Αποστολέας Θέμα: Tiger I 1/72  (Αναγνώστηκε 946 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος o zachaios

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλλιθεα ν.Ηλεις
Tiger I 1/72
« στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 07:41:45 μμ »

• Scale 1/144
  • *
Απ: Tiger I 1/72
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 07:46:40 μμ »
Κατασκευασμενο πριν αρκετα χρονια,7 αν δεν κανω λαθος.Ενα απο τα 3 ολα και ολα αρματα που εχω κατασκευασει.Δεν ξερω καν αν ειναι σωστο το βαψιμο του αλλα θυμαμαι καπου ειχα δει μια φωτο που παρουσιαζε ενα παρομοιο.Tο κιτ ειναι της hasegawa.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 08:54:37 μμ »
Για τρίτο μόλις μοντέλο και μάλιστα φτιαγμένο πριν από κάμποσα χρόνια είναι αρκετά καλό (και είναι και στη σωστή κλίμακα)  :mrgreen:

Το συγκεκριμένο κιτ έχει ωστόσο μπόλικα λάθη, σχετικά με τον τύπο (π.χ. οι θέσεις των φώτων) και αρκετές απλοποιήσεις (σίτες, μάκτρα πυροβόλου κλπ), καθώς προέρχεται από το παμπάλαιο early Tiger της εταιρίας.  Για το βάψιμο, από τα λίγα που ξέρω σχετικά με τα γερμανικά, τα late Tigers, ΔΕΝ ήταν βαμμένα γκρίζα, αλλά κιτρινωπά και τα περισσότερα είχαν καμουφλάζ. Επίσης θα σου πρότεινα να κολλήσεις το πυροβόλο σε μια θέση (είναι καλύτερα να μην ανεβοκατεβαίνει, από το να κρέμεται).

Με τα παραπάνω δεν θέλω να σε απογοητεύσω, καθώς αν το τρίτο δικό μου άρμα ήταν έτσι, μάλλον θα έκανα τούμπες από τη χαρά μου  ::salut::

ΔΚ

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 09:19:25 μμ »
Ευχαριστώ για τις παραπάνω διευκρινίσεις μου φαίνεται πρέπει να ασχοληθώ και με τα άρματα μάχης. Φτιάχνω κυρίως αεροσκαφη,αν και παλιός μαυροσκουφης και οδηγός άρματος μάλιστα.M48A5 Molf και Μ60Α1.

Tags: