Αποστολέας Θέμα: 33ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2014)  (Αναγνώστηκε 45726 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
Απ: 33ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2014)
« Απάντηση #200 στις: Οκτωβρίου 03, 2014, 11:59:59 πμ »
Να σας ρωτήσω...για τα θέματα που έχουν πάρει μέρος σε GB, Μπορώ να εκτυπώσω εγώ το αντίστοιχο λογότυπο και να το τοποθετήσω στο έντυπο συμμετοχής, ή θα τοποθετηθούν κάπου όλα μαζί όπως αν δεν κάνω λάθος στην έκθεση του 2012?
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #201 στις: Οκτωβρίου 03, 2014, 12:17:49 μμ »
Θα πάει στην κατηγορία που έχεις δηλώσει και στο δελτίο του θα
αναγράφεται το GB.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #202 στις: Οκτωβρίου 04, 2014, 01:54:45 πμ »
Σε αυτό το άλμπουμ

https://www.facebook.com/ipms.hellas/media_set?set=a.10202631225930539.1494271194&type=3

έχουν ανέβει (το Σάββατο 4/10/2014),
φωτογραφίες όλων των μοντέλων του 33ου Διαγωνισμού ώστε από την ψηφοφορία του κοινού που θα διενεργηθεί στην έκθεση και τα "Likes" που θα συγκεντρωθούν στο facebook, σε κάθε μοντέλο, να αναδειχτεί το αγαπημένο έκθεμα του κοινού που θα λάβει το φετινό Βραβείο Κοινού (People's Choice Award)

παράλληλα υπάρχει ψηφοφορία κοινού για τους επισκέπτες της έκθεσης.
για πληροφορίες, ρωτήστε τη Γραμματεία ...

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #203 στις: Οκτωβρίου 04, 2014, 10:29:29 πμ »
Tα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά που μοχθήσαν για την έκθεση. Ελπίζω αύριο που θα έχω γυρίσει Αθήνα, να δώ και τα μοντέλα και σας από κοντά.

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #204 στις: Οκτωβρίου 04, 2014, 01:21:23 μμ »
Καλημέρα,
 μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πρόγραμμα των σεμιναρίων ;

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #205 στις: Οκτωβρίου 04, 2014, 06:11:13 μμ »
Ειχα σχηματισει μια εντυπωση κατα τη διαρκεια τη εκθεσης,βλεπωντας το φωτογραφικο κουτι που ειχε στηθει,και δυστυχως το επιβεβαιωσα με τις φωτογραφιες που ανεβηκαν στο fb της IPMS,η οποια ειναι οτι το φωτογραφικο αποτελεσμα ειναι μετριο ποιοτικα.Αδικουνται τα μοντελα.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #206 στις: Οκτωβρίου 04, 2014, 06:21:28 μμ »
Πιστεύω ότι είναι μόνο σαν αρχείο συμμετοχών και όχι σαν κανονική φωτοφράφιση.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #207 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 07:07:35 πμ »
Ειχα σχηματισει μια εντυπωση κατα τη διαρκεια τη εκθεσης,βλεπωντας το φωτογραφικο κουτι που ειχε στηθει,και δυστυχως το επιβεβαιωσα με τις φωτογραφιες που ανεβηκαν στο fb της IPMS,η οποια ειναι οτι το φωτογραφικο αποτελεσμα ειναι μετριο ποιοτικα.Αδικουνται τα μοντελα.

κάθε βοήθεια στο συγκεκριμένο τομέα (αλλά και γενικά ...)
είναι ευπρόσδεκτη.

διευκρίνηση : βοήθεια = πράξεις και όχι ιδέες ή προτάσεις ή παρατηρήσεις, διότι το πρώτο μας λείπει ενώ από τα υπόλοιπα έχουμε (πάντα και ανέκαθεν) πλεόνασμα.

στην προκειμένη περίπτωση , αν νομιζετε ότι του χρόνου , μπορείτε να φωτογραφίσετε καλύτερα, χωρίς να τα αδικήσετε, τόσα πολλά μοντέλα, εσείς και οιοσδήποτε άλλος, είστε ευπρόσδεκτοι στην ΟΕ ως "επίσημος φωτογράφος" κλπ.

