Αποστολέας Θέμα: 33ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2014)  (Αναγνώστηκε 45675 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: 33ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2014)
« Απάντηση #225 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 11:41:56 πμ »
Διανύοντας το 60 έτος του βίου μου ( σε άλλα παράλληλα σύμπαντα αυτό ελέγχεται...  ::glossa::  ), το 8ο έτος του μοντελιστικού μου βίου και συμμετέχοντας για 7η συνεχόμενη φορά στην έκθεση της IPMS, οφείλω να ομολογήσω ότι αισθάνθηκα άβολα και ντράπηκα, ειδικά ως προς όλους τους φίλους που βλέπω τα Σάββατα στο καφέ, που φέτος "απόλαυσα" την έκθεση απλά και μόνο ως θεατής και δεν θέλησα να είμαι μέλος της μεγάλης παρέας που τράβηξε το κουπί, είτε σαν ΟΕ ή σαν εθελοντές.
Αξίζουν όλοι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ και ενός μεγάλου ΜΠΡΑΒΟ και από μένα.

Κατά τα λοιπά, αυτό που εισπράττω είναι ότι υπάρχει συνεχής οργανωτική βελτίωση αλλά και διάθεση για ακόμη περισσότερη. Οι εφαρμογές που έχουν υιοθετηθεί κάνουν τη ζωή των διοργανωτών και των συμμετεχόντων πολύ πιο εύκολη αλλά και την έκθεση, σε παγκόσμιο επίπεδο, μακράν πρωτοποριακά οργανωμένη. Επίσης για πρώτη φορά απολαύσαμε, κατά την απονομή των διακρίσεων, τις φωτό όλων των μοντέλων, χωρίς προβλήματα και σε πλήρη αντιστοιχία με τα βραβεία και τις διακρίσεις.
 ʼλλο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν σε αυτούς που ασχολήθηκαν με τα παραπάνω.

Η κατά σειρά 7η εκθεσιακή εμπειρία εμένα τουλάχιστον ένα μου έμαθε και με μαθαίνει.
Όποιος μετέχει με σκοπό να περάσει καλά, να δει αγαπημένους φίλους απ΄ όλα τα μέρη της χώρας, να καλαμπουρίσει, να πειράξει και να τον πειράξουν, να "χαζέψει" και να τον "χαζέψουν", να μάθει και να ακούσει πέντε πράγματα πάνω στο hobby και τέλος να ξεσκιστεί στα hot dog αλλά και στις βραδινές εξόδους με τις παρέες του, όταν πέφτει η αυλαία ένα συναίσθημα μένει, η απογοήτευση του πως πέρασαν έτσι αστραπή οι μέρες και δεν τις χόρτασα...

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #226 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 12:28:45 μμ »
Διανύοντας το 60 έτος του βίου μου ( σε άλλα παράλληλα σύμπαντα αυτό ελέγχεται...  ::glossa::  ), το 8ο έτος του μοντελιστικού μου βίου και συμμετέχοντας για 7η συνεχόμενη φορά στην έκθεση της IPMS, οφείλω να ομολογήσω ότι αισθάνθηκα άβολα και ντράπηκα, ειδικά ως προς όλους τους φίλους που βλέπω τα Σάββατα στο καφέ, που φέτος "απόλαυσα" την έκθεση απλά και μόνο ως θεατής και δεν θέλησα να είμαι μέλος της μεγάλης παρέας που τράβηξε το κουπί, είτε σαν ΟΕ ή σαν εθελοντές.
Αξίζουν όλοι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ και ενός μεγάλου ΜΠΡΑΒΟ και από μένα.

Κατά τα λοιπά, αυτό που εισπράττω είναι ότι υπάρχει συνεχής οργανωτική βελτίωση αλλά και διάθεση για ακόμη περισσότερη. Οι εφαρμογές που έχουν υιοθετηθεί κάνουν τη ζωή των διοργανωτών και των συμμετεχόντων πολύ πιο εύκολη αλλά και την έκθεση, σε παγκόσμιο επίπεδο, μακράν πρωτοποριακά οργανωμένη. Επίσης για πρώτη φορά απολαύσαμε, κατά την απονομή των διακρίσεων, τις φωτό όλων των μοντέλων, χωρίς προβλήματα και σε πλήρη αντιστοιχία με τα βραβεία και τις διακρίσεις.
 ʼλλο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν σε αυτούς που ασχολήθηκαν με τα παραπάνω.

Η κατά σειρά 7η εκθεσιακή εμπειρία εμένα τουλάχιστον ένα μου έμαθε και με μαθαίνει.
Όποιος μετέχει με σκοπό να περάσει καλά, να δει αγαπημένους φίλους απ΄ όλα τα μέρη της χώρας, να καλαμπουρίσει, να πειράξει και να τον πειράξουν, να "χαζέψει" και να τον "χαζέψουν", να μάθει και να ακούσει πέντε πράγματα πάνω στο hobby και τέλος να ξεσκιστεί στα hot dog αλλά και στις βραδινές εξόδους με τις παρέες του, όταν πέφτει η αυλαία ένα συναίσθημα μένει, η απογοήτευση του πως πέρασαν έτσι αστραπή οι μέρες και δεν τις χόρτασα...

Βούρκωσα Φίλιππε! Μαζί σου all the way!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #227 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 12:36:32 μμ »
Ησουν εισαι και θα εισαι ο ανθρωπος που εχει πραγματικα δει αυτο που κανουμε ως Χομπυ......Για αυτο τον λογο σε γουσταρω ρε Φιλιππακο  ::salut::
Ασχετο........ 60 χρονων εισαι και ακομα ασχολεισαι με συναρμολογουμενα;;;  ::lol18:: ::lol18::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος CoBras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
« Απάντηση #228 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 12:44:11 μμ »
:arrow: το φώτο ΠΟΥΘ με το "σωστό" ρυζόχαρτο και τις φωτό που αδικούν,
 ::arrowred:: στο 11880 για τηλέφωνα ψυχολόγων, ψυχιάτρων κλπ.
 :arrow: για παράπονα στην εκπομπή της Αννίτας (κάθε ΣΚ ...)
 :mrgreen: στο www.dosekiemenamparmpa.tziar πρηρετζιστρέσιο, για το μετάλλιο που επιθυμείτε να λάβετε του χρόνου, ασχέτως αν λάβετε μέρος ή όχι !!!
 ::glossa:: και Γραμμή Βοηθείας για "αδικημένους" στο 16969, κ. Μπόκολης ...   
 ::salut::
Σ.Σ.

Συγχαρητήρια στους οργανωτές ... ΟΜΩΣ τα παραπάνω σχόλια, άσχετα αν κρύβουν κάποιες αλήθειες, θεωρώ ότι είναι τόσο ΑΤΥΧΑ όσο και ΑΣΚΟΠΑ ειδικά όταν γίνονται από τον Πρόεδρο της IPMS Ελλάδας !!!
Θα τα εκλάβω ως γενόμενα εν βρασμώ και κούραση ...

Εύχομαι ακόμα καλύτερα του χρόνου ...
Πάντα φιλικά Κώστας

Αποσυνδεδεμένος mirmidon

• IPMS Hellas 1290
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KOH SAMUI
  • Ντριτζτ Ντο Ερντεν
« Απάντηση #229 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:08:49 μμ »
μια ακομα εκθεση ελαβε τελος. ηταν ενα υπεροχο μοντελιστικο τριημερο με πολλες ομορφες αναμνησεις τοσο απο μοντελιστικης αποψης οσο κ με συναντησεις απο εκθετες απο ολη την ελλαδα κ νεες γνωριιες με μελη του m.c.εντυπωσιακα τα μοντελα κυριως στο χωρο της φαντασιας .συγχαριτηρια στους διοργανωτες  κ σε ολους οσους συμμετειχαν κ συνεβαλλαν στην επιτυχια  της εκθεσης.ραντεβου του χρονου στον ιδιο χωρο κ για τους βορειους  σοφια την αλλη εβδομαδα κ σαλονικα στις 25 :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #230 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:17:32 μμ »
Συγχαρητήρια στους οργανωτές ... ΟΜΩΣ τα παραπάνω σχόλια, άσχετα αν κρύβουν κάποιες αλήθειες, θεωρώ ότι είναι τόσο ΑΤΥΧΑ όσο και ΑΣΚΟΠΑ ειδικά όταν γίνονται από τον Πρόεδρο της IPMS Ελλάδας !!!
Θα τα εκλάβω ως γενόμενα εν βρασμώ και κούραση ...

Εύχομαι ακόμα καλύτερα του χρόνου ...
Πάντα φιλικά Κώστας

φίλε (αν και δεν γνωριζόμαστε ...) ΚόΜπρα
ολίγον καυστικό χιούμορ είναι
που κρύβει αλήθειες
τιποτα περισσότερο
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος GEO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #231 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:23:00 μμ »
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι από εμένα σε όλους όσους συμμετείχαν για να απολαύσουμε οι υπόλοιποι αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να σημειωθεί ότι η αίθουσα μάλλον δεν κλιματίζεται και ίσως δεν λειτουργούσε και ο εξαερισμός (αν υπήρχε βέβαια).
Αυτό βέβαια μάλλον ίσχυε και στις πιο παλιές αίθουσες, με εξαίρεση το Πολεμικό Μουσείο που ο χώρος ήταν μεγαλύτερος.
Ελπίζω του χρόνου να καταφέρω να συμμετέχω ( έχω συμμετάσχει μόνο το  2007 και  2008).
Κάθε χρόνο το επίπεδο ανεβαίνει, τόσο των συμμετοχών όσο και της οργάνωσης.
Κατά παράδοση τα καταστήματα του χόμπυ μας, βρίσκονται πίσω από τα εκθέματα, δεν ξέρω αν τελικά αυτό βολεύει τη διέλευση των επισκεπτών, χωρίς τον κίνδυνο ατυχήματος, αλλά και τη λήψη φωτογραφιών.

Και πάλι μπράβο σε όλους και σας ευχαριστούμε.

Γιώργος
southern by the grace of God

Αποσυνδεδεμένος CoBras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
« Απάντηση #232 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:27:03 μμ »
φίλε (αν και δεν γνωριζόμαστε ...) ΚόΜπρα
ολίγον καυστικό χιούμορ είναι
που κρύβει αλήθειες
τιποτα περισσότερο
Σ.Σ.

Το γνωρίζω και το αναγνωρίζω Σταύρο ... αλλά είσαι πρόεδρος και το πρώτο σου μέλημα (κατά τη γνώμη μου) είναι το να κατασιγάζεις εντάσεις και τριβές στο χώρο μας !!!
Μην βρεθούμε να έχουμε ξανά τα καλά της IPMS κάποιων περασμένων δεκαετιών !!!
Σκοπός μας δεν είναι ούτε οι εκθέσεις ούτε τα μετάλλια, ούτε τα μπράβο ... κύριος σκοπός μας πρέπει να είναι η διάδοση του χόμπυ και η ανταλλαγή γνώσης ... τα άλλα είναι απλά μέσα που χρησιμοποιούμε για αυτόν το σκοπό !!!
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το πνεύμα μου !!!
Προσωπική μου πρόταση θα ήταν να σβύσεις αυτά τα σχόλια και όποια ποστ (μαζί και τα δικά μου) αναφέρονται σε αυτά

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #233 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:39:29 μμ »
Τέλειωσε ρε γαμώτο... :(

Προσωπικά έκανα τόσες μηχανογραφικές βλακείες σε 5 μέρες που δεν έχω κάνει τα 10 τελευταία χρόνια ::eusa_wall:: Ζητώ συγγνώμη από όλους για τις καθυστερήσεις και τα νεύρα που η απέραντη βλακεία μου έβαλε σε αρκετές διαδικασίες :oops: Ελπίζω το 2015 να μην γίνω και πάλι ο καταστροφέας των κόσμων...

Στα υπόλοιπα; Ευχαριστώ όλους, πρωτίστως για την υπομονή τους με μένα όπως επίσης ευχαριστώ τον αρχικριτή Μ. Τσώνο για τη συνεργασία. Τέλος εκφράζω τον σεβασμό μου στον φίλο Guderian. Ξέρει εκείνος γιατί.

Και όπως λέει και ο πρόεδρος, 364 μείνανε, ανασκουμπωθείτε!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #234 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:42:16 μμ »
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι από εμένα σε όλους όσους συμμετείχαν για να απολαύσουμε οι υπόλοιποι αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να σημειωθεί ότι η αίθουσα μάλλον δεν κλιματίζεται και ίσως δεν λειτουργούσε και ο εξαερισμός (αν υπήρχε βέβαια).
Αυτό βέβαια μάλλον ίσχυε και στις πιο παλιές αίθουσες, με εξαίρεση το Πολεμικό Μουσείο που ο χώρος ήταν μεγαλύτερος.
Ελπίζω του χρόνου να καταφέρω να συμμετέχω ( έχω συμμετάσχει μόνο το  2007 και  2008).
Κάθε χρόνο το επίπεδο ανεβαίνει, τόσο των συμμετοχών όσο και της οργάνωσης.
Κατά παράδοση τα καταστήματα του χόμπυ μας, βρίσκονται πίσω από τα εκθέματα, δεν ξέρω αν τελικά αυτό βολεύει τη διέλευση των επισκεπτών, χωρίς τον κίνδυνο ατυχήματος, αλλά και τη λήψη φωτογραφιών.

Και πάλι μπράβο σε όλους και σας ευχαριστούμε.

Γιώργος

:arrow:το Πολεμικό Μουσείο ήταν ... πολύ μικρότερο, απλά ήταν πιο ψηλοτάβανο.

:arrow: ο εξαερισμός όταν χρειαζόταν δούλευε. ισως τη στιγμή που λες, να ηταν σβηστός

::arrowred:: στην απονομή ... όντως λειώσαμε ....

Το γνωρίζω και το αναγνωρίζω Σταύρο ... αλλά είσαι πρόεδρος και το πρώτο σου μέλημα (κατά τη γνώμη μου) είναι το να κατασιγάζεις εντάσεις και τριβές στο χώρο μας !!!
Μην βρεθούμε να έχουμε ξανά τα καλά της IPMS κάποιων περασμένων δεκαετιών !!!
Σκοπός μας δεν είναι ούτε οι εκθέσεις ούτε τα μετάλλια, ούτε τα μπράβο ... κύριος σκοπός μας πρέπει να είναι η διάδοση του χόμπυ και η ανταλλαγή γνώσης ... τα άλλα είναι απλά μέσα που χρησιμοποιούμε για αυτόν το σκοπό !!!
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το πνεύμα μου !!!
Προσωπική μου πρόταση θα ήταν να σβύσεις αυτά τα σχόλια και όποια ποστ (μαζί και τα δικά μου) αναφέρονται σε αυτά

:arrow: το πνεύμα κατενοήθη και δεν υπάρχει παρεξήγηση

::arrowred:: επίσης δεν θα υπάρξει (αυτο)λογοκρισία.
ότι γράφτηκε, είναι εν πλήρη συνείδηση και επίγνωση των λεγομένων.
ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαστε και συνομίληκοι, οπότε μαλλον έχουμε και ιδια νοοτροπία

::sprechende_015::
και μια γενική παρατήρηση (ίσως η μοναδική εκ μέρους μου) :
φέτο, λόγω του μεγαλύτερου - σε όλους τους τομείς - μεγέθους της έκθεσης
η ΟΕ έφτασε στα όρια της και πολλές στιγμές ήταν ανεπαρκής ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ !!

για του χρόνου ...θα αναζητηθούν περισσότεροι εθελοντές ή ....κάποια άλλη λύση !!

Σ.Σ.

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #235 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:47:25 μμ »
Όλα πάνω μου καίνε και πονάνε.... :mrgreen: Αλλά πέρασα τόσο φανταστικο-καταπληκτικά που το μόνο που τελικά υπάρχει είναι το τεράστιο χαζοχαρούμενο χαμόγελό ευτυχίας....

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #236 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:55:52 μμ »
Παιδιά καλησπέρα
Ξέρω πως όλοι είστε γεμάτοι από εικόνες και κούραση,  ενθουσιασμό και πείσμα για κάτι καλύτερο, περιφάνια πρώτα από όλα για το χόμπι, κι έγω γεμάτος ΖΗΛΕΙΑ. Για πρώτη φορά μετά από το 1987, (ναι τόσο παππούς), δεν ήρθα στο πανηγύρι μας.
Μόνο οι φωτογραφίες παρηγοριά, και τα σχόλια παλιών φίλων στην οθώνη.
Συγχαρητήρια σε όλους, διπλά σε όσους βραβέυτηκαν, και σε όσους δεν βραβέυτηκαν, θυμηθήτε πως 361 έμειναν και σε ένα χρόνο και γίνονται αριστουργήματα.

THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #237 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 04:13:45 μμ »
........

Προσωπικά έκανα τόσες μηχανογραφικές βλακείες σε 5 μέρες που δεν έχω κάνει τα 10 τελευταία χρόνια ::eusa_wall:: Ζητώ συγγνώμη από όλους για τις καθυστερήσεις και τα νεύρα που η απέραντη βλακεία μου έβαλε σε αρκετές διαδικασίες :oops: Ελπίζω το 2015 να μην γίνω και πάλι ο καταστροφέας των κόσμων...

.........

Σε αντίθεση με τον αυτο-εναγόμενο δηλώνω πλήρη εμπιστοσύνη στον θεσμό "Gkontog".

ΥΓ: και επίσης δεν με πειράζει καθόλου που το ψευδώνυμο του ακούγεται σαν να χτυπάς το κεφάλι σου με τηγάνι... Γιώργο: πάμε δυνατά!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #238 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 04:54:21 μμ »
Μια ερώτηση: Πως μπορώ να μαθω τα ονόματα ολων οσων συμμετείχαν στην εκθεση με Ιαπωνικά α/φη Β'ΠΠ ανεξάρτητα από κλίμακα?
Ευχαριστώ.

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #239 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 05:02:03 μμ »
Spoiler (hover to show)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 05:04:58 μμ »
Σε αντίθεση με τον αυτο-εναγόμενο δηλώνω πλήρη εμπιστοσύνη στον θεσμό "Gkontog".

ΥΓ: και επίσης δεν με πειράζει καθόλου που το ψευδώνυμο του ακούγεται σαν να χτυπάς το κεφάλι σου με τηγάνι... Γιώργο: πάμε δυνατά!
ʼστον μωρέ να λέει... Είναι καλό παιδί και παίρνει το βάρος μόνος του σε κάτι που δεν φταίει αποκλειστικά.

Είναι η δεύτερη -και σίγουρα όχι τελευταία- φορά που είμαι μέρος της ΟΕ και παρόλο ότι ήξερα τι θα τραβήξω δεν έβλεπα την ώρα να αρχίσει αυτή η γιορτή.
Η φετινή έκθεση είχε αρκετές καινοτομίες που πολλοί δεν πήραν καν χαμπάρι.  Και αυτό γιατί αποφασίσαμε να μείνουμε στους χαμηλούς τόνους φέτος ώστε να γίνει μια γενική δοκιμή για ακόμα καλύτερη οργάνωση του χρόνου!
Με την εμπειρία και feedback που λάβαμε, θα διορθωθούν κάποιες μικρές ατέλειες ώστε στην επόμενη έκθεση να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η οργάνωση.

Για τα μοντέλα δεν μπορώ να πω τίποτα καθώς κατάφερα μόνο να τα φωτογραφίσω σε ένα ταχύ ρυθμό και δεν βρήκα καν χρόνο να τα παρατηρήσω όπως θα ήθελα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα σε ΟΛΑ τα παιδιά της Ο.Ε. για την άψογη συνεργασία τους, και ειδικότερα στον Pz.Panos που σε στιγμές κρίσης μας φρόντιζε για να μπορούμε να συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το σύμπαν... ;)  ::salut::

Σηκωθείτε λοιπόν από καναπέδες, καρέκλες, κρεβάτια, σκαμπό, ντιβάνια, αιώρες, πουφ και πιάστε να φτιάξετε κανένα μοντέλο γιατί η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη έκθεση έχει ήδη αρχίσει!
Α... και μην ξεχάσω...
May the Force be with us!
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 05:18:02 μμ »
Ευχομαι πάντα επιτυχίες ,και οργανωτικές και δημιουργικές ,είμαι σίγουρος οτι κάθε χρόνο βάζετε το πήχη πιό ψηλά ,προσπαθώντας χρόνο με το χρόνο να πετύχετε το τέλειο ,λυπάμαι που και φέτος δεν κατάφερα να παραβρεθώ και να γιορτάσω και εγώ εκεί μαζί σας ,ελπίζω να τα καταφέρω του χρόνου και υπόσχομαι να δουλέψω γι αυτό!!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κριτική επιτροπή για τη βράβευση του μοντέλου μου ,και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν γενικά μαζί του ,οπως μεταφορά ,τοποθέτηση ,φωτογράφηση ,πληρωμή της συμμετοχής μου και λοιπά που μου διαφευγουν .
Μεγάλο ευχαριστώ στο Alex για τη μεταφορά του ,στο φίλο μου  τον Δημήτρη Κοντό για την πληρωμή της συμμετοχής και φυσικά στον  καλό μου φίλο το Γιάννη το Σαγιαδινό για την πρωτοβούλια να στείλει το μοντέλο μου από το καταστημά του και για την πίεση που μου άσκησε για να δεχτώ (εντάξει για αυτό δεν παιδευτηκε πολύ) :mrgreen:!!!
Και του χρόνου με υγεία και σε ανώτερα!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 05:27:39 μμ »

Ο 33ος διαγωνισμός - έκθεση της IPMS Ελλάδος, ήταν μια μεγάλη (σε μέγεθος αιθουσών, εκθετών, συμμετοχών κλπ.) , κουραστική (σε επίπεδο οργάνωσης και υποστήριξης), απαιτητική (σε όλα τα επίπεδα) αλλά απόλυτα επιτυχημένη και ευχάριστη εκδήλωση.
Τις τελευταίες πέντε ημέρες, μαζί με φίλους και γνωστούς που εθελοντικά ήρθαν να συμμετάσχουν στην ΟΕ, τρέξαμε, προσπαθήσαμε, ιδρώσαμε, κουραστήκαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε, φωνάξαμε, μαλώσαμε, τα βρήκαμε, φχαριστηθήκαμε, "χαζέψαμε", μοχθήσαμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, για να μπορέσουμε να δούμε όλοι μαζί για 3-4 μέρες (όσοι ...πρόλαβαν δηλαδή ...), αγαπημένους φίλους αλλά και άγνωστους "συμπάσχοντες" με το ίδιο πάθος με εμάς από όλη την Ελλάδα και να θαυμάσουμε υπέροχες δημιουργίες και καλλιτεχνήματα !
Εύχομαι και του χρόνου ακόμη καλύτερα !
Ευχαριστώ όσους βοήθησαν
(τα περισσότερα "ευχαριστώ" στους εθελοντές και στα μέλη του ΔΣ, στους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας, σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο)
και όσους μας επισκέφτηκαν !
Πάμε γερά ! 364 και σήμερα για την επόμενη και μην ξεχνάτε ...
 ::arrowred::τις προεγγραφές ΟΧΙ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ,
 :arrow: το φώτο ΠΟΥΘ με το "σωστό" ρυζόχαρτο και τις φωτό που αδικούν,
 ::arrowred:: στο 11880 για τηλέφωνα ψυχολόγων, ψυχιάτρων κλπ.
 :arrow: για παράπονα στην εκπομπή της Αννίτας (κάθε ΣΚ ...)
 :mrgreen: στο www.dosekiemenamparmpa.tziar πρηρετζιστρέσιο, για το μετάλλιο που επιθυμείτε να λάβετε του χρόνου, ασχέτως αν λάβετε μέρος ή όχι !!!
 ::glossa:: και Γραμμή Βοηθείας για "αδικημένους" στο 16969, κ. Μπόκολης ...   
Σ.Σ.

Kαι να υπαρχει καφες προεδρε μου ελειψε πολλη και εις ανωτερα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 05:34:09 μμ »
και απο μενα πολλα μπραβο σε οσους βοηθησαν να γινει κ αυτη η εκθεση,ολα καλα και φετος, ευχομαι του χρονου να ειμαστε ολοι καλα κ να ξαναπαμε.Ευχαριστω ολα τα παιδια που συμετειχαν κ δουλεψαν για μας τους επισκεπτες.
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 06:04:11 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους για τη διοργάνωση και τη συμμετοχή στην έκθεση. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να δει κανείς και σε κάποιο site τις φωτογραφίες από την έκθεση γιατί δεν διαθέτω λογαριασμό στο facebook.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 06:18:33 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.

Εντός των ημερών θα ανέβουν ΟΛΕΣ οι φώτο των συμμετοχών στο site της IPMS. Απαιτείται ένας σχετικός έλεγχος ακόμα, ώστε να διαπιστώσουμε ότι δε μας έχει ξεφύγει κάτι.
Επίσης στο site θα ανέβουν μόλις ετοιμαστούν(παίρνει λίγο παραπάνω αυτό) και όλα τα αποτελέσματα από την Έκθεση, μαζί με τις συμμετοχές και τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων.

Στα της Έκθεσης δεν έχω να πώ κάτι νέο σε σχέση με όσα είπαν οι προλαλήσαντες. 6η χρονιά σερί που βλέπω την Έκθεση πίσω από οθόνες υπολογιστών δίπλα στον Gkontog (και τον ΓΔ, 2)! Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσω και εγώ να την δώ όπως όλοι σας!!!

Μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά που βοήθησαν από την πρώτη ημέρα μέχρι εχθές το βράδυ 01:30 πρωινή σήμερα, που τελείωσε όλη η διαδικασία της μετακόμισης (μετακομίζουμε δύο φορές σε 5 ημέρες, για όσους δεν το έχουν καταλάβει). Σίγουρα κάθε χρόνο θα χρειάζεται και περισσότερους η Έκθεση. Αν δεν έχουμε κι άλλους εθελοντές, τότε σίγουρα, δεν θα υπάρχει βελτίωση κάθε φορά... Χρειαζόμαστε κι άλλο νέο αίμα (όχι για να το πιούμε, αλλά για να δυναμώσει το παλιό)...

Μπράβο σε όλους για τη συμμετοχή, ειδικά τις πιο "μακρινές" που έκαναν και κάποια έξοδα παραπάνω για να έρθουν. Ευχαριστούμε δωροθέτες, καταστήματα και χορηγούς.

Και του χρόνου με υγεία όλοι να ξανανταμώσουμε στην έκθεση της IPMS.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
« Απάντηση #246 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 07:26:25 μμ »
΄Αλλη μία έκθεση έλαβε τέλος ....Από την γλυκιά αναμονή της αντίστροφης μέτρησης , στη γλυκόπικρη γευση που αισθανόμαστε το βραδάκι μετα την απονομή...
Συγχαριτηρια σε όλους και του χρόνου παλι με υγεία  με περισσοτερες συμμετοχές ,καλύτερα μοντέλα αλλα και με το ίδιο κεφι για δουλειά  και  συμμετοχή  στο κορυφαίο μοντελιστικό γεγονός της χρονιάς!ΕΥΓΕ ::salut::
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 08:22:43 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους!!! Στα μέλη της IPMS Hellas, στους εθελοντές σε όλους αυτούς που ήταν πίσω απο μια όμορφη οργάνωση, μια όμορφη μοντελιστική έκθεση!

Ξέρω λίγους απο σας και ακόμη λιγότεροι απο εσάς ξέρουν εμένα! Φέτος ήταν η πρώτη εμπειρία συμμετοχής, αν και όχι έτσι όπως θα την ήθελα, μιας και δεν κατάφερα να είμαι τις μέρες και ώρες που θα έπρεπε να είμαι εκεί, για να μάθω 5 πράγματα παραπάνω απο τους κριτές και ανθρώπους με ανώτερη εμπειρία και γνώση στον μοντελιστικό χώρο. Οι προσωπικές και οικογενειακές καταστάσεις, στάθηκαν εμπόδιο στο να παρευρίσκομαι εκεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους ανθρώπους της γραμματείας, που με βοήθησαν και με καθοδήγησαν στα πρώτα βήματα μιας κίνησης που έκανα φέτος. Μου έδωσαν πληροφορίες και έλυσαν τις απορίες που είχα.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που τις μέρες της έκθεσης διαφύλαξαν την ασφάλεια του μοντέλου μου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!! Είδα πολλά απ τα μοντέλα σας, τα οποία μου έμαθαν αρκετά και μόνο που τα είδα. Μου έδωσαν νέες ιδέες για το μέλλον!

Εύχομαι του χρόνου πρώτα ο Θεός να μας βρει όλους καλά στην υγεία μας και να καταφέρω να έρθω ποιο κοντά στην μοντελιστική παρέα σας!

Heads Up and Keep Modeling....
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 09:26:40 μμ »
Ακόμα πονάω... Πέρασα καταπληκτικά.

Θέλω να ευχαριστήσω:

- όλους όσους μας εμπιστεύονται τα μοντέλα τους και όσους επισκέπτονται την Έκθεση για να διασκεδάσουν,
- όλους όσους συμμετείχαν στην Έκθεση με παράλληλες δραστηριότητες (Ιστορική αναπαράσταση, τηλεκατευθυνόμενα, ιστορικά οχήματα),
- Τον φανταστικό καντινιέρη μας,
- Περιπτερούχους, δωροθέτες και χορηγούς,
- Κριτές για την συνεργασία και την κατανόηση

Ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους από άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, που έκαναν τόσο κόπο και ήρθαν. Κάθε φορά που συναντιόμαστε είναι μεγάλη η χαρά μου όπως και στεναχωριέμαι για όσους δεν τα κατάφεραν να έρθουν. Επίσης χάρηκα που γνώρισα ακόμα περισσότερους. Ελπίζω του χρόνου να κάτσουμε ξανά στο ίδιο τραπέζι και να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι όσοι δηλώσαν αδυναμία χώνευσης την Κυριακή το πρωί.  :mrgreen:

Σχετικά με την Έκθεση:
Δυστυχώς η κρίση και η κατάσταση της χώρας μας επηρεάζουν πολλά πράγματα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις το χόμπι σου όταν έχεις τόσα προβλήματα και πράγματα να σκεφτείς. Κατανοώ απόλυτα λοιπόν την σχετική στασιμότητα, τόσο σε ποιότητα όσο και αριθμό συμμετοχών (αν και για το δεύτερο δεν έχω πλήρη στοιχεία).
Κάθε φορά βελτιωνόμαστε στους χρόνους και τρόπους παραλαβής και παράδοσης των μοντέλων, στην διαχείριση και την ασφάλειά τους. Νομίζω εφέτος δεν είχαμε κανένα ατύχημα με κάποια συμμετοχή.
Το να προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις όλους είναι πολύ δύσκολο αλλά και σε αυτό νομίζω το καταφέραμε, αν και κάποιο «αήττητοι» κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια... Ειδικά στην επιστροφή των μοντέλων θεωρώ ότι έγινε η πιο γρήγορη και αθόρυβη δουλειά. Είναι όμως κρίμα να βλέπεις ανθρώπους που ήταν παλιά σε ΔΣ ή ΟΕ να είναι οι πρώτοι που απαιτούν «ειδική μεταχείριση» και αποκλίνουν από τις οδηγίες - πρόγραμμα.
Οργανωτικά τα πήγαμε καλύτερα από άλλες χρονιές, μαύρη κηλίδα στην βελτίωση η απουσία καφετζή, αν και η ανακάλυψη του μαγαζιού που έφερνε τους καφέδες εξομάλυνε λίγο την κατάσταση.  :mrgreen:

Συνεχίζω με τα παιδιά της ΟΕ, δηλαδή γαλάζια και δυο κόκκινα μπλουζάκια. Εφέτος αν και λίγοι σε αριθμό για το μέγεθος του χώρου και των συμμετοχών, άρα με πιο πολύ τρέξιμο και κούραση, τα πήγαν άψογα. Ευχαριστώ από καρδιάς που διασκεδάζετε και πονάτε μαζί μας. Να τονίσω ότι υπήρξαν και εθελοντές της τελευταίας στιγμής που βοήθησαν πολύ, γιατί πραγματικά την Παρασκευή δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων μας, όπως επίσης ότι υπάρχει μέλος της ΟΕ που δεν είναι μοντελιστής αλλά έρχεται για την παρέα (Χρηστάρα τεράστιε  ::salut:: ) Ελπίζω να τα πούμε με όλους και του χρόνου. Δεν θα ξεχωρίσω κανέναν αλλά αξίζει ειδικής αναφοράς ο Γιώργος ο Γιαννόπουλος που τρέχει σε άπιαστους ρυθμούς. Βέβαια είναι και λίγο κοτούλα γιατί δεν ήρθε στα Καλύβια το Σάββατο το βράδυ να βοηθήσει στον αφανισμό της πανίδας που κάναμε.  ::gyros:: ::gyros::

Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στα μέλη της γραμματείας, τους πιο κοντινούς ανθρώπους στα μέλη του ΔΣ αλλά και στα άλλα μέλη του ΔΣ που τρέξαμε μαζί αλλά θα τους τα πω όταν μπορέσουμε να συνέλθουμε πλήρως.

Είναι τιμή μου που γνώρισα τον κο Τσώνο, τον οποίο είχα παρεξηγήσει αρχικά αλλά πραγματικά είχα κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.

Είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος της προσπάθειας... Και του χρόνου με υγεία για όλους.

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 09:40:26 μμ »
Spoiler (hover to show)