Γιώργο ..πανταχού παρών και τα πάντα πληρών,είσαι .....σε ευχαριστώ πολύ φίλε !!!
Το θέμα είναι πολύ δύσκολο τελικά.Και όλα αυτά διότι το μονο που έχουμε είναι μαυροασπρες φωτογραφίες και κάποιους ,έγχρωμους πίνακες σε λάδι!!!
Για το πρώτο τι να πούμε ,έχουμε μονο τονικότητες .Δηλαδή ένα κοκκινο ,με ένα κιτρινο η πράσσινο με την ιδια χρωματική ένταση ,στην ασπρομαυρη απλά δε ξεχωρίζουν ...οταν δε παρεβάλλονται και μαυρες γραμμές απλά κλάφτα .....
Για το Δευτερο τώρα ,τους πίνακες δηλαδή ,ε όσοι ζωγραφίζουν θα γνωρίζουν οτι κανένας πίνακας της τότε ιμπρεσιονιστικής περιόδου δεν μπορεί να δείχνει 100% την πραγματρικότητα!!!
Γιώργο το προφίλ που παρέθεσες το έχω υπόψη μου και νομίζω φίλε οτι στην καλύτερη περίπτωση είναι ελλειπές ....βάση των ασπρόμαυρων φωτογραφιών και των τονικότητων που λέγαμε ,ο φίλος μας ο ζωγράφος είναι πιό κοντά ....
Νομίζω οτι μιλάμε για ένα ανοιχτό γκρι πλοίο και οχι άσπρο ...με έντονα χρωματισμένη πλώρη ,αμέσως μετά το ''κοράκι''και με τουλάχιστον 4χρώματα πάνω του να μη πω και πέντε .....με τίποτα δυο ,τρία μαζί με το λευκό,που έχει το προφίλ αυτό....
Ετσι λοιπόν η αναζήτηση συνεχίζεται ...αμήν τι άλλο θα γράψουμε εδώ μαζί ,ωραίο τόπικ!!!
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τα φώτα σας!!!.........