παρακαλώ μην παρεξηγηθεί το πνέυμα μου
ευχαριστώ
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #208 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 08:00:51 πμ »
Για του χρόνου, δηλώνω (υπεύθυνα φυσικά) ότι επίσημος φωτογράφος της Έκθεσης θα αναλάβω ΕΓΩ!!!!! ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::music-smiley-010:: ::drumstel:: ::music-smiley-010::  ::moshi44x42::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #209 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 08:34:15 πμ »
Για του χρόνου, δηλώνω (υπεύθυνα φυσικά) ότι επίσημος φωτογράφος της Έκθεσης θα αναλάβω ΕΓΩ!!!!! ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::music-smiley-010:: ::drumstel:: ::music-smiley-010::  ::moshi44x42::

ΔΚ

::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::music-smiley-010:: ::music-smiley-010:: ::music-smiley-010:: ::drumstel:: ::drumstel:: ::drumstel:: ::Laie_41:: ::Laie_41:: ::Laie_41:: ::moshi44x42:: ::moshi44x42:: ::moshi44x42:: ::brancard::

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #210 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 01:55:57 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #211 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 06:58:06 μμ »
Σήμερα επισκέφθηκα μία ακόμη εξαιρετική Έκθεση :!:
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες και σε αυτούς που βραβεύτηκαν.
Με την Έκθεση φέτος σε 2 ορόφους υπήρχε μεγαλύτερη άπλα και άνεση κινήσεων.
Ελπίζω μετά από τη φετινή μου απουσία του χρόνου να επανέλθω με συμμετοχές και όχι ως απλός επισκέπτης.

Αποσυνδεδεμένος dorade

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστέρι
« Απάντηση #212 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 08:13:28 μμ »
Ευχαριστώ για την φιλοξενία , η διοργάνωση ήταν αξιέπαινη . Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όσους εργάστηκαν και του χρόνου ακόμη καλύτερα
http://sotropi.blogspot.com/
http:// navarinomodels.com

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #213 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 09:01:16 μμ »
Δεν έχω έρθει ποτέ σε Ελληνική έκθεση, με αυτά που είδα τις 3 ημέρες που ήμουν εκεί θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους διοργανωτές, στους κριτές αλλά και στους συμμετέχοντες.

Βασίλειος Μπότης
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #214 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 10:10:46 μμ »
Συγχαρητήρια στους συντελεστές και για τη φετινή διοργάνωση. Και του χρόνου
με περισσότερα και καλύτερα μοντέλα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #215 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 10:12:05 μμ »
Η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα φετος ηταν καπως πιο υποτονικα σε σχεση με τις δυο παλαιοτερες χρονιες :roll: ενω στα αεροπλανα το επιπεδο δεν ηταν τοσο υψηλο οσο αλλες φορες και σωστα τα 'εσουρε' ο Μεγας Τσωνος  σε μας τους αεροπλαναδες ::mastigoma::  Η παρεα παντα ζεστη και ο Spencer Pollard πολυ φιλικος και ομιλητικος σε ενα ολιγολεπτο chit chat που ειχα μαζι του! 8)
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ! ::salut:: ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #216 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 10:16:12 μμ »
Για άλλη μια χρονιά, μια ακόμα επιτυχημένη έκθεση της IPMS-HELLAS ολοκληρώθηκε. Να ευχαριστήσω όλους όσους κόπιασαν για να μας ευχαριστήσουν αυτό το τριήμερο και να ευχηθώ και του χρόνου, με υγεία προπάντων να ξαναβρεθούμε και να απολαύσουμε το υπέροχο αυτό χόμπι μας.

Να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του Star Club για την τιμή φέτος που μου έκαναν για να με βραβεύσουν.

Αποσυνδεδεμένος Labso

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίπολη
  • Μπιτσιαράς Δημήτρης
« Απάντηση #217 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 10:48:31 μμ »
Για άλλη μια χρονιά, μια ακόμα επιτυχημένη έκθεση της IPMS-HELLAS ολοκληρώθηκε. Να ευχαριστήσω όλους όσους κόπιασαν για να μας ευχαριστήσουν αυτό το τριήμερο και να ευχηθώ και του χρόνου, με υγεία προπάντων να ξαναβρεθούμε και να απολαύσουμε το υπέροχο αυτό χόμπι μας.

Να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του Star Club για την τιμή φέτος που μου έκαναν για να με βραβεύσουν.

Δεν είχα την ευκαιρία να στα πω και απο κοντά ... Γιάννη τα θερμά μου συγχαρητήρια για τα εκθέματα σου , πέρασα αρκετή ωρα χαζεύοντας τα ..... Πολλα επίσης ήταν και αυτα που κέντρισαν το ενδιαφέρον μου , αλλα δυστυχώς δεν γνωρίζω τους κατασκευαστές τους . Και πάλι μπράβο σου φιλε .......

Συνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #218 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 02:34:47 πμ »
Πριν μισή ώρα γύρισα σπίτι και μπορώ να πω πως περάσαμε τέλεια! Περισσότερα αύριο όταν θα ξυπνήσω από τον λήθαργο! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #219 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 09:37:14 πμ »

Ο 33ος διαγωνισμός - έκθεση της IPMS Ελλάδος, ήταν μια μεγάλη (σε μέγεθος αιθουσών, εκθετών, συμμετοχών κλπ.) , κουραστική (σε επίπεδο οργάνωσης και υποστήριξης), απαιτητική (σε όλα τα επίπεδα) αλλά απόλυτα επιτυχημένη και ευχάριστη εκδήλωση.
Τις τελευταίες πέντε ημέρες, μαζί με φίλους και γνωστούς που εθελοντικά ήρθαν να συμμετάσχουν στην ΟΕ, τρέξαμε, προσπαθήσαμε, ιδρώσαμε, κουραστήκαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε, φωνάξαμε, μαλώσαμε, τα βρήκαμε, φχαριστηθήκαμε, "χαζέψαμε", μοχθήσαμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, για να μπορέσουμε να δούμε όλοι μαζί για 3-4 μέρες (όσοι ...πρόλαβαν δηλαδή ...), αγαπημένους φίλους αλλά και άγνωστους "συμπάσχοντες" με το ίδιο πάθος με εμάς από όλη την Ελλάδα και να θαυμάσουμε υπέροχες δημιουργίες και καλλιτεχνήματα !
Εύχομαι και του χρόνου ακόμη καλύτερα !
Ευχαριστώ όσους βοήθησαν
(τα περισσότερα "ευχαριστώ" στους εθελοντές και στα μέλη του ΔΣ, στους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας, σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο)
και όσους μας επισκέφτηκαν !
Πάμε γερά ! 364 και σήμερα για την επόμενη και μην ξεχνάτε ...
 ::arrowred::τις προεγγραφές ΟΧΙ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ,
 :arrow: το φώτο ΠΟΥΘ με το "σωστό" ρυζόχαρτο και τις φωτό που αδικούν,
 ::arrowred:: στο 11880 για τηλέφωνα ψυχολόγων, ψυχιάτρων κλπ.
 :arrow: για παράπονα στην εκπομπή της Αννίτας (κάθε ΣΚ ...)
 :mrgreen: στο www.dosekiemenamparmpa.tziar πρηρετζιστρέσιο, για το μετάλλιο που επιθυμείτε να λάβετε του χρόνου, ασχέτως αν λάβετε μέρος ή όχι !!!
 ::glossa:: και Γραμμή Βοηθείας για "αδικημένους" στο 16969, κ. Μπόκολης ...   
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #220 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 09:54:53 πμ »
Και του χρόνου παιδιά, συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες.
Για πρώτη φορά συμμετείχα ως εκθέτης και επίσημα ως εθελοντής και μπορώ να πω οτι το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε έχει την διάθεση να προσφέρει - βοηθήσει σε κάτι που προβάλει, βοηθάει και ενισχύει την αγάπη για το Hobby.
Σίγουρα είναι ενα τετραήμερο κούρασης αλλά αξίζει τον κόπο.....βοήθησα όσο μπορούσα στις δύο απο τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης και δεν χόρταινα να βλέπω τα εκθέματα. Μπορώ όμως με σιγουριά να πώ, πως είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συζητήσω με αξιόλογους ανθρώπους και έφυγα "σοφότερος" και δεν σας κρύβω πως γράφοντας αυτό το κείμενο και δεξιά του πληκτρολογίου, βρίσκονται οι οδηγίες του επόμενου κιτ.
Η παρουσία μου στις άλλες εκθέσεις δυστυχώς δεν ήταν έντονη, έτσι δεν μπορώ να κρίνω εαν το επίπεδο φέτος ήταν καλό ή όχι.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι αυτό που κάνουμε είναι Hobby, και οι δουλείες μας κάποιες φορές, μπορεί να μην φτάνουν επίπεδα άλλων μοντελιστών ή ακόμα και άλλων δικών μας project. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όπως σε κάθε καλλιτέχνη, η ψυχολογία αντικατοπτρίζεται σε ότι δημιουργεί. Θα συμφωνήσω στον τομέα της βιβλιογραφίας, πως πλέον μπορείς στο internet να βρείς τα πάντα και ξεκινώντας πρώτα πρώτα σε αυτό το forum. Αλλά και πάλι εαν κάποιος μπορούσε να φτιάξει ένα καλύτερο μοντέλο δεν θα το έκανε?? Στον τομέα του διαγωνισμού τώρα, εαν η συμμετοχή σου δεν πιάσει τη βαθμολογία, τότε ας μη διακριθεί. Υπάρχουν δυο τρόποι να δώσεις κίνητρα σε κάποιον να δουλέψει πιο σκληρά, ή να τον επιβραβεύσεις, ώστε να "δεσμευτεί" για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ή να τον απογοητεύσεις, ώστε να πεισμώσει και να σου αποδείξει πως έχεις κάνει λάθος. ο κύριος Τσώνος επέλεξε το δεύτερο, οι κριτές προσωπικά σε εμένα το πρώτο. Πιστεύω πως θα αποδώσω καλύτερα με το πρώτο.
Και του χρόνου λοιπόν με υγεία σε όλους!!!!   ::salut::
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #221 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 10:08:44 πμ »
Και του χρόνου παιδιά, συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες.
Για πρώτη φορά συμμετείχα ως εκθέτης και επίσημα ως εθελοντής και μπορώ να πω οτι το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε έχει την διάθεση να προσφέρει - βοηθήσει σε κάτι που προβάλει, βοηθάει και ενισχύει την αγάπη για το Hobby.
.........
 ο κύριος Τσώνος επέλεξε το δεύτερο, οι κριτές προσωπικά σε εμένα το πρώτο. Πιστεύω πως θα αποδώσω καλύτερα με το πρώτο.
Και του χρόνου λοιπόν με υγεία σε όλους!!!!   ::salut::

