...Tο επάνω μέρος του cargo ψεκάστηκε και αυτό με το aircraft grey, ενώ με ανάμιξη light earth σε αναλογία 3:1 με το πρώτο, ψεκάστηκαν διάφορα τμήματα των «μουσαμάδων». Με silver βάφτηκαν τα συρματόσχοινα και οι βάσεις των ηλεκτρονικών κουτιών, ενώ τα ίδια τα κουτιά και τα μεγάφωνα βάφτηκαν με μαύρο χρώμα.
Με κίτρινο χρώμα βάφτηκαν οι φορητές μπουκάλες με το οξυγόνο που φτιάχτηκαν εύκολα από δύο spear βόμβες!
Στην είσοδο του επάνω τμήματος του cargo, κατασκευάστηκε με μήκη πλαστικού και με ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό σε κυλινδρική μορφή, η δομή της οροφής που υπάρχει στην περιοχή αυτή. Προστέθηκαν αριστερά και δεξιά δύο προβολής από διαφανή πλαστικό.
Και σε αυτήν την περιοχή του cargo τοποθετήθηκαν spear σήματα στα επιμέρους σημεία και τέλος «βρωμίστηκαν» όλες οι επιφάνειες κάνοντας wash με μαύρο χρώμα.


