Καλησπερα σας!
Κατ αρχας να πω οτι σας θαυμαζω γιατι κανετε κατι εξαιρετικα δυσκολο και δε ξερω αλλα νομιζω οτι πρεπει να εχεις και λιγο ταλεντο.Ξεκινησα πριν απο ενα χρονο σαν ενα απλο χομπι γιατι μου αρεσε πολυ σαν ιδεα,οταν ξεκινησα στην αρχη νομιζα οτι θελω μονο κολλα και και κοπιδι,που να ηξερα οτι θελει χρωματα εργαλεια τεχνικες και παρα πολλα αλλα που γνωριζετε καλυτερα απο εμενα.ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ!!!
Το πρωτο μου μοντελακι ηταν ενα F15 LOCKHEED της TAMYIA 1/48 κλιμακα.Δε γνωριζω αν επρεπε να παω και κατι πολυ μικροτερο για αρχη.Με παιδεψε πολυ κανα μηνα να το φτιαξω και εν τελει οκ δεν ηταν και τελειο αλλα για πρωτο ηταν σουπερ και αρεσε σε οσους το ειδαν.Βλεπω ομως τι κανετε και ξενερωνω

και δε ξερω αν θα τα κατεφερω ποτε να σας φτασω εστω λιγο.Παντως θα ηθελα να μου πειτε κατα τη γνωμη σας αν πρεπει να συνεχισω σε μεγαλες κλιμακες η να κατεβω σε πολυ μικροτερα.Τωρα φτιαχνω ενα F15 EAGLE AGGRESSOR της ΗASEGAWA και εχει παραλλαγη χρωμα και ειναι μπελαλιδικο αλλα το τελειωνω και αυτο.Καποια συμβουλη οποια και αν ηταν αυτη θα την εκτιμουσα.
Καλως σας βρηκα και καλες κατασκευες σε ολους!!!