Χριστόδουλε, ο Μ.Τσώνος, απλά είπε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν "χάιδεψε αυτιά" .
Ας κρατήσουμε τα λόγια του τα οποία ειπώθηκαν μόνο με καλή πρόθεση και ας προσπαθήσουμε στο εξής να είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς (αν θελουμε να είμαστε καλύτεροι διότι δεν έιναι και υποχρεωτικό ...)
Σ' ευχαριστώ που συμμετείχες στην ΟΕ και χαίρομαι που το φχαριστήθηκες ! Συγχαρητηρια και για τις διακρίσεις σου !!
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #222 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 10:32:31 πμ »
Και πάλι φέτος δεν κατάφερα να βοηθήσω όσο θα ήθελα, αφού λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να είμαι στο στήσιμο και στο ξε- στήσιμο της έκθεσης, εκεί δηλαδή που χρειάζονται τα πολλά χέρια...
Τέλος πάντων όλα καλά θέλω να πιστεύω...
Ευχαριστώ τον κύριο Γ.Γ. του Δ.Σ. της Ενωσης που άκουγε τις παρατηρήσεις/παράπονα μου με ψυχραιμία, αν και κάποια στιγμή μου έδωσε την εντύπωση οτι ήταν έτοιμος να μου πει να πάω......
Αντε και του χρόνου να'μαστε καλά να κάνουμε ακόμα καλύτερη την έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #223 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 10:42:42 πμ »
Καθώς είμαι γνωστός βρυκόλακας, σήμερα ξύπνησα την εξωπραγματική για τα δεδομένα μου 9.30. Η Έκθεση (με τη δική μου αντίληψη), πήγε πολύ καλά: Το επίπεδο ναι μεν δεν βελτιώθηκε (όπως σωστά είπε ο κ. Τσώνος), αλλά δεν έπεσε κιόλας. Του χρόνου ελπίζω ότι και σε αυτό το σημείο, θα πάμε καλύτερα όλοι μας. Τα εκθέματα ήταν μπόλικα και παρά το δυσλειτουργικό του μοιράσματος της Έκθεσης σε δύο ορόφους (και τον επιλέον κόπο που αυτό συνεπάγεται για τους εμπλεκόμενους), ο κόσμος ήταν πολύς και εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, ήταν και συνεργάσιμος και "σεβαστικός" έναντι των κόπων όλων μας.

Από μέρους μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ΟΕ που μόχθησαν, έτρεξαν, κουβάλησαν, τσακώθηκαν (όπου χρειάστηκε), έμειναν όρθιοι ατέλειωτες ώρες, για να απολαύσουμε όλοι οι υπόλοιποι την ετήσια γιορτή του χόμπυ μας. Εδώ μάλιστα, θα ήθελα να τους ζητήσω συγγνώμη, αλλά πλέον οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να "τρέξω" όσο οι υπόλοιποι, ή έστω, όσο έτρεξα σε προηγούμενες χρονιές. Είναι γνωστό, ότι η Έκθεση στήνεται και "τρέχει" από εθελοντές, που παρατάνε δουλειές, οικογένειες και υποχρεώσεις και για 5 ημέρες (και το στήσιμο μέσα), μοχθούν για την ευχαρίστηση όλων των υπολοίπων. Respect και ΜΠΡΑΒΟ παίδες!!!!!! Ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά η γνώμη μου είναι, ότι όπως κάθε Μουσουλμάνος οφείλει στον εαυτό του μια επίσκεψη στη Μέκκα στη ζωή του, κάθε μοντελιστής, οφείλει μια συμμετοχή στην ΟΕ της Έκθεσης. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά τόσο η ικανοποίηση όσο και ο χαβαλές που γίνεται, πιστέψτε με, αξίζουν τον κόπο!!!!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, ακόμα μια φορά, τα παιδιά του Πανευβοϊκού Συλλόγου, για την βράβευση του μοντέλου μου (παρότι ήταν εκτός συναγωνισμού).

Και πάλι μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους (ΔΣ, ΟΕ, εκθέτες, επισκέπτες). Και του χρόνου, με υγεία, περισσότερη δύναμη, εθελοντές και συμμετοχή ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 10:43:31 πμ »
Συγχαρητήρια ρε μάγκες για όλη την οργάνωση. Δυστυχώς δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις υγείας δεν μου επέτρεψαν ούτε καν να παραβρεθώ για λίγο να σας δώ.
Πρόεδρε κατάφερα να δώ κάποιες φωτογραφίες από τις συμμετοχές στο FB κ ευχαριστούμε, θα υπάρξει κανένα άλλο σετάκι με φωτογραφικό υλικό για μας τους άπορους που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε?
Επίσης κάποια παρουσίαση με των βραβευμένων μοντέλων (μαζί με φωτο) προκειμένου να μάθουμε κ εμείς τα καινούργια αριστουργήματα?
Εύχομαι με το καλό κ του Χρόνου προπάντων παιδιά με ΥΓΕΙΑ!!!! Να είστε καλά...
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης