0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε είπα μωρε να φτιάξω ένα κάθισμα...και ένα πιλοτήριο !!!!Οτι και να πούμε Παναγιώτη είναι λίγο!!!Τέλειο!!!
Και έχω μια σημαντική ερώτηση για βοήθεια... απο το κοινό ...Στην φωτό παρακάτω έχει ένα Νυχτοπούλι...Στην φωτογραφία μόνο λευκό δεν νομίζω να είναι αυτο!!!! Να το κάνω Radome?? πιστεύετε να είναι σωστό?!? το ραντάρ η ΤΑΜΙΥΑ το δίνει Λευκό εμπρός.... και δεν νομίζω ότι έχει δίκιο για την εποχή...Οτι θέτε SHOOT IT!!Ευχαριστώ!
Καλημέρα Γιώργο, Στο παρακάτω λινκ έχει ένα conversion set για το 32 της τρομπέτας. Στο scheme φαίνεται κάτι σαν olive drab: http://www.network54.com/Forum/615009/thread/1307992408/Algunos+avances+en+F-80%3B+Ki-100+y+F4U-2NΔεν έχω βρει όμως κάτι περισσότερο... Μαθιός
...Και έχω μια σημαντική ερώτηση για βοήθεια... απο το κοινό ...Στην φωτό παρακάτω έχει ένα Νυχτοπούλι...Στην φωτογραφία μόνο λευκό δεν νομίζω να είναι αυτο!!!! Να το κάνω Radome?? πιστεύετε να είναι σωστό?!? το ραντάρ η ΤΑΜΙΥΑ το δίνει Λευκό εμπρός.... και δεν νομίζω ότι έχει δίκιο για την εποχή...Οτι θέτε SHOOT IT!!Ευχαριστώ!
Καλημέρα Γιώργο,Από τις 5 φωτό, η μία δείχνει τι ήθελες να κάνεις με το στριφτό (σύρμα, όχι τσιγάρο)! Καλά τελειώματα! Μαθιός
Γιωργο ωραιο ειναι, τι αμα δε μας αρεσει να το διορθωσεις...εσενα να σου αρεσει, οι αλλοι με την καλη εννοια παντα..Τωρα αφου θες τη γνωμη μου( ) προσωπικα δε μου αρεσουν οι smokιes που ειναι σαν καπνιες απο τις εξατμισεις, θα εβαζα μαυρο το οποιο θα εσβηνε σιγα και στην κορυφη λιγο μετα απο τις μπουκες σκουρο γκρι μεσα στο μαυρο.Επισης σε μερικα σημεια φαινεται σα να εχει σκασει απλα ενα κυκλακι ο αερογραφος, σαν πλαφ!! Κατα τα αλλα πιστευω αμα το ματαρεις θα ειναι μπομπα. Το διαφανες ειναι ΟΚ?