που ξανάπιασα κοπίδια , χρώματα κ.λ.π , ύστερα απο σχεδόν 15ετη αποχή , αυτό που ξέρω
σίγουρα είναι ότι το μεράκι για τον μοντελισμό είναι το ίδιο. φυσικά το χέρι τρέμει λίγο παραπάνω τώρα αλλά θα το βολέψουμε :D
έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα,  ζωγράφισε τον παράδεισο και μπές μέσα.....
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 24, 2014, 05:50:30 μμ »
Καλωσήρθες και καλή αρχή ! Συμβουλές και υλικό για να ανατρέξεις θα βρεις άφθονο στο φόρουμ όπως επίσης και κουβέντα για να λύσεις όποιες απορίες έχεις . Αν θέλεις βάλε φωτό από το F-15 να σου πούμε τη γνώμη μας και να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί . Δική μου γνώμη είναι ότι ίσως θα πρέπει να ασχοληθείς με 1/72 κλίμακα που είναι λιγότερο απαιτητική και γενικά οι κατασκευές είναι πιο εύκολες . Αναμένουμε φωτό από το F-15 για να σχολιάσουμε !
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και πάλι !

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 24, 2014, 05:54:49 μμ »
 ::hi:: ::welcome_model::   ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 24, 2014, 06:25:33 μμ »
Καλωσήρθες και καλή αρχή ! Συμβουλές και υλικό για να ανατρέξεις θα βρεις άφθονο στο φόρουμ όπως επίσης και κουβέντα για να λύσεις όποιες απορίες έχεις . Αν θέλεις βάλε φωτό από το F-15 να σου πούμε τη γνώμη μας και να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί . Δική μου γνώμη είναι ότι ίσως θα πρέπει να ασχοληθείς με 1/72 κλίμακα που είναι λιγότερο απαιτητική και γενικά οι κατασκευές είναι πιο εύκολες . Αναμένουμε φωτό από το F-15 για να σχολιάσουμε !
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και πάλι !
Δυστυχως το πρωτο μου χθες καταστραφηκε απο σπρευ βερνικι που πηρα!μου ασπρισε το χρωμα σε πολλα σημεια και τωρα μενει να το ξεβαψω με καθαριστικο φουρνου και να το ξαναβαψω οσο μπορεσω τουλαχιστον..αυτο που φτιαχνω τωρα θα το ανεβασω αν και μη περιμενετε να δειτε τιποτα το αξιολογο  :oops:

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 24, 2014, 06:31:12 μμ »

Το θέμα είναι νομίζω τι αρέσει σε σένα......
συμβουλές δεν έχω να σου δώσω , δεν είναι πολύς καιρός που ξανάπιασα κοπίδια , χρώματα κ.λ.π , ύστερα απο σχεδόν 15ετη αποχή , αυτό που ξέρω
σίγουρα είναι ότι το μεράκι για τον μοντελισμό είναι το ίδιο. φυσικά το χέρι τρέμει λίγο παραπάνω τώρα αλλά θα το βολέψουμε :D
15 χρονια και παλι τα επιασες?μαλλον οικογενειακες υποχρεωσεις θα ειχες... που ερχονται και σε μενα σε 6 μηνες... :D ελπιζω να εχω λιγο χρονο.... :)

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 24, 2014, 06:49:49 μμ »
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και πάλι !
αυτο ειναι το πρωτο μου που εφτιαξα και δυστυχως καταστραφηκε το χρωμα απο σπρευ βερνικι οπως ειπα πιο πριν..

Tags: