0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ δηλαδή μοντελάρεις? Όχι για να ξέρω δηλαδή!
Για τις ζωνες τελικα τις εβαψα πανω στο καθισμα ...... περασα και τη μαυριλα χαμπρολι 33 ...... σα καλιακουδα ειναι τωρα !!
Τεμπεληηηηη!!! Μου φαίνεται οτι έχεις φλατάρει απο το τρίψιμο το "doghouse" ακριβώς πίσω απο τη καλύπτρα...Θα παίξεις με κάνα ξάνοιγμα/paneling στη μαυρίλα? Wash πάντως μη του κάνεις! Τα χαντάκια Οι γραμμώσεις αυτές δεν χρειάζονται τόνισμα!Υ.Γ. Τι λήψεις... τρικυμιώδεις ειναι αυτές που έβγαλες ρε φωτοχάλια? Ανακατεύτηκα!
Φτιάξε Γιώργο κάνα πετούμενο με πολλούς κινητήρες γιατί τόση σκόνη που έχετε φάει από το tank destroyers κάποιος πρέπει να την διώξει...
Και καποτε δεν θα γεμιζαμε ουτε και ταξι οι Tank Destroyers....
Γιώργη, είναι κοινό μυστικό οτι δεν θα δούμε άλλο Gecko στο GB οπότε καλά κάνεις και ξεκινάς... αυτό με το "βαρύ" αοτακε της Gunze δεν το έπιασα αλλα και η μίξη που έκανες μου φαίνεται μια χαρά ως απόχρωση. Εχω μια επιφύλαξη για τον κόκκο του ασημί υποστρώματος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.Στους ξενέρωτους λασπουριάρηδες του TD έχω να πώ 2 πράγματα.... Ουκ εν τω πολλώ το ευ και μια ερώτηση: Θα καλέσετε και δεύτερο ταξί? Skol!
το Αοτακε σου ειναι μια χαρα και για kagurohonda , μιας και το fnf gb ξεκινησε
ΓΟυκ εν τω πολλώ το ευ και μια ερώτηση: Θα καλέσετε και δεύτερο ταξί? Skol!
Οι υπόλοιποι τι κάνετε???
Καλά... μιά χαρά είμαστε... βλέπουμε CSI LV...