Αποστολέας Θέμα: ...και στας οικοδομάς!  (Αναγνώστηκε 8996 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Απ: ...και στας οικοδομάς!
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 07:29:49 πμ »
8 ποστ για την μπετονίερα  :roll:... OK.. Who cares αν είναι σωστή 100% ή λάθος 60%..

Προχώρα το διόραμα σου... Τώρα για τις σανίδες συμφωνώ και εγώ.. Πολύ λούξ δείχνουν.. Παίξε με αποχρώσεις καθότι είναι το δεύτερο βασικό σημείο του διοράματος σου και όσο νάναι το μάτι πέφτει και εκεί..

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 12:33:02 μμ »
Ο Φιλιππος τωρα ΚΑΙ μπεταΝτζης :mrgreen: :mrgreen:
Δεν θα πω τπτις για τη μπετονιερα :wink:,παρα μονο οτι θελει ανοιγμα το χρωματακι...ηλιοκαμμενο κοκκινο δλδς! :mrgreen:
Για τις ταβλες,τα ειπανε παραπανω
Εγω θα ανοιξω νεο μετωπο!! :lol: :lol: :lol:
Κολωνα(μαζι και με δοκαρι) φυτευτη σε χωμα δεν γινεται...εκτος αν ανοιξεις "πεδιλο" περιμετρικα.Συνεπως χρειαζεσαι και την "πλακα" ,το πατωμα δλδ πανω στο οποιο καλουπωθηκε η κολωνα και εκει που θα πατανε και οι σκαλωσιες.Καλουπωσε εκει που εχεις κανει την υψομετρικη διαφορα του εδαφους και ριξε μπετα!Τι την εχεις την μπετονιερα και καθεται??!! :D :D
Καλη συνεχεια φιλαρακοοο :wink:
Υ.Γ.Α..και που'σαι...μην ξεχασεις να αφησεις αναμονες(τα σιδερα που περισσευουν)στο πανω μερος της κολωνας,ειδαλλως σε βλεπω την οικοδομη να την παιρνεις σε τευχη!! :lol: :lol: :lol:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 01:52:13 μμ »
ότι καί να πούμε θα είναι λίγο για αυτήν την καταπληκτική κατασκευή.

Με την ευκαιρία, οι τροχοί στην μπετονιέρα μήπως είναι από κάποιο αεροσκάφος;
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 03:45:21 μμ »
Ο Φιλιππος τωρα ΚΑΙ μπεταΝτζης :mrgreen: :mrgreen:
Δεν θα πω τπτις για τη μπετονιερα :wink:,παρα μονο οτι θελει ανοιγμα το χρωματακι...ηλιοκαμμενο κοκκινο δλδς! :mrgreen:
Για τις ταβλες,τα ειπανε παραπανω
Εγω θα ανοιξω νεο μετωπο!! :lol: :lol: :lol:
Κολωνα(μαζι και με δοκαρι) φυτευτη σε χωμα δεν γινεται...εκτος αν ανοιξεις "πεδιλο" περιμετρικα.Συνεπως χρειαζεσαι και την "πλακα" ,το πατωμα δλδ πανω στο οποιο καλουπωθηκε η κολωνα και εκει που θα πατανε και οι σκαλωσιες.Καλουπωσε εκει που εχεις κανει την υψομετρικη διαφορα του εδαφους και ριξε μπετα!Τι την εχεις την μπετονιερα και καθεται??!! :D :D
Καλη συνεχεια φιλαρακοοο :wink:

Υ.Γ.Α..και που'σαι...μην ξεχασεις να αφησεις αναμονες(τα σιδερα που περισσευουν)στο πανω μερος της κολωνας,ειδαλλως σε βλεπω την οικοδομη να την παιρνεις σε τευχη!! :lol: :lol: :lol:

Xμ! για τη πλάκα με βρίσκεις σύμφωνο. Οι αναμονές είναι έτοιμες από μέρες, θα μπουν.
Το χρωματάκι τις μπετονιέρας δεν θα το πειράξω  :oops:
 ::salut::
ότι καί να πούμε θα είναι λίγο για αυτήν την καταπληκτική κατασκευή.
Με την ευκαιρία, οι τροχοί στην μπετονιέρα μήπως είναι από κάποιο αεροσκάφος;
Ευχαριστώ!
Οι τροχοί είναι από το κιτ της Italeri - Field Tool Shop.

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 06:42:15 μμ »
 Φίλιππε καλησπέρα και από μένα . Δε θα αναφερθώ σε χρώματα που είναι όμορφα έτσι κι αλλιώς , θα συμφωνήσω όμως με τον
sgt-major ότι δεν υπάρχει τέτοια συνδεσμολογία σε μπετονιέρα , σκέψου ένα μοτέρ που περιστρέφεται με 5000-6000  στροφές και συ να θέλεις να αλλάξεις το επίπεδο κύλισης του ιμάντα κατά 90+ μοίρες ( για να αδειάσεις την μπετονιέρα στο καρότσι ) νομίζω ότι καταλαβαίνιες τι θα συμβεί και το πιο απλό σκέψου ότι κόπηκε το λουρί πώς θα το αλλάξεις ; Το πιο ανώδυνο κατ' εμέ είναι να καταργήσεις τον ιμάντα και άσε τους άλλους να μαντέψουν για τον τρόπο κίνησης  :wink:
Spoiler (hover to show)
Καλή συνέχεια  ::salut::
 Αντώνης .

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 06:25:30 μμ »
Παίζοντας με τη "σκηνοθεσία" έβγαλα μερικές φωτό για να δω πως φαίνεται...και σας τις πασάρω για χάζι!

συνεχίζεται...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 06:35:51 μμ »
Σα να είναι λίγο πηγμένο, ή μου φαίνεται :?:
Μήπως θα ήθελε μια λίιιιιγο πιο μεγάλη βάση αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις όλα τα στοιχεία :?: :roll:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 06:36:44 μμ »
Φιλ, το καπέλο-εφημερίδα  τα σπάει!! θεός!!  :lol: πρόσεξε λίγο την ένωση χεριού-ώμου, στις φωτό φαίνεται σα γραμμή, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έτσι φαίνεται ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 06:42:10 μμ »
Ο οικοδόμος είναι φέτες :!:
Ζωγράφισες πάλι.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 06:55:47 μμ »
Οσον αφορα τη θεση καλα μου φαινονται.Οσον αφορα το χρωμα ρε Φιλ,δεν ξερω ισως επειδη δεν εχει υποστει κατεργασια ακομη,αλλα το μπλε της βεσπας και το σορτσακι του ζαν κλωντ δεν μου κολλανε στα υπολοιπα.Κρατα τα ματια σου μισοκλειστα και παρατηρησε τη φωτοΚανουνε μπαμ.Ενω ολα σου τα χρωματα ειναι δευτερευοντα και τριτευοντα ξαφνικα υπαρχει ενα καθαριο πρωτευον που τραβαει το βλεμμα,αλλα με τροπο βιαιο.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 07:05:09 μμ »
... λίγο την ένωση χεριού-ώμου, στις φωτό φαίνεται σα γραμμή, ...
Μα, είναι γραμμωμένο το παιδί, από το ζεμπίλι  :lol: Όντως η εφημερίδα στο κεφάλι είναι όλα τα λεφτά   :!:

Κύριε σκηνοθέτα μου υποκλίνομαι,  ::salut:: αυτό που κρέμεται στο γερανό τι είναι;
ΥΓ : Σχόλια δεν κάνω γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Fellini θα την βρει την άκρη  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 07:39:36 μμ »
Σα να είναι λίγο πηγμένο, ή μου φαίνεται :?:
Μήπως θα ήθελε μια λίιιιιγο πιο μεγάλη βάση αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις όλα τα στοιχεία :?: :roll:

ΜΦΧ
Μπορεί και να είναι, εμένα πάντως δεν μου δίνει αυτή την εντύπωση  :oops:

Φιλ, το καπέλο-εφημερίδα  τα σπάει!! θεός!!  :lol: πρόσεξε λίγο την ένωση χεριού-ώμου, στις φωτό φαίνεται σα γραμμή, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έτσι φαίνεται ::salut::
Αυτή η ένωση μου έχει σπάσει τα...νεύρα  :evil: Θα του βάλω έμπλαστρο εκεί!!!  :evil: :mrgreen:

Οσον αφορα τη θεση καλα μου φαινονται.Οσον αφορα το χρωμα ρε Φιλ,δεν ξερω ισως επειδη δεν εχει υποστει κατεργασια ακομη,αλλα το μπλε της βεσπας και το σορτσακι του ζαν κλωντ δεν μου κολλανε στα υπολοιπα.Κρατα τα ματια σου μισοκλειστα και παρατηρησε τη φωτοΚανουνε μπαμ.Ενω ολα σου τα χρωματα ειναι δευτερευοντα και τριτευοντα ξαφνικα υπαρχει ενα καθαριο πρωτευον που τραβαει το βλεμμα,αλλα με τροπο βιαιο.

Spoiler (hover to show)

Ρε  Γιώργο, δεν το κατέχω με τα τριτεύοντα και δευτερεύοντα χρώματα...
Και τι να κάνω τώρα; Να φωνάξω τον Λάκη Γαβαλά να του αλλάξει σορτσάκι; Κι αν του βάλει φούστα;;;  :mrgreen: ::glossa::

....αυτό που κρέμεται στο γερανό τι είναι;

Καρφώνεσαι ως τεκνό...!!!  :lol:
Παλιά, τα σίδερα στας οικοδομάς τα παραλάμβαναν σε κουλούρα και κόβανε από αυτή το μήκος που θέλανε και πάνω σε πάγκο, επί τόπου, φτιάχνανε τον "οπλισμό" κοινώς σιδέρωμα.
Την κουλούρα τη βάζανε σε μία τέτοια κατασκευή που περιστρεφόταν.

Αποσυνδεδεμένος φιλιππος κανετος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: βουλα
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 08:43:15 μμ »
Εχει ενα τρομερο λαθος,ο εργατης θελει μαυρισμα  :lol:  8)
  Παρα πολυ ωραιο

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 09:30:03 μμ »
Παρεπιμπτόντως και επειδή αναφέρθηκε, καπελάκι από εφημερίδα φοριόταν (και φοριέται :mrgreen:) κυρίως από τους μπογιατζήδες. Μπετατζήδες, καλουπατζήδες και σιδεράδες, συνήθως δένανε ένα μαντήλι (ναι, αυτό που σκουπήζεις τη μύτη σου) στο κεφάλι, σαν τσεμπέρι, καθότι το χάρτινο καπελάκι δε θα άντεχε στις συνθήκες που δουλεύουνε (σε ανοιχτό χώρο, με αέρα, υγρασία και πολύ σκόνη) :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 09:35:57 μμ »
Tωρα αρχιζει να δειχνει ακομα και ο γερανος με αυτο το χρωμα στην καμπινα.
Λεω μηπως χρειαζοταν ο γερανος ενα σκονισματακι στα χαμηλα μιας και οι τροχοι πηραν τη γευση τους.
Το καπελακι του εργατη ολα τα λεφτα,καθως και τα  λοφακια απο αμμο και χαλικι.Κανα σακι τσιμεντο ισως;
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 10:31:05 μμ »
Φιλαρακο αυτο που θεωρω εγω φαουλ ειναι οτι εχεις κανει λαθος στην σκηνοθεσια...........το σημειο που εχεις βαλει τον γερανο κρυβει το πισω κοματι με το χωμα-φτυαρι-μπετονιερα σχεδον-βεσπα.............δεν ξερω κατα ποσο μπορει να μπει διαγωνια ο γερανος  :roll:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 11:25:51 μμ »
Θέλει κάποιες λεπτομέρειες ακόμη.
Λίγο χυμένο τσιμεντάκι κάτω απ την μπετονιέρα,νερά και βρεγμένο χώμα,πρόκες και σφυριά,κλπ κλπ.
Συμφωνώ με τα μπλε,κάνουν μπαμ...Θα προτιμούσα κάτι σε τζιν κομμένο(αν ταιριάζει με εποχή)
Επίσης το σκηνικό κάτι δεν μου κάνει...Θα μου άρεσε μια κολώνα και λίγη πλάκα στην γωνία και να καλουπώνουν.
Γύρω απ την οικοδομή πιο φρέσκο χώμα(μπαζωμένη κολώνα και πέδιλα)
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 21, 2014, 02:38:13 μμ »
Εγω λατρεψα βεσπα!! :D
Νομιζω οτι με μια γερη δοση σκονης θα ερθει εκει που πρεπει και το ιδιο και με το παντΑλονακι του μεσιε(και μην ξεχασεις το μολυβι στο αυτι ::glossa:: :lol: :lol:)
Η -σχεδον-μονιμη ενσταση μου με τα διοραματα σου ξερεις ποια ειναι....το εδαφος!! :roll:
Οικοδομη=της πουταναααααααααααααας σε λασπη,σκονη,ροδιες κομμενα ξυλα,φρεσκο χωμα απο τις εκσκαφες....Για εμενα,το εδαφος, θελει ποοοοοοολυ δουλεια ακομη φιλαρακο :wink:
Σκηνοθετικα,καποιες ιδεες που μπορει να σου φανουν χρησιμες
-εφοσον σου εχει κανει τα νευρα κροσσια η ενωση χεριου...βαλε στο λαιμο το σκερπανι και δες αν σου καλυψει η λαβη την ενωση..ειναι η νομιμη θεση του εκει :wink:Ακυρο..ειναι μακρυα..βαλε τη φανελα του στον ωμο :wink:
-μπορεις να ντανιασεις ταβλες στο αριστερο μερος της βασης για να γεμισει λιγο εκει(πολλες ταβλες...και βαλε και πριονια,μετρο και λοιπα συνεργα απο πανω :wink:)
-μπορεις επισης να βαλεις ραμπα με ταβλες και καθετα σταθερα(καταλαβες τι λεω...για να ανεβαινει το καροτσι με τα μπετα...που δεν εχεις??Μον ντιου...εγκλημα,ενεκα του οτι το τσιμεντο το εριχναν με το χερι εκεινα τα χρονια!!! :lol: :lol:)
Κατα τα αλλα μια χαρουλα ως εδω!

Δεν ξερω πως το εχεις σκεφτει αλλα χωρανε αλλες δυο φιγουρες μπροστα για να δωκεις θεμα :wink:
Αυτα κι απο εμενα μοσινιορ!
Χαβ φαν 8)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 21, 2014, 03:08:48 μμ »
Γειά σου ρε μαστρο-μοντελο-οικοδόμε με τα ωραία σου!!!!!

"Το μυστρί, το πηλοφόρι κάνει άντρα το αγόρι...", όπως λέει και το λαϊκό άσμα!!!!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 21, 2014, 10:03:07 μμ »
Παράθεση
Δεν ξερω πως το εχεις σκεφτει αλλα χωρανε αλλες δυο φιγουρες μπροστα για να δωκεις θεμα :wink:

Εννοείται πως θα μπει και ο μπατζανάκης να χειρίζεται το γερανό , αφού το φορτίο είναι στον αέρα.

Τα υλικά για το χαρμάνι αδειάζουν μπροστά από την μπετονιέρα και αυτή γυρίζει από την ανάποδη για να αδειάσει το υλικό.
Εκεί που τα αράδιασες τον σκότωσες τον εργάτη , άσε που είναι και μακριά από το ράουλο.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 09:38:07 μμ »

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ο κατασκευαστής δεν θα δεχτεί συλλυπητήριους απόψεις, αντ' αυτών παρακαλείστε να απευθυνθείτε στον gkontog ή στο "χαμόγελο του μοντελιστού"  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

...πάμε για άλλα...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 09:44:45 μμ »
Εναρξη επιτηδευματος για τους γερανους εχετε κανει κυριε Φιλιππε?
Νομιζω οτι περναει ακριβως αυτο που εσυ θελεις Φιλιππε.Εξαιρετικοτατο για μια ακομη φορα ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 10:00:11 μμ »
Πες μου τώρα ότι και το 25368 ήταν ο πραγματικός αριθμός κυκλοφορίας από κανένα Herald που'χες το 1800πρόπερσι  :mrgreen: να σαλτάρω.

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 10:23:54 μμ »
Αν και δεν συμφωνώ με πολλά που δεν στέκουν σωστά στο στήσιμο δεν μπορώ να μην παραδεκτώ ότι το ίδρωσες το πουκάμισο και έφτιαξες μια εξαιρετική σκηνή  ::salut::
Αναμένουμε τα επόμενα.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 11:02:56 μμ »
Εγω θα σου πω μονο αυτο....Φιλαρακι εχεις πιασει το νοημα του χομπυ.Μοντελαρεις γουσταρεις και αυτοσαρκαζεσαι......Και εγω δεν συμφωνω με καποια σκηνοθετικα θεματα αλλα θα σεβαστω την επιθυμια του κατασκευαστη ''.........Ο κατασκευαστής δεν θα δεχτεί συλλυπητήριους απόψεις....''.
THANKS FOR ALL "GIO"

Tags: