0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πείτε μας πως μπορούμε να δηλώσουμε ένα μοντέλο Στην Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος (SIGs).SIG «70 χρόνια από την απόβαση στην Νορμανδία (D-DAY)» η SIG «100 χρόνια από την έναρξη του Α' Π.Π.».
Προσοχή προσοχή!!!!Όποιος φέρει μοντέλο χωρίς προεγγραφή θα πληρώσει το φαγητό των δυο κυρίων της Γραμματείας και του Γενικού Γραμματέα για όλες τις ημέρες τις Έκθεσης.(Image removed from quote.)
Αφού είδα & μελέτησα την παραπάνω φωτό σκέφτομαι να μην κάνω προεγγραφή...
Για να μη λέμε πολλά, εσείς τα προεγγράψατε;(Image removed from quote.)(Ευχαριστώ τον Κ. Κολυβάκη για την φωτογραφία)
Για όσους δεν ξερουν ακριβώς τι τους περιμένει, να τους γνωστοποιήσω μια σχετική κουβέντα που έγινε φέτος σε κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Οι εκδράμαντες αθηναίοι έχουμε τελειώσει το μεσημεριανό μας σε τοπική σουβλακερί και έχω παραγγειλει ένα σπληνάντερο για τον Γιώργο, ο οποίος ηρωικά και με αυταπάρνηση δεν μας είχε ακολουθήσει αλλά πολεμούσε με το λογισμικό μέρος της έκθεσης. Έρχεται λοιπόν ο καταστηματάρχης και με ρωτά εαν θέλω τίποτα πατάτες με το κρέας και πόσες να είναι. Του απαντώ "φυσικά φαντάσου πως είναι μια μερίδα και βάλε ανάλογα. ΜΑ μου λέει, το κρέας είναι πάνω από κιλό. ΚΑι λοιπόν?? του απαντάω. Μερίδα για ένα άτομο είναι και έμεινε να με κοιτά.
Αν θελω να χω διπλα στο διοραμα μου 6-7 φωτο απο σημεια που δεν ειναι ορατά ή απο την πορεια κατασκευης τί γινεται? Αν εχει ειπωθει μην βαρατε!
φτιάξε ένα μπλοκάκι με τις φωτόόσο πιο μικρό γίνεται (μέγιστο μεγεθος Α5, σκάρτο) Σ.Σ.
Για τα "ελληνικά θέματα", συμπεριλαμβάνονται - για παράδειγμα σε αεροσκάφη - μόνο εκείνα με ελληνικά χρώματα/ εθνόσημα, ή και εκείνα που πετούσαν Έλληνες κατά τον 2ο ΠΠ με ξένα εθνόσημα, όπως Hurricane στην έρημο?
"Ελληνικά" με την ευρύτερη έννοια είναι όλα οσα λες.Δήλωσε τα ως τετοια και άσε την Επιτροπή να κρίνει τελικάΤα ειδικά βραβεία κρίνωνται επιπλέον και ξεχωριστά από την κανονική κριτική της έκθεσης Σ.Σ.
Νομιζω οτι πρεπει καποιος να φτιαξει εκεινο το βιντεακι απο την ταινια που ο Χιτλερ καταλαβαινει οτι χανει και αρχιζει να φωναζει στους στρατηγους του, με μεταφραση οτι καποιος δεν εκανε προεγραφη στην εκθεση.