Αποστολέας Θέμα: 1η Εκθεση-Διαγωνισμος Μοντελισμου της Λεσχης Μοντελιστων Καρδιτσας  (Αναγνώστηκε 27934 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Θέλουμε φωτογραφίες :!: :!: :!:
Τελικά το φορτωτή στο ΔΟΜΟΚΟ τον έβγαλε κανείς :?:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Εγώ θα σταθώ στις φωτογραφίες με τα παιδιά.
Είναι εκπληκτική και καταπληκτική μαζί η ανταπόκριση των παιδιών, και των γονέων, και η δύναμη, η αγάπη και η υπομονή που έδειξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διάδοση του μοντελισμού.  ::thumbleft::  ::handshake::
Δίνει μια τεράστια ικανοποίηση που βλέπεις παιδιά να ασχολούνται (και να το ευχαριστιούνται) με κάτι άλλο σε μια εποχή που το κλασικό παιχνίδι έχει παραγκωνιστεί από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα παιχνίδια που "παίζουν" μόνα τους και τα παιδιά απλά τα παρακολουθούν.
Πολλά μπράβο λοιπόν σε όλους σας για την προώθηση και διάδοση του μοντελισμού στα νέα παιδιά.  Που ξέρετε, πολλά από αυτά μπορεί να προκύψουν φυσικοί, μηχανικοί, εφευρέτες ή λαμπροί επιστήμονες επειδή κάποτε σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας ήρθαν σε επαφή με ένα χόμπι που χρειάζεται φαντασία, τεχνική και καθαρό μυαλό.
 ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

Δυστυχώς προσωπικά για άλλη μια χρονιά τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες και δεν μπόρεσα να έρθω, παρόλο που το ήθελα πάρα πολύ. :( :oops:
Ελπίζω να σας δω όλους από κοντά σε μερικούς μήνες στην έκθεση της Αθήνας.  Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να σας φτάσουμε, και γιατί όχι να σας ξεπεράσουμε αν και το βλέπω δύσκολο καθώς βάλατε πολύ ψηλά τον πήχη. :mrgreen:

Συγχαρητήρια σε όλους, τον Πρόεδρο, την γραμματεία, τους οργανωτές, τα παιδιά και τους γονείς τους και φυσικά τους εκθέτες.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Πραγματικά νιώθω ότι έχω χάσει κάτι πολύ καλό...

Μπράβο σας... Ελπίζω του χρόνου να είμαι και εγώ εκεί!!!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Λοιπόοοοοοον

Ξεκινήσαμε μαζί με τον nickemi και τον wildcat Παρασκευή πρωί. Πάμε να δούμε τον χώρο που είχαν κλείσει τα παιδιά http://www.thessalikongrand.gr/index.php
και κάπου εκεί καταλάβαμε ότι μας περιμένει ένα φανταστικό τριήμερο. Ο χώρος είναι απίστευτος, η αίθουσα ιδανική, υπάρχει φουαγιέ και άπειρα καθίσματα για να κάτσει κάποιος έξω από την αίθουσα άνετα. Μέσα η αίθουσα είχε wi-fi δίκτυο και μικροφωνική εγκατάσταση, την οποία εκμεταλλεύτηκε η Λέσχη στο έπακρο (οι ACDC είχαν την τιμητική τους!!!). Τα τραπέζια και οι καρέκλες για την έκθεση ήταν του ξενοδοχείου, άρα ούτε κουβάλημα, ούτε μετακομίσεις και μαζεύοντας την έκθεση (ναι κάτσαμε και στο μάζεμα) απλά μαζέψαμε ότι είχε φέρει η Λέσχη, και τα υπόλοιπα έμειναν εκεί. Φωτισμός απίστευτος, ιδανικός για έκθεση μοντελισμού. Δεν νομίζω να βρεθεί εύκολα άλλος χώρος στην Ελλάδα να ξεπεράσει αυτό τον χώρο. Είναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ!!!

Παρασκευή μεσημέρι κάναμε το λάθος να πάμε για φαγητό χωρίς να έχουμε ρωτήσει αν θα φάμε και το βράδυ. Αφανίσαμε λίγη από την ντόπια πανίδα και χλωρίδα (μιας κι εκεί που έφερνε τα κρεατικά το μαγαζί μας κέρασε και κάτι καταπληκτικούς γίγαντες. Θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι  μας κέρασαν για να μην φάμε και τις σούβλες αλλά εγώ δεν το πιστεύω). Το βράδυ πήγαμε για φαγητό ( εδώ αρχίζουν οι αναστεναγμοί) σε ένα χωριό λίγο πιο έξω, φανταστικό μέρος, όπου ξεκίνησαν οι πρώτες διαφωνίες και ίντριγκες. Με φώναξε ο Γιώργος ο Τέτσιος (γεια σου Πρόεδρε!!! ) να κάνουμε μαζί την παραγγελία του φαγητού για τα 33 άτομα που είχαμε μαζευτεί. Κι ενώ λοιπόν ο Πρόεδρος έλεγε εγώ έφερνα αντιρρήσεις (με αποτέλεσμα να μειωθεί η εκτίμηση του Προέδρου στις γαστριμαργικές μου επιδόσεις) κι έλεγα ότι είναι πολλά (για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό...). Τελικά, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε μέρος της παραγγελίας γιατί σίγουρα θα θρηνούσαμε θύματα. Το λιτό δείπνο τελείωσε κατά τις 1 και καταλήξαμε κατά τις δυο να πέφτουμε για ύπνο, αγκομαχώντας.

Εδώ θα ήθελα να επισημάνω, ότι παρόλο που είχαμε φροντίσει να απομνημονεύσουμε που βρίσκεται το νοσοκομείο Καρδίτσας, μιας κι όπως είπε ο nickmemi, «σέρνονται και δυσπεψίες αυτές τις μέρες», τελικά το καθαρό οξυγόνο και η καλή διάθεση μας επέτρεψαν να μεταβολίσουμε τον πακτωλό κρεατικών και λοιπών μεζέδων που καταβροχθίσαμε όλο το τριήμερο. Μάλλον βοήθησε και το καταπραϋντικό παγωτό που καταναλώναμε μετά τα τσιμπούσια.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα της Παρασκευής περιελάμβανε στήσιμο τραπεζιών, οργάνωση του χώρου, παραλαβή εκθεμάτων (πολύ νταλίκα ρε παιδιά!!! ) και γνωριμία με τα παιδιά της Λέσχης, που πραγματικά τους ζηλεύω για ό,τι έχουν καταφέρει.

Το Σάββατο περιελάμβανε πρωινή έγερση κατά τις 6, μετακίνηση προς το ξενοδοχείο και προσπάθεια να υπολογίσουμε που θα χωρέσουμε τόσα μοντέλα, μιας και την Παρασκευή ήδη είχαν παραληφθεί 450 συμμετοχές. Καταλήξαμε να παραλάβουμε το τελευταίο μοντέλο περί τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, και να πιάσουμε το μαγικό νούμερο 680. (Αν προσέξατε το πρώτο πληθυντικό είναι γιατί πραγματικά ο παλμός και η διάθεση που είχαν τα παιδιά της Λέσχης σε ανάγκαζαν να τρέχεις κι εσύ να βοηθήσεις, παρασέρνοντας τους περισσότερους από εμάς σε ρόλο εθελοντή από επισκέπτη).

Έχοντας πιάσει το νόημα από το πάθημα της Παρασκευής φρόντισα να μην φάω τίποτε όλη την μέρα, πλην σοκολάτας το πρωί. Εξάλλου έπρεπε να αποκαταστήσω και την υπόληψή μου στα μάτια του Προέδρου και των λοιπών μελών της Λέσχης. Πήγαμε πάλι λίγο έξω από την Καρδίτσα, σε μια χασαποταβέρνα. Είμαι σίγουρος ότι ο Τέτσιος είχε βάλει στοίχημα με τον μαγαζάτορα ότι δεν μπορεί να μας σκάσει με κρέας. Περιττό να πω ότι κέρδισε το μαγαζί, μιας και το δείπνο περιλάμβανε κρέας, κρέας, κρέας και κρέας για φρούτο (μπριζόλες, σουβλάκια, λουκάνικα, γουρουνόπουλο). Η πουτίγκα με παγωτό σε κεντρικό καφέ της πόλης συνέβαλε σημαντικά στην καταπολέμηση της οποιασδήποτε καούρας και δυσπεψίας.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα του Σαββάτου περιελάμβανε το απόλυτο ΣΟΚ!!!!

Αρχικά είχαν τοποθετηθεί δύο τραπέζια για make and take με τα πιτσιρίκια. Καταλήξαμε να στήσουμε έξι από αυτά, να τρέχουν ένα σωρό εθελοντές κι επισκέπτες (ο Γιάννος - ramfighter κι ο Αρκάδιος έδωσαν ρεσιτάλ σε αυτό τον τομέα), σε κάποια στιγμή να σταματήσουμε το livestreaming  να δείχνει την αίθουσα και να το γυρίσουμε στα τραπέζια και γενικώς όσοι δεν είχαμε δει την Λέσχη σε δράση με τα πιτσιρίκια να τρίβουμε τα μάτια μας. Παιδιά μας έχετε βάλει τα γυαλιά big time, που λεν και στο χωριό μου. Αυτό που ζήσαμε και είδαμε πραγματικά υπερνικά όλη την κούραση του κόσμου. Μακάρι να μπορούσα να έρχομαι σε κάθε εργαστήριο.

Κόσμος αρκετός συνέχεια, αλλά η αίθουσα επέτρεπε να μην φαίνεται και να μην υπάρχει συνωστισμός.

Συνεχίζεται σε λίγο για την Κυριακή....

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Έχοντας επισκεφθεί στο παρελθόν το εν λόγω ξενοδοχείο, πραγματικά οι εγκαταστάσεις του είναι απίστευτες :!:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
...
Αρχικά είχαν τοποθετηθεί δύο τραπέζια για make and take με τα πιτσιρίκια. Καταλήξαμε να στήσουμε έξι από αυτά, να τρέχουν ένα σωρό εθελοντές κι επισκέπτες (ο Γιάννος - ramfighter κι ο Αρκάδιος έδωσαν ρεσιτάλ σε αυτό τον τομέα)...
Click to see the original size.

Μιας και ανεφερες τον Γιάννο, έχω μια μικρή ελπίδα πώς μετά τα διήμερα εντατικά μαθήματα απο τα πιτσιρίκια, μπορεί και να έμαθε (στα 40φεύγα του πια), να μοντελάρει!  :twisted: ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Αφού προσγειώθηκα βίαια στη μίζερη εργασιακή πραγματικότητα και αφού βλαστήμησα ωσάν βαστάζος που όλα τα ευχάριστα τελειώνουν πρωτού καν τα καταλάβεις, να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου.

Εκανα στα παιδιά από την Καρδίτσα την πρόταση να αναλάβω τη γραμματεία. Δέχτηκαν. Αρχισα να μαζεύω προεγραφές. Κάπου εκεί άρχισα να αποκτάω εικόνα για κάτι μεγάλο. ΠΟΛΥ μεγάλο. Στέλνω πάνω συναγερμό, τραπέζια έχετε; Χώρο έχετε; Ή δεν ξέρω αριθμητική ή όπως τα βλέπω θα τα κρεμάσουμε από το ταβάνι τα μοντέλα! Με διαβεβαιώνουν πως όλα είναι διαθέσιμα σε μεγάλες ποσότητες. Εντάξει λέω και Παρασκευή πρωί φορτώνω το υπερMatrix και ξεκινάω. Στο δρόμο με προσπερνάει μία μπλε θολούρα με 300+Km/h που όπως αποδείχτηκε ήταν το ασφαλίτικο του philio. Στο επόμενο parking παραλαμβάνω τον nino1969 και συνεχίζουμε. Φτάνουμε Καρδίτσα στις 1300 και μπαίνω στην αίθουσα. Μένω κάγκελο... τεράστιος χώρος, τέλειος φωτισμός και το σαγόνι πάτωμα. Στήνω τα δέοντα και ξεκινάμε. Παρασκευή βράδυ βλέπω τα παραληφθέντα και ψιλοχλωμιάζω, βλέπω και το χώρο στα τραπέζια, εντάξει λέω, θα δούμε. Το βραδάκι πήγαμε σε ένα κολαστήριο στο χωριό Κανάλια όπου αγγίξαμε το σκάσιμο...

Σάββατο πρωί κάπως χαλαρά τα πράγματα μέχρι που σκάει μύτη ένας τύπος και λέει έχω κάνει προεγγραφή κάτι νταλίκες. Κοιτάω, βλέπω 25 κομμάτια αλλά μου τονίζει πως έχει άλλα 8. ΟΛΑ κομπλέ, τράκτορας-ρυμουλκούμενο στην 1/24. Αντε, φέρτα λέω και λίγο μετά σκάει και δεύτερος με άλλα 30 και μία πιτσιρίκα με έναν απίστευτο μαύρο τράκτορα και κάτι ψιλολόγια και φτάσαμε να έχουμε 68 νταλίκες!!! Αυτές που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι οι μισές...

Φυσικά παρών και ο θεσμικός...

...και το όνομα της αίθουσας να μου θυμίζει κάτι...

Κυριακή. Τα τραπέζια έχουν πήξει από Σάββατο απόγευμα και ο gtdeath13 μου έχει ήδη δηλώσει πως το επόμενο 48άρι jet θα πρέπει να το βάλω, ξέρετε, τέλος πάντων, όχι στα τραπέζια...

Και φυσικά η απόλυτη έκπληξη, τα πιτσιρίκια στο make and take. Πολύ κέφι και ενθουσιασμός και αν προσέξετε σε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες βρίσκετε ο ramfigther ο οποίος μαζύ με τον arcadio τα έδωσαν όλα με τους μικρούς μοντελιστές.

Για την 15χρονη πιτσιρίκα (ναι Σωτήρη, τη ρώτησα πόσο χρονών είναι, το 2017 ανέβα στην έκθεση της Καρδίτσας για κονέ ::glossa:: ) που μας ξαπόστειλε όλους τα είπε παραπάνω ο RawShooter. Απλά απίστευτη η μικρή, έκανε πράγματα με το πινέλο που εγώ ούτε με μασκάρισμα δεν τα βγάζω :shock:

Τέλος, στο φεύγα, με τη θλίψη να με γραπώνει σιγά σιγά, η Καρδίτσα με αποχαιρέτησε με ένα ουράνιο τόξο. Λίγο μετά έγινε πολύ πιο έντονο και μάλιστα φαινόταν ολόκληρο, αλλά λόγω των έργων :evil: στο δρόμο δεν είχα χώρο να σταματήσω για το αποθανατήσω.

Φτωχά λόγια για όσα έζησα αυτές τις τρείς μέρες... θα σταθώ σε μερικά σημεία μόνο:

- Τα πιτσιρίκια στο make and take. Ο ΧΑΜΟΣ!!!
- Στη φοβερή διάθεση όλων.
- Στην προσπαθεια που έγινε να πειστώ πως όταν με φωνάζουν να μην απαντάω με το οικείο πελοπονησιακό "Ελα!" αλλά με εκείνο το ένρινο παράξενο "Α!".

Τέλειωσε όμως :( Του χρόνου όμως ελπίζω να μου επιτρέψουν και πάλι να είμαι μέρος της απίστευτης αυτής γιορτής!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Φαίνεται πως ήταν μοναδική εμπειρία και για τους επισκέπτες και για τους συντελεστές.
Συγχαρητήρια σε όλους σας!

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
Για την ώρα λέω να μην ασχοληθώ με την έκθεση...

Φήμες οτι υπήρξε συνενόηση με το κατάστημα, για να έρχονται τα επόμενα πιάτα αφού είχαν αδειάσει τελείως τα προηγούμενα, ωστε να μην μαζεύονται πολλά στο τραπέζι και φανεί στις φωτό οτι τρώμε πολύ, είναι διαδόσεις του κιτρίνου τύπου...

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/32
  • *
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/32
  • *
Και πάμε και στην Κυριακήηηηηηηη....

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κάμποσο ύπνο, μιας και σηκωθήκαμε κατά τις 9 και 30. Πήραμε καφέδες και πήγαμε στην έκθεση. Εκεί ο gkontog είχε φροντίσει να είναι όλα έτοιμα. Λίστα με τους βραβευθέντες, εκτυπωμένοι έπαινοι και αναμνηστικά συμμετοχής κλπ κλπ κλπ. Αποφασίσαμε το best of show και απλά μείναμε να χαζεύουμε όλα αυτά τα μαγικά που συνέβαιναν γύρω μας. Να τονίσω εδώ ότι ενώ αρχικά είχαμε πει να κλείσουμε την αίθουσα για την κριτική των μοντέλων, τόσο τα πολλά εκθέματα που έρχονταν μέχρι και Σάββατο βράδυ, όσο και ο γενικός χαμός από κόσμο, μας ανάγκασαν να κάνουμε την κριτική παρουσία κόσμου (χωρίς κάποιο πρόβλημα ή να ενοχλήσει κάποιος). Δυστυχώς, το ευτύχημα των πολλών συμμετοχών και της καθυστέρησης της κριτικής, ανάγκασαν τον gkontog να μην έρθει μαζί μας το Σάββατο το βράδυ για φαγητό και να μείνει στην αίθουσα μέχρι τις 11 και βάλε για να ολοκληρώσει τα αποτελέσματα και τις λίστες.  :( :( :(

Αρχικά είχαμε πει να μην γίνει make and take την Κυριακή, αλλά βλέποντας τον χαμό της προηγούμενης ξαναστήθηκε το πάρτυ με τα πιτσιρίκια. ʼλλος ένας μικρός χαμός και την Κυριακή.

Η απονομή ξεκίνησε κατά τις 2, πρώτα τα children και junior, διάλειμμα για την κλήρωση και μετά τα υπόλοιπα. Αρκετός κόσμος έμεινε και την απονομή. Το τελειωτικό χτύπημα από πλευράς οργάνωσης ήταν όταν πήγα και ρώτησα τον Τέτσιο που θα πρέπει να βάλουμε τις καρέκλες και τα τραπέζια, αναλογιζόμενος ότι για να μαζέψουμε τον κακό χαμό θέλαμε κάνα 3ώρο τουλάχιστον, για να μου απαντήσει ότι θα τα αφήσουμε όπως είναι, απλά πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας πράγματα.  :roll: :roll: :roll:

Εκμεταλλευτήκαμε την μικρή χρονική διάρκεια της αποκατάστασης για να πάμε για ένα φαγητό ακόμα. Λίγοι και καλοί αλλά και πάλι σκάσαμε... Το ότι δεν έφαγα παγωτό λέει πολλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω οοοοολα τους φίλους από την Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας για την τιμή που μου κάνανε να είμαι παρών σε όλο αυτό το μαγικό τριήμερο, την φιλοξενία (προσωπικά την κα Τέτσιου που μας ανέχτηκε), όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο, τον nickemi που με κουβάλησε, τον wildcat για την παρέα στο αμάξι και άλλους πολλούς αλλά θα γίνω κουραστικός.

Μακάρι να μπορούσα να πηγαίνω συνέχεια, αυτό που γίνεται στην Καρδίτσα είναι μοναδικό και πολύτιμο.

Σε λίγο ακολουθούν απονομές ειδικών βραβείων μετά από διαβούλευση με τους υπόλοιπους...  :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
όλες μου τις φωτό τις ανέβασα εδώ :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10202609861420972.100002075158254&type=3

τώρα που (μάλλον) ξεκόλλησε το σύστημα , παρακάτω μερικές επιλεκτικά.

απεικονίζουν την γενική εικόνα της εξαιρετικής έκθεσης που έγινε στην Καρδίτσα, τα μοντελίζοντα πιτσιρίκια (και όχι μόνο), το BOS (F-4E 1/32, Ελληνικό), μερικές ... νταλίκες , μερικές εξαιρετικές δουλειές παιδιών και δύο εκπληκτικά μοντελάκια στην 1/144 που με τρέλαναν.
αν και αρχικά προγραμμάτιζα να πάω στην Καρδίτσα ΠΣΚ ή ΣΚ, τελικά λόγω μιας οικογενειακής υποχρέωσης, πήγα αυθημερόν την Κυριακή, αλλά άξιζε τον κόπο 101%.
συνάντησα φίλους και γνωστούς από Καρδίτσα και Κοζάνη, μέχρι ... Κύπρο. απ' όλη την Ελλάδα, κυριολεκτικά.
Χαλάλι το χαλάζι που μας αποχαιρέτησε κοντά στο Δομοκό κατά την επιστροφή.
Και του χρόνου παίδες .
Η διοργάνωση της έκθεσης στην Καρδίτσα, στο σύνολό της θέτει νέα δεδομένα πλέον για ΟΛΟΥΣ τους μοντελιστικούς Συλλόγους στην Ελλάδα και τις εκδηλώσεις τους/μας.
Πάντα τέτοια
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Εντάξει, μπορεί να λέμε πως δεν υπάρχουν συμπτώσεις, αλλά τι να πω, στο λογαριασμό της μοναδικής  έκθεσης που έπηξε στις νταλίκες (το γνωστό cholesterol@hotmail.gr) πριν από λίγο κατέφθασε email με διαφημιστικό υλικό για μία εταιρεία η οποία διαθέτει συστήματα διαχείρισης και tracking μέσω GPS στόλου φορτηγών :shock: Απίστευτο; Και όμως, το site της εταιρείας είναι http://winwillworld.com/ και το email στη διάθεση όποιου το ζητήσει.

Καρδιτσιώτες νταλικομάνες, σας κατάλαβαν! ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
Καλά βρε....
680 μοντέλα... ΟΥΤΕ ΕΝΑ πολιτικό αεροπλάνο δεν πήγατε ρε;  :(
Όλα από μένα τα περιμένετε; :oops: :?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
Μιας και ανεφερες τον Γιάννο, έχω μια μικρή ελπίδα πώς μετά τα διήμερα εντατικά μαθήματα απο τα πιτσιρίκια, μπορεί και να έμαθε (στα 40φεύγα του πια), να μοντελάρει!  :twisted: ::glossa:: :mrgreen:
Σε πληροφορώ αγαπητή ταβανόπροκα, οτι όχι μόνο έμαθα να μοντελάρω αλλά και οτι μαζί με τα πιτσιρίκια εφτιαξα τουλάχιστον 5 από τα μοντέλα που είχα δωρίσει παλιότερα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ο Θεός τιμωρεί  :!: Στην Καρδίτσα πήγα,  τα χρέπια μου βρήκα μπροστά μου   :!: :!: :!:

Πέρα από την πλάκα, θα ήθελα να παρακαλέσω (και χωρίς να έχω μιλήσει σχετικά με τον gtets) να αποστείλει όποιος θέλει στην Καρδίτσα μερικά απλά μοντέλα για τα παιδιά. Κυριακή μεσημέρι γύρω κατά τις 1:00 ερχόντουσαν πιτσιρίκια και δεν έβρισκαν μοντέλα να κάνουν, καθώς είχαν τελειώσει όλα τα απλά μοντέλα που θα μπορούσαν να φτιάξουν. Εγώ τουλάχιστον θα ξαναστείλω.....

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
εχει δίκιο ο Γιάννος ...
το τι .... Amodel είδα σε χερια πιτσιρικάδων στην Καρδίτσα ... δεν περιγράφεται
και δεν μασάγανε τα άτιμα
Μπράβο τους !!!
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
Κατευθείαν στα βαθιά τα παιδιά... Μπράβο τους.
Πού 'ναι ρε τα Matchbox που μάθαμε σχεδόν όλοι μας;...

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι η 1η έκθεση μιας μικρής επαρχιακής πόλης (Καρδίτσας) θα ήταν ευρωπαικού επιπέδου! Σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με 700 περίπου μοντέλα, σεμινάρια ενηλίκων με οθόνες-μικρόφωνα-σημειώσεις, οργανωμένα σεμινάρια πιτσιρικάδων (ναι και πολλών κοριτσιών!) σε όλα τα είδη μοντελισμού (αεροπλάνα,άρματα,φιγούρες) σύν το ότι όλη η πόλη στήριξε το γεγονός! Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Γιωργο Τέτσιο και στο τίμ του που έτρεξαν πολύ και ήταν με το χαμόγελο διαρκώς (εδώ μέχρι και πιστολάκι για να στεγνώνει το χρώμα μου έφεραν, τί να πείς!!).

Οι έλληνες όταν είναι ενωμένοι καταφέρνουν πολλά  :wink:
Με εχεις καλυψει πληρως!!!! Τι αλλο  να πω;;;;

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Εντάξει, μπορεί να λέμε πως δεν υπάρχουν συμπτώσεις, αλλά τι να πω, στο λογαριασμό της μοναδικής  έκθεσης που έπηξε στις νταλίκες (το γνωστό cholesterol@hotmail.gr) πριν από λίγο κατέφθασε email με διαφημιστικό υλικό για μία εταιρεία η οποία διαθέτει συστήματα διαχείρισης και tracking μέσω GPS στόλου φορτηγών :shock: Απίστευτο; Και όμως, το site της εταιρείας είναι http://winwillworld.com/ και το email στη διάθεση όποιου το ζητήσει.

Καρδιτσιώτες νταλικομάνες, σας κατάλαβαν! ::glossa::

Δηλαδή σε ένα email με ζωή μερικών ημερών κατάφεραν και σου έστειλα spam???

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Ηρθα κι εγω εφτιαξα φραπεδουμπα και αρχιζω και περναω φωτο απο τα stickaκια που μαζεψα μεχρι στιγμης στον υπολογιστη και μετα να τις ανεβασω κι εδω.Καταρχην να ευχαριστησω τους παντες για τα πολυ θερμα τους λογια.Να ξερετε πως τα αισθηματα ειναι αμοιβαια και η Καρδιτσα βουιζει σημερα απο την αγαπη της για τους επισκεπτες που ηρθαν στην εκθεση

Αποσυνδεδεμένος Sarunas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βολος
  • Γιωργος Σαρρης
Θα εχουμε υλικο να χαζευουμε για κανα χρονο... Δειξ' τα ολα :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Εγώ τελικά θα μείνω με την απορία:
Το φορτωτή τον έβγαλε κανείς φωτογραφία;;;;
 ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
Απο οτι βλεπω η εκθεση ηταν παρα πολυ καλη , πολλα και καλά εκθεματα και πολυ ωραιοι χώροι. Μπραβο σε όλους

Αποσυνδεδεμένος manoskarapidakis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη
  • «Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα»
εξαιρετικά πράγματα!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές
έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα,  ζωγράφισε τον παράδεισο και μπές μέσα.....
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Εγώ τελικά θα μείνω με την απορία:
Το φορτωτή τον έβγαλε κανείς φωτογραφία;;;;
 ::glossa::

Δεν νομίζω, διότι στην επιστροφή έβρεχε και/ή έριχνε χαλάζι, ειδικά σε εκείνο το σημείο δεν έβλεπες στα 3 μέτρα...