Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια !!!
Τέλος και με αυτό.
Η κατασκευή είχε αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό .
Ηδη το δυσκολο κομάτι της κατασκευής των πλευρικών πυροβόλων είχε γίνει.
Ετσι προχώρησα στο πιό διασκεδαστικό κομμάτι που ήταν το χτίσιμο του πλοίου και στο βάψιμο ,και φυσικά στην κατασκευή
της θάλασσας!
Το σκάφος λοιπόν βάφτηκε με το Hu 27 μου φάνηκε αρκετά σωστό για την εποχή που ηθελα να αναπαραστήσω
το πλοίο.
Βέβαια ακολούθησε ένα φίλτρο με μαυρο ,αλλά και φωτίσματα με ανοιχτότερο γκρι λάδι...
Τα καταστρώματα βάφτηκαν με citadel και συγκεκριμένα με το ESHIN GREY που του πρόσθεσα μάυρο.
Το κατάστρωμα ,βάφτηκε με πινέλο...πάλι citadel το ΚΙSLEV FLESH σαν βάση ,και με τις πινελιές να φαίνονται (απόμημιση σανίδων κάνουμε)
και μετά περάστηκε με λάδι VANDYKE BROWN .Σκουπίστηκε με μπατονέτες και καθαρά πινέλα!!!
Παστέλ μαυρο σε καπνοδόχους και κατάστρωμα σε επιλεγμένα σημεία ,καθώς και σε κάποια στη γάστρα !!!
Αυτά λοιπόν σε γενικές γραμμές ,πάμε στις φωτογραφίες ....

Μια ευχάριστη πραγματικά κατασκευή ,σε ένα παλιό κιτ και σε μια υπ΄ροχη κατά τη γνώμη μου κλίμακα ....
Τα διαμαντάκια αυτά της Airfix ,που ως θέματα είναι ανεπανάληπτα ,μπορεί να μην μπορούν να κρύψουν την ηλικία τους ,
αλλά με λίγη έξτρα δουλειά και με προσθήκη κάποιου βελτιωτικού ,δίνουν υπέροχα μοντέλα που πραγματικά θα
στολίσουν τη συλλογή σας !!!
Σας ευχαριστώ για το χρόνο και την παρέα σας και σε αυτή τη θαλασσινή περιπέτεια .
Ελπίζω οτι φωτίστηκαν όλες οι πτυχές της κατασκευής ,αν κάτι μου διέφυγε ,θα χαρώ να σας
απαντήσω ...