Αποστολέας Θέμα: Καινούριο σετ AS186-D  (Αναγνώστηκε 4459 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
Απ: Καινούριο σετ AS186-D
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 07, 2014, 10:15:15 μμ »
σα να χανει αερα μου φαινεται...βαλτο 1 bar στο ρυθμιστη και αστο να δεις αν ακουγεται κατι.
Χωρις να ειμαι σιγουρος οποτε πεφτει κατω απο τα 3 bar αναβει για να παει στα 4-εσωτερικα μονο του ανεξαρτητα την πιεση που εχεις στο ρυθμιστη.

Αποσυνδεδεμένος fijidreamer

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 07, 2014, 10:29:00 μμ »
Λοπον για να μιλαμε με κοινη αρχη. Το κομπρεσερ εχει εναν πρεσσοδιακοπτη ηλεκτρικο (αυτοματο) που το κανει να εκκινει κατω απο τα περιπου 3 bar και να σταματα στα 4.
Ο ρυθμιστης μπροστα δεν εχει κανενα αλλο λογο υπαρξης παρα μονο για να ρυθμιζεις την  πιεση εξαγωγης και...αν το εχεις βαλει να εχει πιεση εξαγωγης 4 bar ΤΥΧΑΙΝΕΙ ετσι να μετραει και την εσωτερικη πιεση. (βλεπεις τον δεικτη να ανεβαινει σιγα σιγα μεχρι τα 4 bar.
 Τωρα που το δοκιμασα για λιγο μια το εκανε μια δεν το εκανε. Εμενα μου μοιαζει σαν να σταματαει στα 3,999999999999 bar  ::glossa::
Δεν θα ειχα προβλημα, απλα οταν δεν κανει το "κλικ" απο τον πρεσοδιακοπτη τοτε οταν πατας τον αερογραφο ξεκιναει αμεσως να δουλευει.
Παντως μια κλεινει κανονικα, μια ξεψυχαει μερικες φορες, μια ξεψυχαει τελειως και δεν ξανακανει αγκομαχητα μενει λες και το σταματησε ο πρεσοδιακοπτης (χωρις κλικ ομως). Τσεκαρισμενα 4 bar (οσο ακριβειας μπορει να ειναι το οργανο).
Ασε που μου ηρθε η φοβερη ιδεα τωρα να τον μετατρεψω σε AS-189 που σταματαει στα 6 bar!! :mrgreen: :mrgreen: Αντε να βρω κινεζια πρεσσοδιακοπτη  :mrgreen: :mrgreen:
Aν ειναι αυτο?! Καμμια ιδεα ή κανενας συμπασχων (εχων το ιδιο θεμα?)

Αποσυνδεδεμένος fijidreamer

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 11, 2014, 07:44:57 μμ »
Φαινεται οτι χρειαζοταν να δουλεψει λιγο, αρχιζει και συνερχεται! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος safridia

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Π.Φαληρο
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 29, 2014, 07:36:08 μμ »
Πολυ καλη η τιμη που εγινε η αγορα απο τον Pater354. Σημερα δεν βρισκω τετοια τιμη, ειναι πανω απο 50 ευρω πανω.

Βλεπω οτι στο ebay υπαρχει μια εκδοση η AF186 με επιπλον ανεμηστηρα οπως λεει, ξερουμε εαν αυτο ειναι καλυτερο απο το κλασικο AS186; Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια;

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος safridia

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Π.Φαληρο
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 11, 2014, 09:07:18 μμ »
Τελικα πηρα και εγω το AS186.
Αυτο το μαυρο που ειναι βιδωμενο πανω στην κεφαλη και εχει ενα καλωδιο/σωληνακι προς το μεταλλικο  θα πρεπει να βγαινει; Με το που το εβγαλα απο το κουτι αυτο ηταν πολυ χαλαρο και βγαινει ευκολα. Ξανακουμπωνει αλλα πολυ χαλαρα. Τι ξερουμε για αυτο;
Ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο οποτε η δυνατοτητα να το παω για ελεγχο στο καταστημα δεν υπαρχει.

Click to see the original size.

Tags: